τις Βeretta απο 1300+Ποσο το εχει;
τις Βeretta απο 1300+Ποσο το εχει;
Εχει για όλα η μόνο την α400τις Βeretta απο 1300+
Για Δικανα είχε βγει, πρώτη φορά βλέπω για καραμπίναΕχει για όλα η μόνο την α400
παραγγελια μονο για παλιοτερα μοντελαΕχει για όλα η μόνο την α400
Κι όχι μόνο...Για Δικανα είχε βγει, πρώτη φορά βλέπω για καραμπίνα
Αλλά δεν..... Τιμή μόνο κοντάκι 1500 και. Βάρος 900 γρ
Διπλό απαγορευτικό
Πάμε παρακάτω
Όταν το φέρεις εκεί που θέλεις έπρεπε να είχε σαν ντύσιμο κέλυφος να φαίνεται ανθρώπινοΟ μόνος λόγος που δεν έχω πάρει τέτοιο κοντάκι είναι η εμφάνιση.
Το μόνο κατά για μένα.
Σαν πατερίτσα γμτ%#@$..
Το παίρνουμε ρεφενέ όσοι ψηνομαστε, σε 2 σεζόν έχουμε βρει σωστά μέτρα για τον καθένα, το πουλάμε και συμπληρώνουμε με οτι απομενει για ένα καστομ.
Καλή φάση είναι να το νοικιάζεις. Πως και δεν το σκέφτηκε κανείς? Παίρνεις ένα να κάνει για καμιά 10αρια μπενελι με βάση μοντεφελτρο και αντίστοιχο μπερετα και κανεις δουλιτσα.Το παίρνουμε ρεφενέ όσοι ψηνομαστε, σε 2 σεζόν έχουμε βρει σωστά μέτρα για τον καθένα, το πουλάμε και συμπληρώνουμε με οτι απομενει για ένα καστομ.
Το παίρνουμε ρεφενέ όσοι ψηνομαστε, σε 2 σεζόν έχουμε βρει σωστά μέτρα για τον καθένα, το πουλάμε και συμπληρώνουμε με οτι απομενει για ένα καστομ.
Κανα μαγαζί καλή μαγκιά θα ήταν να κάνεις μετά το κοντάκι να είναι κέντρο και ξένιασεςΚαλή φάση είναι να το νοικιάζεις. Πως και δεν το σκέφτηκε κανείς? Παίρνεις ένα να κάνει για καμιά 10αρια μπενελι με βάση μοντεφελτρο και αντίστοιχο μπερετα και κανεις δουλιτσα.
φίλε καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι; Σε προηγούμενη ανάρτηση σου έγραψες ''βλέπω δυο κάνες''. Έχεις ψαχτεί για αστιγματισμό; Αστιγματισμός είναι αυτό που δεν σε αφήνει να ''κεντράρεις''. Αν σε ενα χαρτί γράψεις μια δεκαριά ισιες μικρές γραμμές μπορείς να τις μετρήσεις μετά χωρίς να τις ακουμπάς μια μια με το στυλό; Το ίδιο με μηδενικά. Γράψε στο κομπιούτερ μερικά μηδενικά (για να είναι ίδια) και προσπάθησε να τα μετρήσεις.... Εγώ σημερα είχα την τρελή αστοχία, και σκέφτομαι να ξεκινήσω από εκει. (Και θα πώ στο γιατρό το λογο). Φιλικά...Κανα μαγαζί καλή μαγκιά θα ήταν να κάνεις μετά το κοντάκι να είναι κέντρο και ξένιασες
Εμένα μου φαίνεται, πρέπει να είναι και λίγο αληθωρος.Σε προηγούμενη ανάρτηση σου έγραψες ''βλέπω δυο κάνες''. Έχεις ψαχτεί για αστιγματισμό;
Εχω 0.50 και 0.50 και μυωπία 0.75 και 1 βαζω φακούς βρήκα το φως μουφίλε καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι; Σε προηγούμενη ανάρτηση σου έγραψες ''βλέπω δυο κάνες''. Έχεις ψαχτεί για αστιγματισμό; Αστιγματισμός είναι αυτό που δεν σε αφήνει να ''κεντράρεις''. Αν σε ενα χαρτί γράψεις μια δεκαριά ισιες μικρές γραμμές μπορείς να τις μετρήσεις μετά χωρίς να τις ακουμπάς μια μια με το στυλό; Το ίδιο με μηδενικά. Γράψε στο κομπιούτερ μερικά μηδενικά (για να είναι ίδια) και προσπάθησε να τα μετρήσεις.... Εγώ σημερα είχα την τρελή αστοχία, και σκέφτομαι να ξεκινήσω από εκει. (Και θα πώ στο γιατρό το λογο). Φιλικά...
Ωραίος . Πάμε παρακάτω λοιπόν, αυτή την κάμερα (shotcam την εχει δουλέψει κάποιος προκειμένου να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει; ξέρει κάποιος τιμές- ποιότητες -εντυπώσεις να μας πει; Σου μιλάω για αστοχία, ΑΣΤΟΧΙΑ.Εχω 0.50 και 0.50 και μυωπία 0.75 και 1 βαζω φακούς βρήκα το φως μου
Αλλα ο αστιγματισμός δεν περνει κάτι
Καλα το κυνήγι δεν είναι έτσι...Ωραίος . Πάμε παρακάτω λοιπόν, αυτή την κάμερα (shotcam την εχει δουλέψει κάποιος προκειμένου να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει; ξέρει κάποιος τιμές- ποιότητες -εντυπώσεις να μας πει; Σου μιλάω για αστοχία, ΑΣΤΟΧΙΑ.
Σε λίγο προηγούμενη ανάρτηση έγραψε ένας φίλος (Κόλιας για προπόνηση με ξερές επωμίσεις, πολύ καλό. Να σου πω τι κάνω εγώ; Όταν πάω για κυνήγι (καρτέρι), μέχρι να περάσουν τα πουλιά, εγώ επωμίζω και σημαδεύω ότι περνάει (τσιροπούλια, χοντρομύτες κ.α.) Μέχρι να περάσουν οι τσίχλες χθές, μπορεί να είχα επωμίσει τουλάχιστον 70-80 φορές. Μετά από κάποιο σημείο πίστευα ότι είχα σταθεροποιοιθεί πολύ καλά. Βλέπεις είχα αστοχία και την προηγούμενη, και ήθελα να δω τι μου φταίει. Εις μάτιν, μάλλον σημαδεύω σταθερά λάθος. Αυτά.
Απλά τυλιγεις χαρτοταινία στην πλευρά της φλάντζας που θέλεις? Πόσο σφιχτά βιδώνεις μετα τι μπουλόνι της τζαβετας?Καλα το κυνήγι δεν είναι έτσι...
Εχω 4 χρόνια μακρυνι το κοντάκι είδα βελτίωση..
Είχα την 65dx έβλεπα ακίδα μόνο πέρδικα με βόλευε φέτος εβαλα την 60dx δεν τα πήγα καλά μαζί της..
Τωρα γύρισα στην 50dx και έβαλα 2 ταινίες να χαμηλώσει στο κέντρο της στο χαρτόνι..
Έκανα ένα καλό αποτέλεσμα 12/14 πουλια..
Λεω εντάξει ήμαστε..
Εχω τώρα 3 κυνήγια έκανα 1/6 σήμερα είχα 3 κυνήγια να βαρέσω..
Είναι η επομιση βασικός λόγος..
@Tasos75Εγώ θα πρότεινα να βάλεις την Α και να ταϊσεις την φλάντζα του καστ μονόπατα με χαρτοταινία για να πάρεις λίγο καστ παραπάνω, όπως στη φωτό
Τι ρωτάω....ξεχνάω ότι έχει τερματίσει η τζαβετα !