A
AltairLusso
Ξύλινη ή πλαστική; Το όπλο συνοδεύεται από φλάντζες αλλαγής κλίσης;
Ξύλινη,ναι γράφω πιο πάνω αναλυτικά τι φλάντζες έχει....Ξύλινη ή πλαστική; Το όπλο συνοδεύεται από φλάντζες αλλαγής κλίσης;
Να πω και έγω την πρόσφατη εμπειρία που ίσος βοιθήσει !Ακριβώς εκεί,σαν να μην έκανα τίποτα...
Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της Fabarm και πες του ότι χρειάζεσαι το set με τις φλάντζες της Η38, αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από φλάντζες αλλαγής cast. Το Η368 δεν έχει δεξιά-αριστερά φλάντζες, όπως είπες και σύ και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, μήπως έβγαινε κάποια έκδοση του Η368 με ρυθμιζόμενο κοντάκι;Ξύλινη,ναι γράφω πιο πάνω αναλυτικά τι φλάντζες έχει....
επικοινώνησα με τον τεχνικό της αντιπροσωπείας και μου είπε ότι τα παλιά μοντέλα δεν είχαν cast off-on τα καινούρια μόνο έχουν και δεν ταιριάζουν στα παλιά.Μόνο με πατέντα...όσο αφορά το ρυθμιζόμενο κοντάκι δεν ξερω.της H38 αν έκαναν δεν θα μου το έλεγε;εχει κάποιος H38 να στείλει μια φωτογραφία τις φλάντζες;ευχαριστώ για το ενδιαφέρων παιδιά...Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της Fabarm και πες του ότι χρειάζεσαι το set με τις φλάντζες της Η38, αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από φλάντζες αλλαγής cast. Το Η368 δεν έχει δεξιά-αριστερά φλάντζες, όπως είπες και σύ και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, μήπως έβγαινε κάποια έκδοση του Η368 με ρυθμιζόμενο κοντάκι;
εχει κάποιος H38 να στείλει μια φωτογραφία τις φλάντζες;
Ευχαριστώ φίλε μου,υποθέτω ότι εσύ δεν έχεις καμιά πάνω έτσι;Στην δικιά μου H38 έχει μόνο δύο φλάντζες.
Η μια γράφει επάνω SX-LEFT +5mm και η άλλη SX-LEFT -5mm.
Αύριο όποτε βρω ευκαιρία θα βάλω και φωτό.....
Ναι Μάκη κάνει ένα κύρτωμα περίπου σαν S είναι.η H38 δεν έχει διαφορετική εφαρμογή κοντάκι βάση;;;; κάνει κάτι σαν S
ακριβώς Γιώργο οπότε αν υπάρχουν φλάντζες δεν ταιριάζουν στην 368Ναι Μάκη κάνει ένα κύρτωμα περίπου σαν S είναι.
δεν σου κάθεται κανωνικα;Μάλλον δεν έχει...
Έτσι όπως το πήρα το όπλο έτσι είναι.
Τώρα ψάχνομαι και εγώ και μάλλον από εβδομάδα θα πάω σε οπλουργό να ρυθμίσω το κοντάκι...
Ακριβώς...ακριβώς Γιώργο οπότε αν υπάρχουν φλάντζες δεν ταιριάζουν στην 368
Μύρο ίσως να θέλει περισσότερο custoff απότι έδωσε η φλάντζα που έφιαξες....χρειάζεται φάγωμα και το κοντάκι με ράσπα κάτι που αν δεν το έχεις ίσως κάνεις ζημιά αντί για καλόΑκριβώς...
Καλά μου κάθεται αλλά θέλω να το ψάξω λίγο καλύτερα....δεν σου κάθεται κανωνικα;
Δεν πρόκειται να αγγίξω τα ξύλα Μάκη σε καμία περίπτωση,τώρα για περισοτερος cust-off απ ότι της έδωσα θα γίνει σαν την πλάτη της γιαγιάς μουΜύρο ίσως να θέλει περισσότερο custoff απότι έδωσε η φλάντζα που έφιαξες....χρειάζεται φάγωμα και το κοντάκι με ράσπα κάτι που αν δεν το έχεις ίσως κάνεις ζημιά αντί για καλό
υπόθεση κάνω χωρίς να είμαι σίγουρος και δεν θέλω να σε επηρεάσω η να σε μπερδέψω