Φτιάξ' το μόνος σου

Η δικανναρα ειναι σενια,Τασο?
Η, την αφηνεις με τα ...σημαδια του πολεμου?

Φυσικά και εχει τα σημαδια της όπως όλα τα όπλα που δεν κάθονται στον οπλοβαστο και μέρα παρά μέρα βγαίνουν κυνήγι..
Αλλα δεν πειράζω απόλυτος τίποτα πανω σε αυτο και για κανένα λογο,Αυτα τα σημαδακια εχουν την ομορφιά τους..:):)
ΥΓ Χρηστο(manthos cc) εσύ που το ειδες απο κοντά τι λες???

Last edited:
Φυσικά και εχει τα σημαδια της όπως όλα τα όπλα που δεν κάθονται στον οπλοβαστο και μέρα παρά μέρα βγαίνουν κυνήγι..
Αλλα δεν πειράζω απόλυτος τίποτα πανω σε αυτο και για κανένα λογο,Αυτα τα σημαδακια εχουν την ομορφιά τους..:):)
ΥΓ Χρηστο(manthos cc) εσύ που το ειδες απο κοντά τι λες???
όντος πολεμικό το εργαλείο τασο .. αν φανταστώ οτι κάθε ενα απο τα εκατοντάδες σημάδια που έχει ειναι και μια κυνηγετική ανάμνηση .. εχει την αξία του και την ιστορία του !!!
το θέμα ειναι να το γουστάρεις εσυ και να σε εμπνέει οταν το παίρνεις να πας στο βουνό.. :)

αν φανταστώ οτι κάθε ενα απο τα εκατοντάδες σημάδια που έχει ειναι και μια κυνηγετική ανάμνηση ..
Ενταξει δεν είναι και εκατοντάδες..Κάτι μπιμπικακια σκουριας έχει πετάξει στις καννες,και έχει ξεφλουδισει σε κάποια το βερνίκι στο κοντάκι(χωρίς να ασπρίζει το ξυλο)..Και τσάμπα να μου το έφτιαχναν θα έλεγα ένα τεράστιο όχι σαν του Ι.Μεταξα..:)
Ο παππούς μου,Μου το παρέδωσε στην στην πένα στην κυριολεξία,Βέβαια δεν το είχε κυνηγήσει πολύ..Εγώ του δίνω και καταλαβενει...sarcastic.
Εκατοντάδες σημάδια έχει η βάση της μοσσμπεργκ,Μάλλον με αυτή το μπέρδεψες...sarcastic.

χαχα όντως η μοσμπεργκ ειναι σε προχωρημένη κατάσταση... έχεις δίκιο !
Λες να μην ξέρω τα όπλα μου...my man.
Το κακό ειναι πως ούτε που κατάλαβα πως έγιναν τόσες γρατσουνιές στην βάση,Αν και έχει φτύσει αίμα αυτό το όπλο γιατί παλιά τον χειμώνα που είχε πολύ τσιχλα οι εξορμήσεις ήταν καθημερινές εκτός κ αν έβρεχε..
Ενα γενικό σέρβις σίγουρα πρέπει να τις κάνω κάποια στιγμή,Επιβάλλετε..

Last edited:
Λες να μην ξέρω τα όπλα μου...my man.
Το κακό ειναι πως ούτε που κατάλαβα πως έγιναν τόσες γρατσουνιές στην βάση,Αν και έχει φτύσει αίμα αυτό το όπλο γιατί παλιά τον χειμώνα που είχε πολύ τσιχλα οι εξορμήσεις ήταν καθημερινές εκτός κ αν έβρεχε..
Ενα γενικό σέρβις σίγουρα πρέπει να τις κάνω κάποια στιγμή,Επιβάλλετε..
Τι σέρβις να της κάνεις ;;; Δεν έχει ανάγκη η αμερικάνα, σκυλί είναι ... Πάρε κανένα ελατήριο και τίποτα άλλο ψιλοανταλλακτικό αν υπάρχει κανένα θεματάκι που σε προβληματίζει και ... "Φτιάξτο μόνος σου" ... ;)
Η βάση (αλουμίνιο) ούτως ή άλλως δεν σηκώνει βαφή - μια καλή λύση απ' ότι διαβάζω πρέπει νάναι η ceracote. .xm.
Αν μπορούσαμε να βρούμε και μια ανοξείδωτη σωλήνα αποθήκης, το όπλο θα γινόταν στην κυριολεξία αθάνατο!!! Δυστυχώς, έχω ψάξει αλλά δεν υπάρχει ... Είχα διαβάσει ότι ο Αραπκουλές στη Λάρισα φτιάχνει δυσεύρετα ανταλλακτικά από ανοξείδωτο ατσάλι, τον είχα πάρει τηλ. προ καιρού αν μπορεί να μου φτιάξει, αλλά μου είπε τότε ότι δεν είχε σωλήνες ... ότι θα κόστιζε πάνω από 100 € ... ότι θα έπρεπε να του στείλω ολόκληρο το όπλο ... γενικά δεν τον άκουσα και πολύ πρόθυμο ...
Τέλος πάντων, γνώμη μου κάνε ότι μπορείς μόνος σου και άσε τα "σέρβις" και τους "οπλουργούς" .... .kkk.:mad:
Χαχαχα ... όποιος καεί στο χυλό* φυσάει και το γιαούρτι ... .sarcastic.
* Εμείς εδώ κάτω λέμε "απού καεί στη στάκα ..." (Υ.Γ. Η στάκα κάνει άσχημο κάψιμο λόγω του βούτυρου και του ότι δεν "αχνίζει" και δεν το καταλαβαίνεις πως είναι καυτή, κι έτσι μπορεί να "την πάθεις" πολύ εύκολα ... την έχουν πάθει πολλοί !!!) :eek: .fff. .big smile.
.evil.

Τι σέρβις να της κάνεις ;;;
Ενα σερβις στις καραμπίνες σίγουρα χρειαζετε ειναι αρκετά τα χρόνια και η τουφεκιες..
Δεν ειναι το όπλο που θα το εμπιστευτώ σε κυνήγια με πολλές τουφεκιες,το έχω ξαναπει οτι η καπνα που βγάζει δεν παλεύεται..Αν μείνει ακαθάριστο γίνετε λάσπη,το κλείστρο "πνιγετε" και δεν σέρνει όπως πρέπει κ μοιραία έχω εμπλοκές..
Πλέον την περνω μόνο στα κυνήγια που ξέρω οτι θα τουφεκισω λίγο,Και απολαμβάνω τις ωραίες τουφεκιες της..:)
Κάποτε μου είχες πει για σκοπευτικα που έχουν καθαρότερη καύση αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω...off topic.

Μαστρογιαννη... εβαλα εβγαλα καθαρθσα εξωλκεις απο το 43 αλλα ο δεξιος κανει πουφ και δεν το πεταει. Μονο αμα ριξω και τα δυο τα πεταει μαματα και στην ιδια αποσταση. Ο αριστερος ειναι οκ. Καμια ιδεα να το σενιαρο;;;;

Αν αναρωτιεσαι γιατι ετσι ναι και αλλιως οχι,ο δεξιος εχει αδυναμο ελλατηριο,λογω περισσοτερης χρησης.Οταν ριχνεις και τις δυο,τον συμπαρασυρει ο αριστερος αφου ειναι εφαπτομενοι.Εσυ φταις που βαρας τα θηραματα..μονοντουφεκο!;)

Να πω κατι χαζο; Δεν μπορεις να σκαντζαρεις τα ελατηρια των εξωλκεων να δουλευει καλα το πρωτο, και να σου κανει το συμπτωμα στο δευτερο;

Να πω κατι χαζο; Δεν μπορεις να σκαντζαρεις τα ελατηρια των εξωλκεων να δουλευει καλα το πρωτο, και να σου κανει το συμπτωμα στο δευτερο;
Γιατι ειναι χαζο?Θα τον "ταιριαξω"απο ελλατηριο τον συνοδοιπορο στο team!
Ενα μετρο ειχα φτιαξει!Θα φτασει πιστευω!;)

Γιατι ειναι χαζο?Θα τον "ταιριαξω"απο ελλατηριο τον συνοδοιπορο στο team!
Ενα μετρο ειχα φτιαξει!Θα φτασει πιστευω!;)
Ελλατηριο εβαλα του αριστερου στον δεξιο δεν θα δουλευε αν ηταν αυτο το προβλημα; λεω τωρα.

Back