Για φασσες τα θεςΤο 30αρι ξέρουμε με τι πυρίτιδα και συγκεντρωτηρα το βγάζει? Πόσο το δίνει φέτος?
28γρ-csb6 6,3€Το 30αρι ξέρουμε με τι πυρίτιδα και συγκεντρωτηρα το βγάζει? Πόσο το δίνει φέτος?
Τα καινούργια η τα παλιά? Τα καινούργια σίγουρα δεν τα έχεις ρίξει.Για οσους τα δοκιμαζουν πρωτη φορα..Σε 3 οπλα toz δικαννο breda και baikalmp155 το 30αρι δεν θα το συνηστουσα.Αιματα τραυματισμενα κτλπ στο 70 τα 100 των κτυπημενων.Το 32αρι του ειναι το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει σε πολλους καιρους θερμοκρασιες κλπ δεν με εχει απογοητευσει ποτε..
Δεν ξέρω τι είναι πάντως η συγκέντρωση του ειναι σφηγκοφωλια.LBRS ειναι
Πολη καλο κιαθιο με ωρεα κεντραΔεν ξέρω τι είναι πάντως η συγκέντρωση του ειναι σφηγκοφωλια.
με ανοιχτα τσοκ ειναι πωλη ωραιωωω το δουλευης ωπος θεληςςςςΔεν ξέρω τι είναι πάντως η συγκέντρωση του ειναι σφηγκοφωλια.
Ακριβώς Σάκη όπως το είπες.. Όπως έχεις ειπωθεί και από εμπειροτερους εδώ μέσα το συγκεντρωτικο φυσιγγιο το ανοίγεις εύκολα. Το σκορποχωρι δεν μαζευεται...με ανοιχτα τσοκ ειναι πωλη ωραιωωω το δουλευης ωπος θεληςςςς
Και στα ατσάλια είναι κουφέτο αυτός.LBRS ειναι
Αυτά Κωστή είναι φετινά? Τιμή?Psb3 κατά πάσα πιθανότητα και συγκεντρωτηρας αυτός για όσους ξέρουν. Εγώ δεν κατέχω... View attachment 55355
Αυτά Κωστή είναι φετινά? Τιμή?
Έγραψε ο Λιάκος χαρλεά.Και τόσο έχουν ξαναγράψει τα παιδιά και τις προάλλες.28γρ-csb6 6,3€
30,5γρ-psb3 6,8€
32γρ-psb1 7,2€
34γρ-psb1 8€
34γρ διασποράς-psb1 8,5€
35,5γρ-psb2 9,5
Καλύτερα για αργότερα εγώ έριξα ένα 34 δικό του πέρυσι σε λαγό Νοέμβριο και μου φάνηκε πολύ ζωηρό δεν μου άρεσεΤα έχει ρίξει κανείς αυτά παίδες ; Τα έχω από πέρσι σε ν5 και σκέφτομαι να τα δουλέψω στο λαγό φέτος. Κάνουν για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη ή είναι για αργότερα ;
View attachment 55366
Με 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό Οκτώβριο μήνα και ήταν καλό. Το έριξα με ποζέ. Σίγουρα το κλίμα παίζει ρόλο.Καλύτερα για αργότερα εγώ έριξα ένα 34 δικό του πέρυσι σε λαγό Νοέμβριο και μου φάνηκε πολύ ζωηρό δεν μου άρεσε