Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για οσους τα δοκιμαζουν πρωτη φορα..Σε 3 οπλα toz δικαννο breda και baikalmp155 το 30αρι δεν θα το συνηστουσα.Αιματα τραυματισμενα κτλπ στο 70 τα 100 των κτυπημενων.Το 32αρι του ειναι το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει σε πολλους καιρους θερμοκρασιες κλπ δεν με εχει απογοητευσει ποτε..

Για οσους τα δοκιμαζουν πρωτη φορα..Σε 3 οπλα toz δικαννο breda και baikalmp155 το 30αρι δεν θα το συνηστουσα.Αιματα τραυματισμενα κτλπ στο 70 τα 100 των κτυπημενων.Το 32αρι του ειναι το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει σε πολλους καιρους θερμοκρασιες κλπ δεν με εχει απογοητευσει ποτε..
Τα καινούργια η τα παλιά? Τα καινούργια σίγουρα δεν τα έχεις ρίξει.

με ανοιχτα τσοκ ειναι πωλη ωραιωωω ;) το δουλευης ωπος θεληςςςς
Ακριβώς Σάκη όπως το είπες.. Όπως έχεις ειπωθεί και από εμπειροτερους εδώ μέσα το συγκεντρωτικο φυσιγγιο το ανοίγεις εύκολα. Το σκορποχωρι δεν μαζευεται...

Αυτά Κωστή είναι φετινά? Τιμή?
28γρ-csb6 6,3€
30,5γρ-psb3 6,8€
32γρ-psb1 7,2€
34γρ-psb1 8€
34γρ διασποράς-psb1 8,5€
35,5γρ-psb2 9,5
Έγραψε ο Λιάκος χαρλεά.Και τόσο έχουν ξαναγράψει τα παιδιά και τις προάλλες.

Τα έχει ρίξει κανείς αυτά παίδες ; Τα έχω από πέρσι σε ν5 και σκέφτομαι να τα δουλέψω στο λαγό φέτος. Κάνουν για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη ή είναι για αργότερα ;
View attachment 55366
Καλύτερα για αργότερα εγώ έριξα ένα 34 δικό του πέρυσι σε λαγό Νοέμβριο και μου φάνηκε πολύ ζωηρό δεν μου άρεσε

Καλύτερα για αργότερα εγώ έριξα ένα 34 δικό του πέρυσι σε λαγό Νοέμβριο και μου φάνηκε πολύ ζωηρό δεν μου άρεσε
Με 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό Οκτώβριο μήνα και ήταν καλό. Το έριξα με ποζέ. Σίγουρα το κλίμα παίζει ρόλο.

Back