γαταααα εισαι τασουλιιιιι οχι τουφεκιεςςς στον θεοοοοο,,κοντινες και σηγουρεςςςςΚαι κονταααααααα με ανοιχταααα τσοκ για τις τσίχλες το σουρουποοοοοοο που μας περνουν τα καπελαααααααααα.....
γαταααα εισαι τασουλιιιιι οχι τουφεκιεςςς στον θεοοοοο,,κοντινες και σηγουρεςςςςΚαι κονταααααααα με ανοιχταααα τσοκ για τις τσίχλες το σουρουποοοοοοο που μας περνουν τα καπελαααααααααα.....
Ε πάρε 28γρ κυνηγετικά με πίστον, κανονικό συγκεντρωτήρα και 30γρ αφού ρίχνεις βαριά μέχρι εκεί!
Τα 28γρ cheddite πως σου φαίνονται; Είχα ρίξει με πολύ ωραία και μακρινά σκοτώματα μερικές φορές αλλά μου έκανε και νεράκια με πολλά ζωντανά στο τέλος.Μου άφησε γλυκόπικρη άποψη στο τελειώμά τους, πράγμα στο οποίο έλεγα ότι έχω ρίξει πολύ πιο ανώτερα 28γρ από αυτά
Νομιζω οτι το τελευταίο περσινό κιβώτιο (250) δεν εχει σχέση με τα παλαιά. Αρκετά ματωμένα και πουλιά που πέφτοντας φαίνονται ξερά και μετα τα κυνηγάς με spikes. Πάντα για περάσματα και μαλακά απογευματινά. Άλλαξα σύσφιξη σε πιο σφιχτή.Ε πάρε 28γρ κυνηγετικά με πίστον, κανονικό συγκεντρωτήρα και 30γρ αφού ρίχνεις βαριά μέχρι εκεί!
Τα 28γρ cheddite πως σου φαίνονται; Είχα ρίξει με πολύ ωραία και μακρινά σκοτώματα μερικές φορές αλλά μου έκανε και νεράκια με πολλά ζωντανά στο τέλος.Μου άφησε γλυκόπικρη άποψη στο τελειώμά τους, πράγμα στο οποίο έλεγα ότι έχω ρίξει πολύ πιο ανώτερα 28γρ από αυτά!
View attachment 55602
Πάρε τα 28αρια κυνηγετικα και τα 30αρια και θα μας θυμηθείς... Υποψην τα φετινά 30αρια είναι πολύ σφιχτά (συγκεντρωτικα)Συνάρρωστοι με έχετε μουρλάνει με τον Ρουμελιώτη: καλο παιδι ο Αντρέας, καλά φυσίγγια ο Αντρέας, καλές τιμες ο Αντρέας. Με βάλατε στον πειρασμό για τα περάσματα. Για να ακούσω λοιπόν: ριχνω 28γρ sporting cheditte και βαριά 30γρ Ζώτο με SKB 605S, σύσφιξη 2* +4*. Για πείτε .....
Τα κυνηγετικά 28αρια είναι στο γκρι κουτί;;;Πάρε τα 28αρια κυνηγετικα και τα 30αρια και θα μας θυμηθείς... Υποψην τα φετινά 30αρια είναι πολύ σφιχτά (συγκεντρωτικα)
Πρώτα με τον κανονικό συγκεντρωτήτα τα έβαζε στο γκρι κουτάκι.Τώρα τα βάζει στο Hyperion sporting αυτά με κανονικό συγκεντρωτήτα και αυτά με τον πίστον σκιτ στα Hyperion Compak.Τα κυνηγετικά 28αρια είναι στο γκρι κουτί;;;
Εμένα είναι γκρι κουτί κ λέει csb6 αν θυμάμαι καλά.δεν είναι τα HyperionΠρώτα με τον κανονικό συγκεντρωτήτα τα έβαζε στο γκρι κουτάκι.Τώρα τα βάζει στο Hyperion sporting αυτά με κανονικό συγκεντρωτήτα και αυτά με τον πίστον σκιτ στα Hyperion Compak.
Πότε τα πήρες; Τα κυνηγετικά με κανονικό συγκεντρωτήρα θα είναι τότε!Εμένα είναι γκρι κουτί κ λέει csb6 αν θυμάμαι καλά.δεν είναι τα Hyperion
Καλόριχτα
Καλόριχτα
Τώρα τον Αύγουστο.σαν αυτά στη φωτό είναι νομιζωΠότε τα πήρες; Τα κυνηγετικά με κανονικό συγκεντρωτήρα θα είναι τότε!
Αυτά είναι φίλε.Εξάλλου τι παραγγελία είχες δώσει περί των 28γρ; Για να βγάλεις άκρη.Τώρα τον Αύγουστο.σαν αυτά στη φωτό είναι νομιζω
Μια χαρά είσαι!Άρα είναι τα κυνηγετικά.οκ.παντως για τα δικά μου γούστα από ανάκρουση νορμάλ τα είδα.μολις έρθουν τα πιτσιλωτα κορίτσια τότε θα τα δω κ στην πραξη
ΣωστάΤα κυνηγετικά 28αρια είναι στο γκρι κουτί;;;
Δώσε και σε μένα λίγα θείο
Αυτός είσαι!!!!Να τα βλέπουν μερικά μαγαζιά και να παίρνουν υπογλωσσια.
Εχω να παρω απο την προπερσινη σεζον.Μην μου πεις οτι τα αλλαξεεΤα καινούργια η τα παλιά? Τα καινούργια σίγουρα δεν τα έχεις ρίξει.
Φέτος ναι, λόγω έλλειψης csb είναι με psb.Αλλά, μην σε ανησυχεί Αντρέας είναι αυτός.Θα είναι εξίσου καλά, μπορεί και καλύτερα!Εχω να παρω απο την προπερσινη σεζον.Μην μου πεις οτι τα αλλαξεε
Ναι τα άλλαξε, αλλά πιστεύω θα την βρει την άκρη. Θα βοηθήσουμε και εμείς.Εχω να παρω απο την προπερσινη σεζον.Μην μου πεις οτι τα αλλαξεε