Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έκανα εχθές παραγγελία 20 κουτιά 32γρ από τον Αντρέα. Οι τιμές έχουν ως εξής.

28γρ - 7,50ε
30γρ - 8ε
32γρ - 8,30ε
34γρ - 9,50ε

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποια άλλα από τα φυσίγγια του, ας κάνει ένα τηλέφωνο και ας γράψει εδώ.

28γρ - 7,50ε
30γρ - 8ε
32γρ - 8,30ε
34γρ - 9,50ε

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποια άλλα από τα φυσίγγια του, ας κάνει ένα τηλέφωνο και ας γράψει εδώ.
επιτελους εβγαλε τιμες οκ οκ σχετικα νορμαλ ;) ;) .terror.

28γρ - 7,50ε
30γρ - 8ε
32γρ - 8,30ε
34γρ - 9,50ε

Πωπω είχα πάρει τελευταία φορά από των Ανδρέα πριν λίγα χρόνια.. λόγο θεμάτων δεν μπόρεσα να κυνηγήσω των τελευταίο καιρό.... Θυμάμαι τα 32γρ τα 5.4 €

Πωπω είχα πάρει τελευταία φορά από των Ανδρέα πριν λίγα χρόνια.. λόγο θεμάτων δεν μπόρεσα να κυνηγήσω των τελευταίο καιρό.... Θυμάμαι τα 32γρ τα 5.4 €
csb 32 5.2€ csb30 5€ 28αρι κυνηγετικο 4.8€ και απλο 28αρι 4.7€. Τοσο τα ειχε οταν πρωτοπηρα εγω. Τιμες που τις βλεπεις και τις συγκρινεις με τις τωρινες και σου ερχεται ζαλαδα.

Ballistic32 3,10€....θα σέβεσαι .yel.
Πριιιιτςςς!!! Μου ειχε φερει ενας ξαδερφος της μανας μου τοτε. Τζαμπα πραμα και καλα μου ελεγε!!! Πυρωσε η καραμπινα την πρωτοχρονια!!!! Παλι καλα που ειχαμε μοιραστει μονο ενα κασονι των 20 κουτακιων.

Πριιιιτςςς!!! Μου ειχε φερει ενας ξαδερφος της μανας μου τοτε. Τζαμπα πραμα και καλα μου ελεγε!!! Πυρωσε η καραμπινα την πρωτοχρονια!!!! Παλι καλα που ειχαμε μοιραστει μονο ενα κασονι των 20 κουτακιων.
Πολύ τίμιο φυσίγγι.

Πολύ τίμιο φυσίγγι.
Τα εριξα με πολυ κρυο και δεν πηγαιναν ρε συ. Ενα πολυ καλο φυσιγγι και κατω απο 5€ ειχε φερει ενας εδω καποτε. Μπλε το 32 πρασινο το 35. Το ονομα του Yavas.....Ξυραφια αλλα δεν ξαναφερε ο κερατας...

csb 32 5.2€ csb30 5€ 28αρι κυνηγετικο 4.8€ και απλο 28αρι 4.7€. Τοσο τα ειχε οταν πρωτοπηρα εγω. Τιμες που τις βλεπεις και τις συγκρινεις με τις τωρινες και σου ερχεται ζαλαδα.
Και εγώ με το φιλαράκι κάπου τόσο τα είχαμε πάρει τότε,μπορεί και 5,10 τα 32άρια με μαύρο κάλυκα χωρίς τύπωμα τίποτα.Φωτιά και λάβρα! Σε μία ομάδα στο fb ειδικές τιμές για τα μέλη έλεγαν.

Και εγώ με το φιλαράκι κάπου τόσο τα είχαμε πάρει τότε,μπορεί και 5,10 τα 32άρια με μαύρο κάλυκα χωρίς τύπωμα τίποτα.Φωτιά και λάβρα! Σε μία ομάδα στο fb ειδικές τιμές για τα μέλη έλεγαν.
Μαυρα ηταν ναι! Μιλαμε οταν τα εριξα πρωτη φορα αρχες Οκτωβρη σε ενα χαζομπασιμο επαθα πλακα! Την ιδια μερα πηγα για κορακια το απογευμα και τους αλλαξα τον αδοξαστο!!!

Αι ρε ! Κλαμπανης εισουν τότε .yelling.

Back