Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα εριξα με πολυ κρυο και δεν πηγαιναν ρε συ. Ενα πολυ καλο φυσιγγι και κατω απο 5€ ειχε φερει ενας εδω καποτε. Μπλε το 32 πρασινο το 35. Το ονομα του Yavas.....Ξυραφια αλλα δεν ξαναφερε ο κερατας...
Κάπου στο '08-09 τα είχαν φέρει...
yavascalar yaf......made in turkey....
Όλα σε κάλυκες cheddite...
Τα 32γρ που ειχα ρίξει ήταν όντως καλα, κ τα προτίμησα χωρις..φοβο γιατί ειδα ιταλικό καλυκα κ απο κατασκευής φαινόταν ποιοτικα σε σχέση με κάτι αλλα επίσης τουρκικα που κυκλοφορούσαν τότε...

Ενδεικτική φωτο μιας συσκευασίας..

34-gr-yaf-fisek-2934-750x750.jpg

Τα 32γρ που ειχα ρίξει ήταν όντως καλα, κ τα προτίμησα χωρις..φοβο γιατί ειδα ιταλικό καλυκα κ απο κατασκευής φαινόταν ποιοτικα σε σχέση με κάτι αλλα επίσης τουρκικα που κυκλοφορούσαν τότε...

View attachment 76195
Αυτα ακριβως ειναι. Τα 32 ηταν μπλε. Πολυ καλα φυσιγγια. Και σκοτωματα καλα ειχαν και καθαρα ηταν. Κριμα που δεν τα ξαναεφεραν. Στην αρχη αντιμετωπιστηκαν με επιφυλαξη αλλα αδειασαν ολα τα ραφια.

View attachment 76195
Άραγε επιτρέπεται να πεταχτω απέναντι και να πάω σε κάνα κυνηγομαγαζο;; Ξέρω ότι ρούχα φέρνουν , πυρομαχικά όμως μάλλον τρώμε πόρτα από λιμεναρχείο;;

Άραγε επιτρέπεται να πεταχτω απέναντι και να πάω σε κάνα κυνηγομαγαζο;; Ξέρω ότι ρούχα φέρνουν , πυρομαχικά όμως μάλλον τρώμε πόρτα από λιμεναρχείο;;
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω...20?Είχε πάρει ένας φίλος 5-6 κουτιά φυσίγγια Αlmar.Η μικρότερη προσκοπευση πρέπει να ήταν 2 κολώνες της ΔΕΗ!

Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω...20?Είχε πάρει ένας φίλος 5-6 κουτιά φυσίγγια Αlmar.Η μικρότερη προσκοπευση πρέπει να ήταν 2 κολώνες της ΔΕΗ!
Θυμασαι διαφημισεις τοτε για αλμαρ φυσιγγια και οπλα???? ποσοι να την ειχαν πατησει αραγε? Τα Yavas φιλε ηταν αγνωστα αλλα ηταν παρα πολυ καλα.

View attachment 76195
Εχεις τετοιο στη συλογη σου Τασο;;;

Ειχαν ακουστει πολλα τοτε και με λιγοτερα μεσα κοινωνικης δικτυωσης....
Ακριβώς...τα εφερνε ενα οπλουργείο εδω στην Αμαλιαδα, κ εντος Κυν.Περιοδου καινουργια οπλα κ τα πηγαιναν για σιδηροδρομους,ελατηρια κ επικρουστήρες στον ιδιο για service....κ τα σταματησε φυσικα να τα φερνει.

Θα σε γελάσω ρε Μάνο...
Λίγο δυσκολο μου φαίνεται αλλά δεν χάνεις κ τίποτα να ρωτήσεις....

Εχεις τετοιο στη συλογη σου Τασο;;;
Οχι Κώστα δεν κράτησα..
Αλλά κ να βρω δεν θα μου κάνουν αίσθηση ώστε να τα κρατησω για συλλογή(οχι γιατι ειναι Τουρκικα)..

Η φωτο στο κουτί με τον καλυκα ήταν ανάγλυφη,ας το πουμε έτσι....

Απο ποτε αραγε να ειναι αυτη? 2002 2003....
Και πιο μετά...
Έβαζε στην Κ+Κ, Τύπος κυνήγι ψάρεμα...

ΑLMAR
To μεγάλο μπαμ στις καραμπίνες κυνηγίου 😂😂

Ακριβώς...τα εφερνε ενα οπλουργείο εδω στην Αμαλιαδα, κ εντος Κυν.Περιοδου καινουργια οπλα κ τα πηγαιναν για σιδηροδρομους,ελατηρια κ επικρουστήρες στον ιδιο για service....κ τα σταματησε φυσικα να τα φερνει.
Επίτηδες το έκανε για να έχει δουλειά 😂
Αλλά δεν περιμενε πως θα κάνει υπερωρίες 😂
Του έβγαλαν την ψυχή κ τις παρατησε 😂😂

Ένα ξαδερφάκι μου κέρδισε πριν 20 χρόνια σε κοπή πίτας ενός χωριού μία Αlmar , καλύτερα να κέρδιζε τον δεύτερο λαχνό που ήταν ένα κούρεμα-χτένισμα σε τοπικό κομμωτήριο
Μα κ παλι κουρεμα χτένισμα κέρδισε αλλά ήταν τυχερός 😂😂😂

Back