Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έκανα εχθές παραγγελία 20 κουτιά 32γρ από τον Αντρέα. Οι τιμές έχουν ως εξής.

28γρ - 7,50ε
30γρ - 8ε
32γρ - 8,30ε
34γρ - 9,50ε

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποια άλλα από τα φυσίγγια του, ας κάνει ένα τηλέφωνο και ας γράψει εδώ.
Γνωρίζει κάποιος το στήσιμο των φυσιγγίων ή έστω με τι είναι γεμισμένα ;
Ιδιαίτερα τα 28&30 γρ;

Τα εριξα με πολυ κρυο και δεν πηγαιναν ρε συ. Ενα πολυ καλο φυσιγγι και κατω απο 5€ ειχε φερει ενας εδω καποτε. Μπλε το 32 πρασινο το 35. Το ονομα του Yavas.....Ξυραφια αλλα δεν ξαναφερε ο κερατας...
Τούρκικα της εταιρείας YAS πρέπει να είναι!!!

Μαυρα ηταν ναι! Μιλαμε οταν τα εριξα πρωτη φορα αρχες Οκτωβρη σε ενα χαζομπασιμο επαθα πλακα! Την ιδια μερα πηγα για κορακια το απογευμα και τους αλλαξα τον αδοξαστο!!!
Το φιλαράκι ήταν Πρέβεζα τότε.Εγώ είχα παει για μπάσιμο και είχα πάρει μια χούφτα μαζί για να δοκιμάσω.Ε με 10 φυσίγγια χονδρικά, μην ήταν και 9 δεν θυμάμαι, πήρα 7 τσίχλες και 1 φάσσα!!! Πήρε τηλέφωνο φίλος, του είπα τα μαντάτα και την άλλη μέρα ήταν εδώ για να πάμε!!! Μιλάμε για τρέλα!!

Μαυρα ηταν ναι! Μιλαμε οταν τα εριξα πρωτη φορα αρχες Οκτωβρη σε ενα χαζομπασιμο επαθα πλακα! Την ιδια μερα πηγα για κορακια το απογευμα και τους αλλαξα τον αδοξαστο!!!
Screenshot_20230805-153315_Gallery.jpg

Η μοναδική φώτο που έχω από αυτά τότε.Το 2017 για την ακρίβεια!

Και εγώ με το φιλαράκι κάπου τόσο τα είχαμε πάρει τότε,μπορεί και 5,10 τα 32άρια με μαύρο κάλυκα χωρίς τύπωμα τίποτα.Φωτιά και λάβρα! Σε μία ομάδα στο fb ειδικές τιμές για τα μέλη έλεγαν.
Πια φωτιά ρε ντουφεκαλευρη!Μια καρότσα φυσίγγια για 150 τσίχλες!

Back