Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είχε τραβήξει τα μαλλιά του από τις αβαρίες ουκ ολίγες...
Μετά πήρε πενέλι και ξαναφύτρωσαν 😂😂😂
Είχε πάρει γείτονας το 2000 μια με 175€...
Πήγε για Φασσες με φυσίγγια Λάμπρο μπλέ και γύρισε με σπασμένους οδηγούς.Τους κόλλησα με την tig και ξαναπήγαμε μαζί.Στην 5η ντουφεκια σπάνε σε άλλο σημείο.Πιανει την καραμπίνα από την κάννη και την κουρμπαρισε σε ένα βράχο πάνω.Να πετάγονται ξύλα... κοντάκια... μέχρι που βγήκε το κλείστρο.Ειχανε πέσει όλα τα καρτερια κάτω από τα γέλια.Την βάζει σε μια σακούλα και την πήγε στην αστυνομία... άλλα γέλια από εκεί!

Last edited:
Είχε πάρει γείτονας το 2000 μια με 175€...
Πήγε για Φασσες με φυσίγγια Λάμπρο μπλέ και γύρισε με σπασμένους οδηγούς.Τους κόλλησα με την tig και ξαναπήγαμε μαζί.Στην 5η ντουφεκια σπάνε σε άλλο σημείο.Πιανει την καραμπίνα από την κάννη και την κουρπαρισε σε ένα βράχο πάνω.Να πετάγονται ξύλα... κοντάκια... μέχρι που βγήκε το κλείστρο.Ειχανε πέσει όλα τα καρτερια κάτω από τα γέλια.Την βάζει σε μια σακούλα και την πήγε στην αστυνομία... άλλα γέλια από εκεί!
Ο συνδυασμός τουφεκιού και φυσιγγιου γέμισε τη σακούλα!!

Δεν τα πρόλαβες πριν τα πιάσει στα χέρια του ο Σαλεπιτζης.
Όχι φίλε δε τα προλαβα,τότε ο πατέρας μου έριχνε πράσινο και βυσσινί πυρκαλ! Δεν χρειαζόταν δοκιμές!! Τσιμα τσιμα πρόλαβα τα πυρκαλ και έριχνα καταβουληση τα μαύρα και τα πορτοκαλί. Μετά έκλεισε,και το πρώτο που δοκίμασα ήταν το γιορομιξ...Ε καταλαβαίνεις τις διαφορές!!!

Όχι φίλε δε τα προλαβα,τότε ο πατέρας μου έριχνε πράσινο και βυσσινί πυρκαλ! Δεν χρειαζόταν δοκιμές!! Τσιμα τσιμα πρόλαβα τα πυρκαλ και έριχνα καταβουληση τα μαύρα και τα πορτοκαλί. Μετά έκλεισε,και το πρώτο που δοκίμασα ήταν το γιορομιξ...Ε καταλαβαίνεις τις διαφορές!!!
Βρε το γιουρομιξ ηταν ταμαμ τα πρωτα χρονια του Ναυπλιωτη. Ξυριζε απο Αυγουστο μεχρι Φλεβαρη. Εριχνα στις κυργιαρες 9/10 και τις ξετιναζε. Μετα απο μερικα χρονια ομως η διαφορα ηταν τρομακτικη προς το χειροτερο!

Βρε το γιουρομιξ ηταν ταμαμ τα πρωτα χρονια του Ναυπλιωτη. Ξυριζε απο Αυγουστο μεχρι Φλεβαρη. Εριχνα στις κυργιαρες 9/10 και τις ξετιναζε. Μετα απο μερικα χρονια ομως η διαφορα ηταν τρομακτικη προς το χειροτερο!
Δε ξέρω Μήτσο ,είχα ξεκινήσει και ιδιογομοση τότε,μετά ανακάλυψα τα Jordan ,δεν ήταν ακριβά κιόλας και δε ξαναπήρα Λάμπρο. Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησα να δοκιμάζω και δεν,απλά δεν.. πάντως χίλιες φορές ελληνικές εταιρείες ( πυρκαλ, Τζόρνταν, Δορκας) παρά ξένες...

Παρομοίως έριχνα κατά ρυπας τα μαύρα πυρκαλ. Όταν έκλεισε η εταιρία δοκίμασα και εγώ λαμπρο με τραγικά αποτελέσματα και ευτυχώς βρήκα παρηγοριά στην δορκας και στα express 32 ως επί το πλείστον κατά το 90%. Τα τελευταία χρόνια όμως με την ακρίβεια και τέλος τώρα με την αλλαγή στην πυρίτιδα διακόψαμε τις σχέσεις μας. Ας είναι καλά ο Αντρέας που κάνει ότι μπορεί για να έχουμε όσο το δυνατόν κάτι αξιόπιστο και οικονομικό στα οπλα μας

Παρέλαβα σήμερα από τον Αντρέα 1 κούτα 32γρ ν8 ν7 μισά μισά. Τιμή 8.30ε και παράδοση στην ώρα τους. Μένει να δοκιμαστούν στο κυνήγι.
View attachment 76577View attachment 76578
Καλορίζικο Λαζαρε,εύχομαι να σου κάνουν όλα τα κέφια. Με την psb1 είναι σωστά?

Back