Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω εχω ακομα περσινα 28αρια θα ριξω αυτα στις αρχες να δουμε κ πως θα παει η χρονια.κ στο τρυγονι αυτα ριχνω.ολα κεραυνοβολημενα.μου αρεσαν επισης κ κατι 34 που μου εφτιαξε περσι για παπι.φωτια ηταν κ πολυ γρηγορα.δεν εκανε κ χειμωνα.δεν ειχε κ πρασινα.τα εριξα ολα στα μικρα

Χθες μια σύντομη βόλτα που έκανα το πρωί για κανένα τρυγονι μ εντυπωσίασε το 32αρι του.

Ψηλή τουφέκια και αν και έδειχνε πως ήταν τραυματισμένο όσο έπεφτε όταν πήγα να το πάρω ήταν ξερό.

Περσινα φυσιγγια γιατί φέτος ακόμα δεν πήρα.
Περιμένω να δω αν ο Σεπτέμβρης θα με βρει εδώ ή όχι για να πάρω κατιτίς και για φέτος.

Μπράβο στον Ανδρέα
Τα καλά να λέγονται
Τα περσινά είναι φοβερά

Τα περσινά είναι φοβερά
Αυτο που που αρεσε με τα psb32 ειναι οτι δουλεψαν καλα και στα μπασιματα και σε κατι νοτιαδουρες με λασποβροχη τελος Φλεβαρη. Τα παλια με την csb σε τετοιο καιρο , ζεστη και υγρασια , δεν πηγαιναν καλα.

Μπράβο στο Ρουμελιώτη που ενώ πουλάει φτηνά φυσίγγια φροντίζει να είναι όμορφα τυπωμένοι οι κάλυκες και ευπρεπές το κουτί. Φροντίζει και τις λεπτομέρειες. Και από ότι λέτε όσοι τα χρησιμοποιείτε, είναι καλά φυσίγγια.

Κατά τη γνώμη μου είναι λίγα τα 30γρ για διασπορά.
Βέβαια στο 20άρι εγώ φτιάχνω 28γρ διασποράς, αλλά νομίζω στο 12 περισσότερα γραμμάρια είναι καλύτερα. Τουλάχιστον είναι 10άρια. Σωστή επιλογή.

Last edited:
Δεν τα έχω ρίξει... αλλά ο συνδιασμός γραμμαρίων-σκαγιων είναι σωστός.Μακαρι να είναι τέτοια η χρονιά και να μην φτάσουν.
Πηρα τα διασπορας 5 κουτακια για δοκιμη. Τα piston skeet τα δοκιμασα τον Φλεβαρη περσι και ηταν παρα πολυ καλα. Αμα δεν φτασουν αδερφε τον ηπιαμε!!! Θα δουλευω υπερωριες για να μην φαω ξυλο...

Πηρα τα διασπορας 5 κουτακια για δοκιμη. Τα piston skeet τα δοκιμασα τον Φλεβαρη περσι και ηταν παρα πολυ καλα. Αμα δεν φτασουν αδερφε τον ηπιαμε!!! Θα δουλευω υπερωριες για να μην φαω ξυλο...
Τα διασπορας από 15 μέχρι 25 σκούπα.

Βάλε μια παραγγελία τον Δεκέμβρη να είσαι σίγουρος...

Τα διασπορας από 15 μέχρι 25 σκούπα.
Λες, ε?? Για να κλεισω 10αδα στο κασονι με τα 35αρια των λαγαδων τα εβαλα. Θα δοκιμαστουν συντομα ελπιζω...
Βάλε μια παραγγελία τον Δεκέμβρη να είσαι σίγουρος...
Πολυ αισιοδοξια φετος ρε παιδι μου!!!! Μακαρι...

Μητσαρα ο piston skeet, ειναι ενας ξεχωριστος συγκεντρωτηρας. Κατηγορια απο μονος του. Το καλυτερο φυσιγγι που εχω φτιαξει, στην ιδιογομωτικη καριερα μου, ηταν με s4, piston skeet και 30 γραμμαρια 10αρια. Του Ρουμελιωτη τα 28αρια που εχω ριξει με piston, ειναι θανατος. Πιστευω τα 30αρια θα ειναι ακομα καλυτερα.

Back