Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είχα παει για κάνα αγριοπεριστερο σήμερα
Δημητρη 21
Τσιν τσιν πετάχτηκε
Χαρακτηριστικός ήχος αγριοπερίστερου. Και εγώ τα μπερδεύω με τις νυχτερίδες. Και τα δύο σε σπηλιές ζούνε εξάλλου. Είναι θέμα αλληλεπίδρασης. Ευχαριστώ Χάρη!

Επειδή σας βλέπω πρόθυμους για all in αυτή τη σεζόν, σε αγορές φυσιγγίων
Δινω ένα τιπ για αγορές με καθαρή συνείδηση
View attachment 80265
Εγω παντως παω για υπνο και βαζω ακουστικα μεσω των οποιων ακουγεται: Δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος. Και εκατομμυρια πουλια να εχει δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος.... Για να δουμε θα πιασει???

Εγω παντως παω για υπνο και βαζω ακουστικα μεσω των οποιων ακουγεται: Δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος. Και εκατομμυρια πουλια να εχει δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος.... Για να δουμε θα πιασει???
Το είχα κάνει Δημήτρη, δεν έπιασε
Ήταν βέβαια διαφορετική η σειρά στο ηχογραφημένο μήνυμα ,αλλα μικρή σημασία έχει :)

Χαρακτηριστικός ήχος αγριοπερίστερου. Και εγώ τα μπερδεύω με τις νυχτερίδες. Και τα δύο σε σπηλιές ζούνε εξάλλου. Είναι θέμα αλληλεπίδρασης. Ευχαριστώ Χάρη!
Δημητρη μετά την Ραμνούντα όπως είναι τα αρχαία συνεχίζεις και βρίσκεις ένα σπίτι που δε κατοικείτε συνεχίζεις κάνει μια διχάλα ο δρόμος πετάχτηκε μπροστα απο τον πρώτο θάμνο πριν το αμπέλι άμα θες να σου στείλω πινέζα χα χα

Το είχα κάνει Δημήτρη, δεν έπιασε
Ήταν βέβαια διαφορετική η σειρά στο ηχογραφημένο μήνυμα ,αλλα μικρή σημασία έχει :)
Δεν πιάνει. Τίποτα δεν πιάνει. Είμαστε εθισμένοι. Τελειωμένοι. Πρέπει να φτιάξουμε τον Α.Φ. "Ανώνυμοι Φυσιγγάκιδες".

Πηρα τα διασπορας 5 κουτακια για δοκιμη. Τα piston skeet τα δοκιμασα τον Φλεβαρη περσι και ηταν παρα πολυ καλα. Αμα δεν φτασουν αδερφε τον ηπιαμε!!! Θα δουλευω υπερωριες για να μην φαω ξυλο...
Αυτη,μεχρι και την τσιχλα θα σου κοψει.
Ηταν οτι δεν θα παντρευοσουν..
Βαλε τωρα τα 2 ποδια σε ενα αρβυλο και χορεψε καρσιλαμά...
.bye.

Αυτη,μεχρι και την τσιχλα θα σου κοψει.
Ηταν οτι δεν θα παντρευοσουν..
Βαλε τωρα τα 2 ποδια σε ενα αρβυλο και χορεψε καρσιλαμά...
.bye.
Δεν χορευω ρε. Μονο headbanging κανω. Και ποιος σου ειπε οτι παντρευομαι??? Δεν βγηκε ακομη ο ηλιος απο την δυση...

Ομως , πρεπει να κανουμε και λιγο κρατει... Στα φανερα τουλαχιστον😈

Back