Παραδίνομαι... Έχω και οικογένεια να ασχοληθώΑν μπορούσα αύριο θα ήμουν στο καρτέρι.
Παραδίνομαι... Έχω και οικογένεια να ασχοληθώΑν μπορούσα αύριο θα ήμουν στο καρτέρι.
Στο καρτέρι σούβλα,στο περπατητο τηγανητά.Στο καρτέρι τι?
Και στο ενδιάμεσο κάρβουνο!Στο καρτέρι σούβλα,στο περπατητο τηγανητά.
Στο δεύτεροΣτα πόσα τσίπουρα ήμασταν ρε Χάρη?Δεν θυμάμαι...
Στο καρτερι πιστον. Στο περπατητο στον ασσο θα σου βγαινει σφιχτη η τουφεκια πιστευω...Στο καρτέρι τι?
Χαρακτηριστικός ήχος αγριοπερίστερου. Και εγώ τα μπερδεύω με τις νυχτερίδες. Και τα δύο σε σπηλιές ζούνε εξάλλου. Είναι θέμα αλληλεπίδρασης. Ευχαριστώ Χάρη!Είχα παει για κάνα αγριοπεριστερο σήμερα
Δημητρη 21
Τσιν τσιν πετάχτηκε
Θα το χρησιμοποιήσω και στα ψαρικά και στα τσοκ! Ευγνωμονώ!Επειδή σας βλέπω πρόθυμους για all in αυτή τη σεζόν, σε αγορές φυσιγγίων
Δινω ένα τιπ για αγορές με καθαρή συνείδηση
View attachment 80265
Εγω παντως παω για υπνο και βαζω ακουστικα μεσω των οποιων ακουγεται: Δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος. Και εκατομμυρια πουλια να εχει δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος.... Για να δουμε θα πιασει???Επειδή σας βλέπω πρόθυμους για all in αυτή τη σεζόν, σε αγορές φυσιγγίων
Δινω ένα τιπ για αγορές με καθαρή συνείδηση
View attachment 80265
Αλεκο λεγε τετοια εσυ κ δε μπορω να παω εχω γαμοΧθές είδα 2 πέριξ της Αττικής... μυρίζει 16-17 η χρονιά.
Το είχα κάνει Δημήτρη, δεν έπιασεΕγω παντως παω για υπνο και βαζω ακουστικα μεσω των οποιων ακουγεται: Δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος. Και εκατομμυρια πουλια να εχει δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος.... Για να δουμε θα πιασει???
Δημητρη μετά την Ραμνούντα όπως είναι τα αρχαία συνεχίζεις και βρίσκεις ένα σπίτι που δε κατοικείτε συνεχίζεις κάνει μια διχάλα ο δρόμος πετάχτηκε μπροστα απο τον πρώτο θάμνο πριν το αμπέλι άμα θες να σου στείλω πινέζα χα χαΧαρακτηριστικός ήχος αγριοπερίστερου. Και εγώ τα μπερδεύω με τις νυχτερίδες. Και τα δύο σε σπηλιές ζούνε εξάλλου. Είναι θέμα αλληλεπίδρασης. Ευχαριστώ Χάρη!
Τι ωρα ειναι ο γαμος ωρε????Αλεκο λεγε τετοια εσυ κ δε μπορω να παω εχω γαμο
Kαλοριχτα Δημήτρη!
Εγω παντως παω για υπνο και βαζω ακουστικα μεσω των οποιων ακουγεται: Δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος. Και εκατομμυρια πουλια να εχει δεν θα παρεις αλλα φυσιγγια φετος.... Για να δουμε θα πιασει???
Δεν πιάνει. Τίποτα δεν πιάνει. Είμαστε εθισμένοι. Τελειωμένοι. Πρέπει να φτιάξουμε τον Α.Φ. "Ανώνυμοι Φυσιγγάκιδες".Το είχα κάνει Δημήτρη, δεν έπιασε
Ήταν βέβαια διαφορετική η σειρά στο ηχογραφημένο μήνυμα ,αλλα μικρή σημασία έχει
Αυτη,μεχρι και την τσιχλα θα σου κοψει.Πηρα τα διασπορας 5 κουτακια για δοκιμη. Τα piston skeet τα δοκιμασα τον Φλεβαρη περσι και ηταν παρα πολυ καλα. Αμα δεν φτασουν αδερφε τον ηπιαμε!!! Θα δουλευω υπερωριες για να μην φαω ξυλο...
Ειμαι ο κουμπάρος.αμα.ξετελεψουμε κατα τις 3 καλα θα ειναιΤι ωρα ειναι ο γαμος ωρε????
Δεν χορευω ρε. Μονο headbanging κανω. Και ποιος σου ειπε οτι παντρευομαι??? Δεν βγηκε ακομη ο ηλιος απο την δυση...Αυτη,μεχρι και την τσιχλα θα σου κοψει.
Ηταν οτι δεν θα παντρευοσουν..
Βαλε τωρα τα 2 ποδια σε ενα αρβυλο και χορεψε καρσιλαμά...