Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μητσαρα ο piston skeet, ειναι ενας ξεχωριστος συγκεντρωτηρας. Κατηγορια απο μονος του. Το καλυτερο φυσιγγι που εχω φτιαξει, στην ιδιογομωτικη καριερα μου, ηταν με s4, piston skeet και 30 γραμμαρια 10αρια. Του Ρουμελιωτη τα 28αρια που εχω ριξει με piston, ειναι θανατος. Πιστευω τα 30αρια θα ειναι ακομα καλυτερα.
Συμφωνώ απόλυτα! Εκπληκτικό βύσμα ο Piston Skeet και ο 23 και ο 25!

Μητσαρα ο piston skeet, ειναι ενας ξεχωριστος συγκεντρωτηρας. Κατηγορια απο μονος του. Το καλυτερο φυσιγγι που εχω φτιαξει, στην ιδιογομωτικη καριερα μου, ηταν με s4, piston skeet και 30 γραμμαρια 10αρια. Του Ρουμελιωτη τα 28αρια που εχω ριξει με piston, ειναι θανατος. Πιστευω τα 30αρια θα ειναι ακομα καλυτερα.
Δημήτρη ο συγκεντρωτήρας piston skeet είναι προτιμότερος σε αποστάσεις έως 25 μετρα από μεσόταπο?

Δημήτρη ο συγκεντρωτήρας piston skeet είναι προτιμότερος σε αποστάσεις έως 25 μετρα από μεσόταπο?
Κοίτα Γιώργο να δεις κατά την εμπειρία μου. Το μεσόταπο θα ρίξει, ότι ακριβώς είναι το τσοκ σου. Επίσης λύνει το πρόβλημα με τον συγκεντρωτήρα, όπου στα φυσίγγια εμπορίου, επειδή είναι άκοπος, μπορεί να ανοίξει ο μισός και να χαλάσει την ροζέτα. Ο Piston skeet, από την άλλη, λόγω κατασκευής, δημιουργεί διπλή άτρακτο στη ντουφεκιά, με αποτέλεσμα να συγχωρεί λάθη στην προσκόπευση. Μέχρι τα 25 μέτρα θα προτιμούσα το μεσόταπο με κύλινδρο ή Βελτ.κύλινδρο. Όχι ότι δεν κάνει ο piston, απλά το βρίσκω πιο ορθολογικό. Από την άλλη, αν δεν φοβάσαι την μεγάλη προσκόπευση, με τον piston, δεν θα χάσεις τραβέρσα για τραβέρσα κόντα και μακρυά.

Κοίτα Γιώργο να δεις κατά την εμπειρία μου. Το μεσόταπο θα ρίξει, ότι ακριβώς είναι το τσοκ σου. Επίσης λύνει το πρόβλημα με τον συγκεντρωτήρα, όπου στα φυσίγγια εμπορίου, επειδή είναι άκοπος, μπορεί να ανοίξει ο μισός και να χαλάσει την ροζέτα. Ο Piston skeet, από την άλλη, λόγω κατασκευής, δημιουργεί διπλή άτρακτο στη ντουφεκιά, με αποτέλεσμα να συγχωρεί λάθη στην προσκόπευση. Μέχρι τα 25 μέτρα θα προτιμούσα το μεσόταπο με κύλινδρο ή skeet. Όχι ότι δεν κάνει ο piston, απλά το βρίσκω πιο ορθολογικό. Από την άλλη, αν δεν φοβάσαι την μεγάλη προσκόπευση, με τον piston, δεν θα χάσεις τραβέρσα για τραβέρσα κόντα και μακρυά.
Εμένα τι μου προτείνεις για σταθερό τσόκ 1-3 στις τσίχλες. Κυνηγώ 70% καρτέρι και 30% περπατητό.

Μην το γκαντεμιαζετε απο τώρα ρε .yel. .
Ακριβως την ιδια μερα που ειχα δει την πρωτη το 16 την ειδα και φετος!!! Για να δουμε...
Χθές είδα 2 πέριξ της Αττικής... μυρίζει 16-17 η χρονιά.
Ήταν οπτική απάτη ξεκάθαρα. Και οι δύο έμπειροι συμφορουμίτες, σε θέματα βουντού, κάνουν χιούμορ. Δεν βλέπουμε τσίχλες πριν τα περάσματα. Είναι παιχνίδια του μυαλού! Νυχτερίδες με διαταραχή προσωπικότητας ήτανε, που κάνανε τσιουικ!

Ήταν οπτική απάτη ξεκάθαρα. Και οι δύο έμπειροι συμφορουμίτες, σε θέματα βουντού, κάνουν χιούμορ. Δεν βλέπουμε τσίχλες πριν τα περάσματα. Είναι παιχνίδια του μυαλού! Νυχτερίδες με διαταραχή προσωπικότητας ήτανε, που κάνανε τσιουικ!
Όχι αλήθεια λέει μαζί τις είδαμε τώρα τσίχλες ήταν μπεκάτσες ήταν Παντος πετούσαν

Εμένα τι μου προτείνεις για σταθερό τσόκ 1-3 στις τσίχλες. Κυνηγώ 70% καρτέρι και 30% περπατητό.
Στο καρτερι
Τα 28αρια σε 8μιση με πιστον σκητ ειναι ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια που εχω ριξει στα οσα χρονια κυνηγαω την τσιχλα. Κοντα , μακρια βγαζει καταπληκτικες τουφεκιες. Τα 30 γραμμαρια λιγα που εριξα προς το τελος περσι μου φανηκαν το ιδιο καλα. Σε λιγες μερες θα εχουμε καλυτερη εικονα...

adinamos-krikos-adynamos-krikos.gif

Από αυτές πρέπει να ήταν.yel..

Όχι αλήθεια λέει μαζί τις είδαμε τώρα τσίχλες ήταν μπεκάτσες ήταν Παντος πετούσαν
Ούτε 2 λεπτά δεν μπορώ να λείψω. Τώρα ήμουν στο τόπικ της και έβαζα τάξη. Βαλτοί είστε; Μην την αναφέρεται παρακαλώ. Θερμή παράκληση. Είναι κρίσιμες οι μέρες!

Στο καρτερι

Τα 28αρια σε 8μιση με πιστον σκητ ειναι ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια που εχω ριξει στα οσα χρονια κυνηγαω την τσιχλα. Κοντα , μακρια βγαζει καταπληκτικες τουφεκιες. Τα 30 γραμμαρια λιγα που εριξα προς το τελος περσι μου φανηκαν το ιδιο καλα. Σε λιγες μερες θα εχουμε καλυτερη εικονα...
Στο καρτέρι τι?

Back