Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
150 σελίδες τι νομίζεις ότι γίνεται ; Ούτε στο όνειρο του και δωρεάν.Υπαρχει για άλλο φυσιγγι παρόμοια ενότητα;
Συμφωνώ,
Είμαι τις λογικής να βοηθάμε τους Έλληνες επαγγελματίες.Αυτο το κάνω συνέχεια όταν γυρνάω Ελλάδα και προσπαθώ όπου κρίνω να πληρώνω με μετρητά για να βοηθάω.

Όταν όμως γίνεται διαφήμιση όπως στο παρόν νήμα, εγώ σαν πιθανός αγοραστής θέλω να έχω ανοιχτά χαρτιά μπροστά μου με τιμές ωστε να κάνω σύγκριση.

Το κόστος που αυξάνει το φυσίγγι σε ένας βιοτέχνης είναι κυρίως ο κάλυκας και η στάμπα.Αν τώρα τα βρήκε σε πλειστηριασμό κλπ είναι κάτι που δεν με απασχολεί.

Με απασχολεί όμως, Αν πραγματικά θέλει να κάνει διαφήμιση χωρίς τις αντιπαραθέσεις γνωμών να μας παρουσιάσει ο εκάστοτε κατασκευαστής το φυσίγγι, με τα χαρακτηριστικά του και τις τιμές όπως άλλωστε γίνονται από τους υπόλοιπους.

Ειδάλλως θεωρείτο μια άνιση σύγκριση για μερικά cents.

Παλι δεν με καταλαβες. Κοπτονται καποιοι πιο πανω για το αν ο Ρουμελιωτης περασε την χαμηλη τιμη του καλυκα στον πελατη. Δεν λενε τιποτα ομως που αγορασαν 15 χρονων φυσιγγια με σημερινες τιμες. Εκει δεν τους πειραζει γιατι δεν τα πηραν απο τον Ρουμελιωτη.
Δημήτρη αν θες τα λες και απευθειας σε εμένα.

Οι συγκρίσεις να γίνονται σε ίδια πράγματα αλλιώς βάζω κι εγώ δύο μηχανές σε ένα υπόγειο , τρείς βάρδιες λαθροπακι,κουτιά άγραφα η ότι λάχει και χτυπάω την αγορά.
Δεν μπορείς να το κανείς αυτό θα σε πάρουν μέσα σηκωτό ( όπως την έπαθε και γνωστός ) μην τα τσουβαλιάζουμε ολλα

Συμφωνώ,
Είμαι τις λογικής να βοηθάμε τους Έλληνες επαγγελματίες.Αυτο το κάνω συνέχεια όταν γυρνάω Ελλάδα και προσπαθώ όπου κρίνω να πληρώνω με μετρητά για να βοηθάω.

Όταν όμως γίνεται διαφήμιση όπως στο παρόν νήμα, εγώ σαν πιθανός αγοραστής θέλω να έχω ανοιχτά χαρτιά μπροστά μου με τιμές ωστε να κάνω σύγκριση.

Το κόστος που αυξάνει το φυσίγγι σε ένας βιοτέχνης είναι κυρίως ο κάλυκας και η στάμπα.Αν τώρα τα βρήκε σε πλειστηριασμό κλπ είναι κάτι που δεν με απασχολεί.

Με απασχολεί όμως, Αν πραγματικά θέλει να κάνει διαφήμιση χωρίς τις αντιπαραθέσεις γνωμών να μας παρουσιάσει ο εκάστοτε κατασκευαστής το φυσίγγι, με τα χαρακτηριστικά του και τις τιμές όπως άλλωστε γίνονται από τους υπόλοιπους.

Ειδάλλως θεωρείτο μια άνιση σύγκριση για μερικά cents.
Τα φυσηγγια του τα έχουν παρουσιάσει παιδιά από εδώ μέσα όπως και της τιμες τους αν εμπενες στο φορουμ συχνά θα ήξερες φίλε μου!!!

Συνεχεια διαφημηση τους κανεις, μεχρι και ιδιο οπλο εχετε.
Αφού όταν πάμε για κυνήγι κρύβεται πίσω απο πουρνάρια δείχνει τα ντέρμπι
Λες να ρίχνει lambro θα τον απαρατησω στα βνα να τον φαν τα ζλαπια

Συνεχεια διαφημηση τους κανεις, μεχρι και ιδιο οπλο εχετε.
Αφού όταν πάμε για κυνήγι κρύβεται πίσω απο πουρνάρια δείχνει τα ντέρμπι
Λες να ρίχνει lambro θα τον απαρατησω στα βνα να τον φαν τα ζλαπια
el-risitas-ispanos-gelio.jpg

Back