Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θεωρώ τα στοιχεία μια συσκευασίας άκρως σημαντικά ,είναι αποδεικτικό στοιχείο ποιός ,τι, που ,πως, γιατί και όχι μου είπε με διαβεβαίωσε γιατί τα λόγια τα παίρνει ο αέρας.Εγω όταν διάβασα εδώ μέσα, πελάτης είπε στον κατασκευαστή ότι τα φυσίγγια που μου έφτιαξες κλωτσανε, η απάντηση ήταν ναι στα έκανα λίγο ζωηρά ,μπορώ να πω ότι ανατριχιασα λιγάκι .Με το όπλο μου δεν γουστάρω μ@ λ@ κιες.
Η εφταιγε η βελονα του οπλου του χαχαχ ε δεν μπορουσα αλλοοοοοοοο

Εχω ξαναπει ουκ ολιγες φορες. Ο θησαυρος του ενος ειναι το σκουπιδι του αλλου και το αντιθετο. Η κουβεντα περι φυσιγγιων ειναι αεναη. Και δεν θελω να χαλαμε τις καρδιες μας. Απλη κουβεντα κανουμε με ολους. Μezzo 30 ειχε δοκιμαστει απο την παρεα. Καλο.

Χαρη το φυσιγγι ειναι καλο.Και το ξερω οτι δεν εχουν θεμα οπως δεν εχουν θεμα και οι καλυκες πυρκαλ που γεμιζει ο Ρουμελιωτης. Απλα πιστευω οτι αγοραστηκε σε τιμη ξεφτιλα και πωληθηκε πολυ παραπανω.
Αλοίμονο ρε Δημήτρη αν χαλάγαμε τις καρδιές μας για φυσίγγια. Ο καθε ένας από εμάς έχει τις δικές του προτιμήσεις οι οποίες είναι πάντα σεβαστές.

Εχω ξαναπει ουκ ολιγες φορες. Ο θησαυρος του ενος ειναι το σκουπιδι του αλλου και το αντιθετο. Η κουβεντα περι φυσιγγιων ειναι αεναη. Και δεν θελω να χαλαμε τις καρδιες μας. Απλη κουβεντα κανουμε με ολους. Μezzo 30 ειχε δοκιμαστει απο την παρεα. Καλο.

Χαρη το φυσιγγι ειναι καλο.Και το ξερω οτι δεν εχουν θεμα οπως δεν εχουν θεμα και οι καλυκες πυρκαλ που γεμιζει ο Ρουμελιωτης. Απλα πιστευω οτι αγοραστηκε σε τιμη ξεφτιλα και πωληθηκε πολυ παραπανω.
Συμφωνώ πλειστηριασμός έγινε τα πήρανε 3-4 και τώρα παίζουν μπάλα

Θεωρώ τα στοιχεία μια συσκευασίας άκρως σημαντικά ,είναι αποδεικτικό στοιχείο ποιός ,τι, που ,πως, γιατί ...
Συμφωνω οτι στην συσκευασια θα επρεπε να υπαρχουν αναλυτικα τα υλικα και οι παραγομενες πιεσεις.

. Απλα πιστευω οτι αγοραστηκε σε τιμη ξεφτιλα και πωληθηκε πολυ παραπανω.
Δημήτρη...ελευθερος επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος....αν εγώ αγοράσω 1 μπριζα....
1 ευρώ και στην αγορά έξω έχει 5 ευρώ ....πόσο πρέπει να την πουλήσω ...1 ευρώ?

Συμφωνώ πλειστηριασμός έγινε τα πήρανε 3-4 και τώρα παίζουν μπάλα
Και ξανά έτσι θα γίνει....εκτός αν έχεις κάποιος μερικά χιλιάρικα να αγοράσει ποσότητα...αν μπορεί βέβαια να πάρει μέρος στην πώληση

Μην ακουστεί σαν κακία αλλά αυτός φταιει 100%...
Έτσι δεν δοκιμάζουμε τα φυσιγγια γιατί δεν ταιριάζουν όλα σε όλους....

Εσυ πχ ρίχνεις RC 32 και εγω όσες φορές τα πηρα τα βρήκα πολυ καλα, άλλοι ουτε να τα ακουν δεν θέλουν....

Προς Θεου...
Δεν λέμε ότι υπάρχει επικυνδινοτητα....
Εχω ρίξει πολλα δικά του χωρίς πρόβλημα...

Και επίσης εχω ρίξει κ φυσιγγια για τα οποια είχαν ακουστεί προβληματα χωρίς να μου συμβεί κατι....
Μπορεί να ήμουν τυχερός....

Είναι να μην σου τυχει κ καμια φορα δεν ξέρεις κ απο που θα σου τυχει.....
Φταίει που ήταν ευκολόπιστος στην αναζήτηση του για τσιχλοφυσιγγα όπως και αν κάτσεις και διαβάσεις την ενότητα τώρα το βράδυ ,το πρωί είσαι έτοιμος για 2000 φυσίγγια παραγγελία.Αντε και δοκίμασες 2-3 κουτιά αφού συνήθως δεν υπάρχει αποθεμα και θα σου φτιάξει νέα τότε τι δοκίμασες;

Μετά μας φταίνε τα όπλα δεν σκοτώνουν σπάνε κλείστρα , πιστόνια.
Τα μπέρδεψες λίγο μάστορα... κάλυκες από πλειστηριασμό της Πυρκαλ είναι.Τι ήθελες να γράφουν?Μαρία σ' αγαπώ γύρνα πίσω 32γρ?Από την στιγμή που το αποδέχεται ο αγοραστής δεν υπάρχει θέμα.Πιο άτιμο είναι να γεμιζε 24γρ σκοπευτικά και να τα πούλαγε για Πυρκαλ.Οτι κάνει ο Μπανανίας δηλαδή τους κάλυκες του Στόκα.Αν νομίζεις ότι τα κλείστρα σπάνε από το τύπωμα καλύτερα να το ξανασκεφτείς...

Last edited:
Φταίει που ήταν ευκολόπιστος στην αναζήτηση του για τσιχλοφυσιγγα
Αν γνωρίζεις τι θα πει κυνηγετικό φυσιγγι δεν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία κ μάλιστα να φορτωσεις ως τα μπούνια σαν να μην υπάρχει αυριο.....
Βεβαίως μπορεί να παίρνονται κ κάποια ρίσκα αλλά ότι γίνει την ευθυνη την έχουμε εμεις...

Βεβαια σε αυτό φταίνε κ αρκετοί που συνάδελφοι παιρνουν τους άλλους στο λαιμό τους γιατί θεωρουν πως το φυσιγγι που έριξαν κ θεριζε ειναι καλο για όλους κ τους προτεινουν...φόρτωμα......
Ο άλλος εντυπωσιάζεται κ δεν το σκέφτεται καλα......

Αντε και δοκίμασες 2-3 κουτιά αφού συνήθως δεν υπάρχει αποθεμα και θα σου φτιάξει νέα τότε τι δοκίμασες;
Του λες να σου φτιάξει την τάδε παρτιδα που δοκίμασες κ σου άρεσε...
Αν δεν έχει υλικά τότε δεν παραγγελνεις...
Και ξανά τα ίδια.....

Καλώς η κακως έτσι πρεπει να γίνεται.....
Από την στιγμή που το αποδέχεται ο αγοραστής δεν υπάρχει θέμα
Συμφωνώ...

Αρκεί να το γνωρίζει από πριν κ όχι κατόπιν εορτής γιατί τοτε θέλοντας κ μη θα το αποδεχτεί....

Τα μπέρδεψες λίγο μάστορα... κάλυκες από πλειστηριασμό της Πυρκαλ είναι.Τι ήθελες να γράφουν?Μαρία σ' αγαπώ γύρνα πίσω 32γρ?Από την στιγμή που το αποδέχεται ο αγοραστής δεν υπάρχει θέμα.Πιο άτιμο είναι να γεμιζε 24γρ σκοπευτικά και να τα πούλαγε για Πυρκαλ.Οτι κάνει ο Μπανανίας δηλαδή τους κάλυκες του Στόκα.Αν νομίζεις ότι τα κλείστρα σπάνε από το τύπωμα καλύτερα να το ξανασκεφτείς...
Ποιος είναι ο μπανανιας;

Ε τοτε Χαρη να μην βγαινουν μερικοι να λενε πιπες οταν πληρωνουν στην διπλασια τιμη φυσιγγι 15ετιας και να καμαρωνουν κιολας.
Διπλάσια τιμή απο τί Δημήτρη;
7.5 ευρώ τα 33 γρ. πηρα...και πυρκάλ....καταλαβαίνεις....
Απλα πιστευω οτι αγοραστηκε σε τιμη ξεφτιλα και πωληθηκε πολυ παπαραπανω.
Γιατί το ίδιο δεν έκανε και ο Ρουμελιώτης; Αγορασε τους κάλυκες σε τιμη ξεφτίλα και τους πούλησε σε σημερινές τιμές. Εκτός κι αν σας έκανε εκπτωση ρε παιδιά και δεν μας το λετε, εχω ρωτήσει κι εγω και ο Γιάννης παραπάνω....

Ποιος είναι ο μπανανιας;

Ωρέ Πανάγο δεν πιστευω να έφαγες κ απο εκει καμια φόλα με υδροκυάνιο??.yelling.

Μην φοβού....
Γιατί τα τυπωματα max πανω στους κάλυκες μόνο του Στόκα δεν ήταν (κ οχι μονο αυτά).......
Η νεκρανάσταση παντως έγινε......
Ουτε ιερό, ούτε όσιο......

Back