Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το κολάσιμο υπάρχει όταν προσπαθεί κάποιος να μας ξεγελάσει,να μας πουλήσει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι.
Αν ο κατασκευαστής μας το ξηγηθει ότι αυτό που μας πουλάει είναι άλλο από αυτό που είναι τυπωμένο απ'έξω,όλα καλά.
Το σωστό το γνωρίζουμε όλοι και είναι η σήμανση να συμφωνεί με το περιεχόμενο.
Επειδή ψαχνομαστε με το φθηνό φυσιγγι,για να παραχθεί προϋποθέτει κατά το δυνατόν φθηνότερες,ως προς την αγορά,πρώτες ύλες.
Αν ένας βιοτέχνης βρει στην αγορά κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες κάλυκες σε τιμή "χώμα",δεν θα τους αγοράσει και δεν θα τους χρησιμοποιήσει?
Αν αυτό κρατάει την τιμή του προϊόντος του χαμηλά,δεν επωφελουμαστε κι οι καταναλωτές?
Είναι ..."κάπως"να ρίχνεις φυσίγγια "Γιάννης #9"και απ'έξω να γράφουν "Θανάσης #8"...
Τι να κάνει ο άνθρωπος?
Να σβήσει τα προηγούμενα και να τυπώσει τα δικά του?
Ότι γλίτωσε θα το πληρώσει για να κάνει αυτή την δουλειά.

Δεν τον γνωρίζω τον βιοτέχνη και δεν αγοράζω προϊόντα του!
Αν έριχνα εμπορικά και μου άρεσαν τα δικά του,εννοείται ότι θα τα αγόραζα κι ας έγραφαν απ'έξω ότι να'ναι!
Αρκεί να μου είχε πει ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ,ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ!
Γι'αυτό πωλούνται χέρι με χέρι, γι'αυτό έχουν καλύτερη τιμή επειδή θα πήρε τσάμπα η σε ξεφτίλα τιμή τους κάλυκες ,αν αυτό κάποιους στους καλύπτει με γεια τους με χαρά τους .

Αν πρότιμας στο φτιάχνει με πυρκάλ να θέλεις άλλον, σε άλλον, όλα κατόπιν προτίμησης και συμφωνίας.
Μακάρι να είναι έτσι...
Γιατί εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από το αρχικό ποσταρισμα με τους κάλυκες πυρκαλ.....

Τον κατασκευαστή θα τον κρίνω από το περιεχόμενο του φυσιγγιού, και την φονικότητά του και όχι από τον κάλυκα.
Ένας κατασκευαστής κρίνεται από τα παντα......

Κατά το παρελθον έχουν ριχτεί φυσιγγια
"ζωντανών-νεκρών" κλπ ειτε από άγνοια ειτε γιατί το γνώριζαν οι συνάδελφοι αλλά τα προτιμουσαν γιατί ήταν οικονομικά..
Έτσι όμως είναι σαν να δέχεσαι την όποια κοροϊδία γίνεσαι εις βάρος σου...

Ξέρεις ποσες φορες για χάρη τους έχω σιχαθεί το εμπορικο κυνηγετικό φυσιγγι???
Μα την Παναγία αλήθεια λέω....

Καλυτερα να αγαπουσα τα γραμματόσημα κ τα σπιρτοκουτα κ να εκανα συλλογή από αυτά....

Αν ο κάλυκας γράφει Μπάμπης μαλινόταπα νο6 και έχει μέσα piston skeet νο10 όπως του έχω ζητήσει, δεν με απασχολεί καθόλου.
Αν το γνωρίζεις κ το δέχεσαι οκ κανένα προβλημα...

Μακάρι να είναι έτσι...
Γιατί εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από το αρχικό ποσταρισμα με τους κάλυκες πυρκαλ.....

Ένας κατασκευαστής κρίνεται από τα παντα......

Κατά το παρελθον έχουν ριχτεί φυσιγγια
"ζωντανών-νεκρών" κλπ ειτε από άγνοια ειτε γιατί το γνώριζαν οι συνάδελφοι αλλά τα προτιμουσαν γιατί ήταν οικονομικά..
Έτσι όμως είναι σαν να δέχεσαι την όποια κοροϊδία γίνεσαι εις βάρος σου...

Ξέρεις ποσες φορες για χάρη τους έχω σιχαθεί το εμπορικο κυνηγετικό φυσιγγι???
Μα την Παναγία αλήθεια λέω....

Καλυτερα να αγαπουσα τα γραμματόσημα κ τα σπιρτοκουτα κ να εκανα συλλογή από αυτά....

Αν το γνωρίζεις κ το δέχεσαι οκ κανένα προβλημα...
Η ανέχεια μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς, αλλά σε ένα χόμπι γιατί ;Η να έχεις πάρει 2000+ όπλο και να βάζεις τέτοια πράματα μέσα.

Γι'αυτό πωλούνται χέρι με χέρι, γι'αυτό έχουν καλύτερη τιμή επειδή θα πήρε τσάμπα η σε ξεφτίλα τιμή τους κάλυκες ,αν αυτό κάποιους στους καλύπτει με γεια τους με χαρά τους .
Τα τσιχλοκοτσυφα πεφτουν σωρηδον. Οποτε περι ορεξεως.......

Τα τσιχλοκοτσυφα πεφτουν σωρηδον. Οποτε περι ορεξεως.......
Έτσι , όπως κι ένας που άκουσε ότι τα 28αρια θερίζουν πήγε και πήρε 3 κούτες 500 ρες ,εριξε 100 και δεν χτύπησε πουλί και τώρα τραβάει τα μαλλιά του.

Η ανέχεια μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς, αλλά σε ένα χόμπι γιατί ;Η να έχεις πάρει 2000+ όπλο και να βάζεις τέτοια πράματα μέσα.
Εχεις καποια αναφορα αποδεδειγμενη για την επικυνδινοτητα αυτων των πραγματων??? Η μηπως ειναι επικυνδινοι οι αδειοι καλυκες πυρκαλ και τα γεμισμενα προ 15ετιας φυσιγγια που αγοραστηκαν φετος απο παρα πολλους εδω μεσα δεν ειναι???
Στην τελικη εχεις παρει ριξει φυσιγγια του Ρουμελιωτη και εκφερεις αυτες τις αποψεις??? Φιλικα ρωταω. Ουτε συμπεθερο τον εχω ουτε τιποτα. Αν ξερεις οτι ειναι επικυνδινα τα προιντα να τα κοψω....

Έτσι , όπως κι ένας που άκουσε ότι τα 28αρια θερίζουν πήγε και πήρε 3 κούτες 500 ρες ,εριξε 100 και δεν χτύπησε πουλί και τώρα τραβάει τα μαλλιά του.
Τα πουλια τα πετυχαινε??? Και εγω ειχα αγορασει 1000 f2 classic και τα τιναζα στο αερα και επεφταν μετα απο 2 ωρες..... Αν δεν του εκαναν τα 28 να παρει 24. Αυτα να δεις πως θεριζουν. Αλλα πρεπει να τα πετυχεις κιολας τα ατιμα.....

Και ποιο φυσίγγι 33 γραμ έχει αυτή την τιμή στην αγορά έστω και η πιο ακριβή που
αναφέρεις
Κανένα
Μιλώ για το ντέρμπι
Σύμφωνοι, ωστόσο δεν προκύπτει αυτή η αύξηση τιμής από πουθενά. Εκτός και αν κάτι μου ξεφεύγει.

Εχεις καποια αναφορα αποδεδειγμενη για την επικυνδινοτητα αυτων των πραγματων??? Η μηπως ειναι επικυνδινοι οι αδειοι καλυκες πυρκαλ και τα γεμισμενα προ 15ετιας φυσιγγια που αγοραστηκαν φετος απο παρα πολλους εδω μεσα δεν ειναι???
Στην τελικη εχεις παρει ριξει φυσιγγια του Ρουμελιωτη και εκφερεις αυτες τις αποψεις??? Φιλικα ρωταω. Ουτε συμπεθερο τον εχω ουτε τιποτα. Αν ξερεις οτι ειναι επικυνδινα τα προιντα να τα κοψω....
Θεωρώ τα στοιχεία μια συσκευασίας άκρως σημαντικά ,είναι αποδεικτικό στοιχείο ποιός ,τι, που ,πως, γιατί και όχι μου είπε με διαβεβαίωσε γιατί τα λόγια τα παίρνει ο αέρας.Εγω όταν διάβασα εδώ μέσα, πελάτης είπε στον κατασκευαστή ότι τα φυσίγγια που μου έφτιαξες κλωτσανε, η απάντηση ήταν ναι στα έκανα λίγο ζωηρά ,μπορώ να πω ότι ανατριχιασα λιγάκι .Με το όπλο μου δεν γουστάρω μ@ λ@ κιες.

Για ποιό λόγο Δημήτρη? Δεν είσαι ευχαριστημένος?
Απο τα lambro??? Πρωτον ειναι απατεωνας. Το ποστ πιο πανω με τα φυσιγγια που στο κουτι εγραφαν πιστον σκητ και μεσα ειχαν αλλα για αυτον ειναι. Δευτερον εριχνα euromix χρονια. Τα σκατωσε. Ξαναπηρα ηταν καλα. Τα ξανα σκατωσε σε σημειο να εχει το πουλι 3 τρυπες στο στηθος τουφεκισμενο στα 20 μετρα και να τρεχει ολοζωντανο. Οχι ενα πουλι ολα τα πουλια. Φρου φρου καο αρωματα....

Δεν αγοράζουμε ποτέ φυσηγγια ποσοτητα χωρίς δοκιμή … αυτό είναι νόμος!! αλλιος καλά κρασιά

Απο τα lambro??? Πρωτον ειναι απατεωνας. Το ποστ πιο πανω με τα φυσιγγια που στο κουτι εγραφαν πιστον σκητ και μεσα ειχαν αλλα για αυτον ειναι. Δευτερον εριχνα euromix χρονια. Τα σκατωσε. Ξαναπηρα ηταν καλα. Τα ξανα σκατωσε σε σημειο να εχει το πουλι 3 τρυπες στο στηθος τουφεκισμενο στα 20 μετρα και να τρεχει ολοζωντανο. Οχι ενα πουλι ολα τα πουλια. Φρου φρου καο αρωματα....
Δεν αντιλέγω Δημήτρη σε αυτά που λες. Προσωπικά από lambro παίρνω μόνο τα mezzo μισόταπα από τα οποία για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παράπονο. Κυρίως όμως χρησιμοποιώ τα nsi classica σε 30 gr από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Μην ακουστεί σαν κακία αλλά αυτός φταιει 100%...
Έτσι δεν δοκιμάζουμε τα φυσιγγια γιατί δεν ταιριάζουν όλα σε όλους....

Εσυ πχ ρίχνεις RC 32 και εγω όσες φορές τα πηρα τα βρήκα πολυ καλα, άλλοι ουτε να τα ακουν δεν θέλουν....

Προς Θεου...
Δεν λέμε ότι υπάρχει επικυνδινοτητα....
Εχω ρίξει πολλα δικά του χωρίς πρόβλημα...

Και επίσης εχω ρίξει κ φυσιγγια για τα οποια είχαν ακουστεί προβληματα χωρίς να μου συμβεί κατι....
Μπορεί να ήμουν τυχερός....

Είναι να μην σου τυχει κ καμια φορα δεν ξέρεις κ απο που θα σου τυχει.....

Δημητρη όπως εγώ και άλλοι πήραμε πυρκαλ
Τα δοκίμασα σε τρυγόνια σε τσίχλα φασα
Αν δεν ήταν σωστό το φυσίγγι απο μένα θα έφευγε όπως ήρθε αλλά αντίθετως ηταν τίμιο για τα χρήματα που αγόρασα
Τώρα για 15 έτη και τέτοια αν ήταν σωστή η αποθήκευση δε νομίζω να έχουν θέμα

Δεν αντιλέγω Δημήτρη σε αυτά που λες. Προσωπικά από lambro παίρνω μόνο τα mezzo μισόταπα από τα οποία για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παράπονο. Κυρίως όμως χρησιμοποιώ τα nsi classica σε 30 gr από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Εχω ξαναπει ουκ ολιγες φορες. Ο θησαυρος του ενος ειναι το σκουπιδι του αλλου και το αντιθετο. Η κουβεντα περι φυσιγγιων ειναι αεναη. Και δεν θελω να χαλαμε τις καρδιες μας. Απλη κουβεντα κανουμε με ολους. Μezzo 30 ειχε δοκιμαστει απο την παρεα. Καλο.
Δημητρη όπως εγώ και άλλοι πήραμε πυρκαλ
Τα δοκίμασα σε τρυγόνια σε τσίχλα φασα
Αν δεν ήταν σωστό το φυσίγγι απο μένα θα έφευγε όπως ήρθε αλλά αντίθετως ηταν τίμιο για τα χρήματα που αγόρασα
Τώρα για 15 έτη και τέτοια αν ήταν σωστή η αποθήκευση δε νομίζω να έχουν θέμα
Χαρη το φυσιγγι ειναι καλο.Και το ξερω οτι δεν εχουν θεμα οπως δεν εχουν θεμα και οι καλυκες πυρκαλ που γεμιζει ο Ρουμελιωτης. Απλα πιστευω οτι αγοραστηκε σε τιμη ξεφτιλα και πωληθηκε πολυ παραπανω.

Back