Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ωρέ Πανάγο δεν πιστευω να έφαγες κ απο εκει καμια φόλα με υδροκυάνιο??.yelling.

Μην φοβού....
Γιατί τα τυπωματα max πανω στους κάλυκες μόνο του Στόκα δεν ήταν (κ οχι μονο αυτά).......
Η νεκρανάσταση παντως έγινε......
Ουτε ιερό, ούτε όσιο......
Δε σας πιάνω...
Μιλάτε με γρίφους χαχα

Δημήτρη...ελευθερος επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος....αν εγώ αγοράσω 1 μπριζα....
1 ευρώ και στην αγορά έξω έχει 5 ευρώ ....πόσο πρέπει να την πουλήσω ...1 ευρώ?
Παλι δεν με καταλαβες. Κοπτονται καποιοι πιο πανω για το αν ο Ρουμελιωτης περασε την χαμηλη τιμη του καλυκα στον πελατη. Δεν λενε τιποτα ομως που αγορασαν 15 χρονων φυσιγγια με σημερινες τιμες. Εκει δεν τους πειραζει γιατι δεν τα πηραν απο τον Ρουμελιωτη.

Τα μπέρδεψες λίγο μάστορα... κάλυκες από πλειστηριασμό της Πυρκαλ είναι.Τι ήθελες να γράφουν?Μαρία σ' αγαπώ γύρνα πίσω 32γρ?Από την στιγμή που το αποδέχεται ο αγοραστής δεν υπάρχει θέμα.Πιο άτιμο είναι να γεμιζε 24γρ σκοπευτικά και να τα πούλαγε για Πυρκαλ.Οτι κάνει ο Μπανανίας δηλαδή τους κάλυκες του Στόκα.Αν νομίζεις ότι τα κλείστρα σπάνε από το τύπωμα καλύτερα να το ξανασκεφτείς...
Πήρες τη φράση που σε βόλεψε και έκανες κριτική ,δεν πειράζει γιατί σε συμπαθώ.Ειναι πραγματικά θέμα τάξης αύριο σε τέτοιους κάλυκες μπορεί να γεμίζει ατσάλινα . Όπως γέμιζε μπουκαλάκια νερού υγρό καθαρισμού από μεγαλύτερο δοχείο , γιατί έτσι την βόλευε η καθαρίστρια σε οίκο ευγηρίας ,το ήπιε μια γριά και πέθανε.

Διπλάσια τιμή απο τί Δημήτρη;
7.5 ευρώ τα 33 γρ. πηρα...και πυρκάλ....καταλαβαίνεις....

Γιατί το ίδιο δεν έκανε και ο Ρουμελιώτης; Αγορασε τους κάλυκες σε τιμη ξεφτίλα και τους πούλησε σε σημερινές τιμές. Εκτός κι αν σας έκανε εκπτωση ρε παιδιά και δεν μας το λετε, εχω ρωτήσει κι εγω και ο Γιάννης παραπάνω....
Πήρες πολλά μεγάλη ποσοτητα για αυτό αυτή η τιμη αν επερνε σ και από ρουμελιοτη σιγουρα θα σου έκανε καλητερη τιμη

Πήρες τη φράση που σε βόλεψε και έκανες κριτική ,δεν πειράζει γιατί σε συμπαθώ.Ειναι πραγματικά θέμα τάξης αύριο σε τέτοιους κάλυκες μπορεί να γεμίζει ατσάλινα . Όπως γέμιζε μπουκαλάκια νερού υγρό καθαρισμού από μεγαλύτερο δοχείο , γιατί έτσι την βόλευε η καθαρίστρια σε οίκο ευγηρίας ,το ήπιε μια γριά και πέθανε.
Αυτος που θα επιλεξει να τα αγορασει, θα το γνωριζει και θα ειναι επιλογη του η αγορα τους.

Αυτος που θα επιλεξει να τα αγορασει, θα το γνωριζει και θα ειναι επιλογη του η αγορα τους.
Αν πήγαινε ένας ιδιογομωτης να πάρει 1000 κάλυκες δεν θα έτρεχε τίποτε.Αυτα τα ευκαιριακά δεν είναι για επαγγελματίες.Αυτα είναι τα υψηλά στάνταρ του Έλληνα βιοτέχνη;Σε πόσα προϊόντα-φαρμακα έχουν γίνει ανακλήσεις -αποσυρσεις από την αγορά .Τι πάει να πει ότι συμφωνησες; Όταν γίνεται παραγωγή κατά χιλιάδες ποιός μου λέει ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο από αυτόν που τα παρήγγειλε. Αμα τύχει ρίχνεις και σε ένα αγώνα Τραπ ποιος θα το πάρει χαμπάριIMG-f4c0413e8850c053e817daaf918f2539-V.jpg

Όλοι έχουμε καταλάβει την πολυδιάστατη συζήτηση.Κανονες ασφαλείας, πλειστηριασμό,τιμή, άμεση παραλαβή κ.τ.λ.
*Μην μανουριαζεις με εμένα, ξέρω που έχει τσίχλες...

Δεν λεμε οτι ειναι και το καλυτερο, αλλα βιοτεχνια εχει ο ανθρωπος και οι παραγγελιες γινονται απο τους ιδιους τους πελατες λιανικης, δεν τα πουλαει χονδρικη σε καταστηματα, εκει σαφως τα πραγματα θα ηταν σοβαρα.
Αν κλεισουν και οι μικρες βιοτεχνιες να σκεφτουμε που θα φτασουν μετα οι τιμες.

Δεν λεμε οτι ειναι και το καλυτερο, αλλα βιοτεχνια εχει ο ανθρωπος και οι παραγγελιες γινονται απο τους ιδιους τους πελατες λιανικης, δεν τα πουλαει χονδρικη σε καταστηματα, εκει σαφως τα πραγματα θα ηταν σοβαρα.
Αν κλεισουν και οι μικρες βιοτεχνιες να σκεφτουμε που θα φτασουν μετα οι τιμες.
Οι συγκρίσεις να γίνονται σε ίδια πράγματα αλλιώς βάζω κι εγώ δύο μηχανές σε ένα υπόγειο , τρείς βάρδιες λαθροπακι,κουτιά άγραφα η ότι λάχει και χτυπάω την αγορά.

Μπορεί να μας αναφέρει κάποιος τις τιμές 10αρας ή 20αρας ,30/32 κούτας για αρχή ;
Τι τιμές κάνει και έπειτα να κρίνει και να πράξει ο καθένας αναλόγως.

Να θεωρηθεί οτι μέσω αυτής της συζήτησης γίνεται έμμεσα διαφήμιση, μικρή ή μεγάλη και σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν τα φυσίγγια του. Ίσως και εγώ. Επομένως θεωρώ έντιμο να παρατεθούν οι τιμές αν συμφωνείτε ώστε να υπάρχει γενική εικόνα.

Μπορεί να μας αναφέρει κάποιος τις τιμές 10αρας ή 20αρας ,30/32 κούτας για αρχή ;
Τι τιμές κάνει και έπειτα να κρίνει και να πράξει ο καθένας αναλόγως.

Να θεωρηθεί οτι μέσω αυτής της συζήτησης γίνεται έμμεσα διαφήμιση, μικρή ή μεγάλη και σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν τα φυσίγγια του. Ίσως και εγώ. Επομένως θεωρώ έντιμο να παρατεθούν οι τιμές αν συμφωνείτε ώστε να υπάρχει γενική εικόνα.
150 σελίδες τι νομίζεις ότι γίνεται ; Ούτε στο όνειρο του και δωρεάν.Υπαρχει για άλλο φυσιγγι παρόμοια ενότητα;

Back