Σχολικό φιλαράκι ο Λιάκος.....ψιτ ! κυριος!εσυ εχεις γινει μεγαλη φιρμα !ολο σε κατι βιντεακια σε βλεπω!
Αεροπλάνο ηταν αυτή....μια,αλλη που περασε νωριτερα πανω μου, ηταν σαν μπεκατσίνη....χε χε.Ναι το έχω δει και εγώ
Αλλά την μπεκάτσα την αφήσανε μπράβο τους
Αρτα λέω και κλαίω πατριώτη ...να ουμ.Ρε τι τραβάμε!
Έχεις δίκιο αλλά κάποιοι το παρακάνουν.Περυσι στις αρχές πήρα από μαγαζί που ήμουν χρόνια πελάτης του τα eley alphamax 32 γρ. με 8€ το κουτί, ξέροντας ότι η beretta σταμάτησε να τα εισάγει πήγα να στοκάρω και μου τα ζηταγε 10€, όταν του είπα γιατί τόσο πάνω αφού δεν ήταν νέα παραλαβή κατάπιε την γλώσσα του, φυσικά ούτε με ξαναείδε κι εμένα κι όλη την παρέα.Εγω 4,80 ε τα θυμαμαι τα φυσιγγια.
Τι 9 & 10 ε λεμε τωρα?
Παντως δεν τα βαζω με τους μαγαζατορες γιατι τα λειτουργικα τους εχουν παει στα υψη.
με τι τσοκ δουλευουν καλα αυτα?καλημέρα στη παρέα εγω παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο καλή τιμή και πολύ καλή απόδοση....εμείς οι τσιχλαδες πρέπει να προσαρμοζόμαστε....στα δεδομένα!!!
View attachment 85687
εγώ φίλε στο 391 έχω μόνιμα πάνω ενα kicks mid range και είμαι πολύ ευχαριστημένος....εχθές δοκίμασα και ένα brain mr με εξίσου καλές βολεςμε τι τσοκ δουλευουν καλα αυτα?
Ακόμα καλύτερα.....αλλά απ' το να δώσω 11 ευρώ για να πάρω φυσίγγια Ρουμελιώτη φίλε.....καλύτερα να τα δώσω για 2 zwan και μια ρετσίνα!!!Εγω ξερω τα αλλαντικά Νίκας Fuego με 8.70/kg....
Δεν φταίνε μόνο οι μαγαζατορες....όταν ο έμπορας/κατασκευαστής πουλάει στον μαγαζατορες 8.5€ αυτός πόσο να το δώσει να βγάλει κέρδος?Πάντως ορισμένοι μαγαζάτορες έχουν ξεφύγει τελείως. Το φτηνότερο τσιχλοφύσιγγο 12 ευρώ. Ας τα έχουν να τα κοιτάνε.
8 ευρω το 30αρι,,και δεν εχη υλικα για 28γρ 7,50 ευρω το κουτιΟ Σάκης πρέπει να παρήγγειλε τώρα, θα μας πει.
Δώσε πόνο τρελιαρη αχαχαχα κι εγώ μαζί σου.καλυτερα λιοσπορους αχαχαχαΑκόμα καλύτερα.....αλλά απ' το να δώσω 11 ευρώ για να πάρω φυσίγγια Ρουμελιώτη φίλε.....καλύτερα να τα δώσω για 2 zwan και μια ρετσίνα!!!
Ωραίος!8 ευρω το 30αρι,,και δεν εχη υλικα για 28γρ 7,50 ευρω το κουτι
Πολύ σωστός φίλε...Δεν φταίνε μόνο οι μαγαζατορες....όταν ο έμπορας/κατασκευαστής πουλάει στον μαγαζατορες 8.5€ αυτός πόσο να το δώσει να βγάλει κέρδος?
Έτσι είναι αυτοί κάνουν όλο το παιχνίδι.....αλλά το έχουν πάει στο επίπεδο της αισχροκέρδειας μέσα από ψευτο δικαιολογίες!!Πολύ σωστός φίλε...
ΣυμφωνωΠολύ σωστός φίλε...
Περσυ ειχα επισκεφθεί τον Παρδαλακη...Δεν φταίνε μόνο οι μαγαζατορες....όταν ο έμπορας/κατασκευαστής πουλάει στον μαγαζατορες 8.5€ αυτός πόσο να το δώσει να βγάλει κέρδος?
Οι επίσημοι τιμοκατάλογοι των εταιρειών επιδέχονται εκπτώσεων συνήθως ανάλογα με τον όγκο και τον τρόπο πληρωμής. Επίσης οι τιμοκατάλογοι αναφέρουν net τιμές (χωρίς ΦΠΑ δηλαδή)Περσυ ειχα επισκεφθεί τον Παρδαλακη...
Μου εδειξε τον τιμοκαταλογο με τα φυσιγγια που αγοραζει χονδρικης...
Ολα ηταν 1 ευρω κατω,απο τις τιμες με τις οποιες τα διεθετε στα ραφια του...
Αυτο το 1 ευρω ηταν το κερδος του στο κουτι...
Ο Αλέξης ειναι το πιο τιμιο μαγαζι στην Δυτικη ΑττικηΠερσυ ειχα επισκεφθεί τον Παρδαλακη...
Μου εδειξε τον τιμοκαταλογο με τα φυσιγγια που αγοραζει χονδρικης...
Ολα ηταν 1 ευρω κατω,απο τις τιμες με τις οποιες τα διεθετε στα ραφια του...
Αυτο το 1 ευρω ηταν το κερδος του στο κουτι...
Τι να σου πω Μιχαλη,δεν ξερω....Οι επίσημοι τιμοκατάλογοι των εταιρειών επιδέχονται εκπτώσεων συνήθως ανάλογα με τον όγκο και τον τρόπο πληρωμής. Επίσης οι τιμοκατάλογοι αναφέρουν net τιμές (χωρίς ΦΠΑ δηλαδή)
Δεν υπονοώ κάτι, απλώς έχω αρκετή εμπειρία από εμπορικό κατάστημα και λέω τι συμβαίνει συνήθως.Τι να σου πω Μιχαλη,δεν ξερω....
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες,συμφωνω...
Ο Αλεξης μου εδειξε καταλογο-βιβλιο και οχι στο ιντερνετ...
Ισως αυτες να ηταν οι τελικες τιμες απο πλευρας χονδρεμπορου..
Οτι μου ειπε,σας το μετεφερα...
Φημιζεται για την τιμιοτητα του...
Αν μου ειπε ψεμματα,σας λεω και γω ψεμματα...