Είσαι δύναμη....Εγώ προσωπικά για ζεστές με 28 γρ κ μετά χειμώνα με 32 Έιμαι υπερκαλυμμενος..πέρυσι πήρα κ λίγα με gm3 αλλά δν τα έριξα..θεωρητικά θα τραβάνε καλύτερα σε πιο ψηλά υψόμετρα κ με πιο χαμηλές θερμοκρασίες...
Είσαι δύναμη....Εγώ προσωπικά για ζεστές με 28 γρ κ μετά χειμώνα με 32 Έιμαι υπερκαλυμμενος..πέρυσι πήρα κ λίγα με gm3 αλλά δν τα έριξα..θεωρητικά θα τραβάνε καλύτερα σε πιο ψηλά υψόμετρα κ με πιο χαμηλές θερμοκρασίες...
Αν θυμάμαι σωστά το 30αρι πέρυσι το είχε 5,50τιμες για 28ρι-30ρι μήπως ξέρει κανεις?
28gr - 5ετιμες για 28ρι-30ρι μήπως ξέρει κανεις?
Καλοριχτα Σπύρο να μην σου φτάσουν.. Ποια πήρες, τα 28αρια τα κυνηγετικα?ηρθαν και τα δικα μου, ας τα ριξουμε φετος σε θηραμα και οχι πιατακια οπως περυσι
View attachment 32516
Ήρθε και το δώρο μου .
gas mart near me
Ελπίζω να φτάσουν για να ξεσκουριασουμε μέχρι να έρθουν οι βασίλισσες
Καλοριχτα παλικάρια.ηρθαν και τα δικα μου, ας τα ριξουμε φετος σε θηραμα και οχι πιατακια οπως περυσι
αντε να δουμε! ναι μ αρεσαν στο σκοπευτηριο πολυ και λεω να τα ριξω αποκλειστικά στην τσιχλα φετος για να εχω ολοκληρωμενη γνωμηΚαλοριχτα Σπύρο να μην σου φτάσουν.. Ποια πήρες, τα 28αρια τα κυνηγετικα?
Αυτά παρήγγειλα και εγώ και τα περιμένω.. Θα τα δοκιμάσω σκοπευτήριο και αν τα βρούμε θα δοκιμαστούν και στα τσιχλακια τις καλές μέρες.αντε να δουμε! ναι μ αρεσαν στο σκοπευτηριο πολυ και λεω να τα ριξω αποκλειστικά στην τσιχλα φετος για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη
Μια χαρά θα είναι στην τσιχλα. Άμα κρυώσει ακόμα λίγο ο καιρός θερίζουν τα κυνηγετικά 28άρια.αντε να δουμε! ναι μ αρεσαν στο σκοπευτηριο πολυ και λεω να τα ριξω αποκλειστικά στην τσιχλα φετος για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη
Με τι τσοκ τα έριχνες? **** ή ***? Μου έλεγε ο Ρουμελ ότι είναι αρκετά σφιχτα και στο σκοπευτήριο θέλουν οπωσδήποτε 4αρι τσοκαντε να δουμε! ναι μ αρεσαν στο σκοπευτηριο πολυ και λεω να τα ριξω αποκλειστικά στην τσιχλα φετος για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη
3αρι νομιζω αλλα αυτο που μ αρεσε πιο πολυ ηταν η ταχυτητα και η αμεσοτητα τους στη ντουφεκιαΜε τι τσοκ τα έριχνες? **** ή ***? Μου έλεγε ο Ρουμελ ότι είναι αρκετά σφιχτα και στο σκοπευτήριο θέλουν οπωσδήποτε 4αρι τσοκ
Με το ***αρι παίζω και εγώ. Μια χαρά.. Φαντάζομαι θα σου έδιναν και ψιλομακρινα πιάτα σωστά? Από ανάκρουση ζωηρουτσικα σωστά?3αρι νομιζω αλλα αυτο που μ αρεσε πιο πολυ ηταν η ταχυτητα και η αμεσοτητα τους στη ντουφεκια
Ναι γι' αυτο φημίζονται τα φυσίγγια του και ειδικά στο 30άρι το έχω δει πιο έντονα.Και πάλι καλόριχτα !3αρι νομιζω αλλα αυτο που μ αρεσε πιο πολυ ηταν η ταχυτητα και η αμεσοτητα τους στη ντουφεκια
Από ότι είδα πέρυσι σε σένα Σπύρο είσαι ο πλέον ειδικός να τα αξιολογήσεις ειδικά στις τσίχλες , εγώ δεν το ψάχνω πολύ , σταθερή κανη *** γρήγορα φυσίγγια συγκεντρωτικά και όταν σημαδέψεις καλά μια χαρά πέφτουν , λίγο στις κοντινές παθαίνουν ζημιάηρθαν και τα δικα μου, ας τα ριξουμε φετος σε θηραμα και οχι πιατακια οπως περυσι
View attachment 32516
μακαρι να μπορουσα να ερθω και φετος Αλεξανδρουπολη για ενδελεχη δοκιμη των φυσιγγιων!Από ότι είδα πέρυσι σε σένα Σπύρο είσαι ο πλέον ειδικός να τα αξιολογήσεις ειδικά στις τσίχλες , εγώ δεν το ψάχνω πολύ , σταθερή κανη *** γρήγορα φυσίγγια συγκεντρωτικά και όταν σημαδέψεις καλά μια χαρά πέφτουν , λίγο στις κοντινές παθαίνουν ζημιά
Αμέ λογικά θα εχουν έρθει και τα δικά μου μέχρι τότε. Με το καλόμακαρι να μπορουσα να ερθω και φετος Αλεξανδρουπολη για ενδελεχη δοκιμη των φυσιγγιων!
Κωστα ηταν πιο έντονα στην ανακρουση αλλα εβλεπες τη δυναμη πάνω στο πιατο και σου περνούσαν ολα. Οταν παρω την black edition σε καμια εβδομαδα να βρεθουμε σχιστο να ριξουμε