Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα αρχίσω πάλι ιδιογομωση με ρελιαστα και εκεί που πάνε οι τιμές θα φτιάχνω 15 άρια (15gr)και εκεί να δεις συγκεντρώσεις και τουφεκιές φωτιά και αν ρίχνεις και με μονοκανο σπέσιαλ .Ένας από τους τρόπους για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα επόμενα χρόνια έτσι και εμείς θα νομίζουμε ότι κυνηγάμε και τα θηράματα θα αυξάνονται ολοταχώς αφού τα περισσότερα θα λαμβάνουν τις τουφεκιές ως πυροτεχνήματα γάμων .(να γελάσουμε και λίγο).

Θα αρχίσω πάλι ιδιογομωση με ρελιαστα και εκεί που πάνε οι τιμές θα φτιάχνω 15 άρια (15gr)και εκεί να δεις συγκεντρώσεις και τουφεκιές φωτιά και αν ρίχνεις και με μονοκανο σπέσιαλ .Ένας από τους τρόπους για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα επόμενα χρόνια έτσι και εμείς θα νομίζουμε ότι κυνηγάμε και τα θηράματα θα αυξάνονται ολοταχώς αφού τα περισσότερα θα λαμβάνουν τις τουφεκιές ως πυροτεχνήματα γάμων .(να γελάσουμε και λίγο).
Δεν αγοράζεις Φλομπέρ καλύτερα‼️‼️‼️

Έχω σκοτώσει ορτύκια με το φλομπερακι και από τα υπόλοιπα είδη πουλιών αλλά με πλησίασμα ΟΥΚ και καθιστά άλλες εποχές και ηλικία .Αν και με φλομπερακι θα το επιχειρούσα πάλι για κάνα ορτύκι αν τα φυσιγγακια δεν ήταν ακριβότερα από του 13αριου θα χε πλακιτσα.

Σε τι τιμή χοντρικά βγήκαν τα 24αρια? Ποια η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των τραπ και των σκητ ρε παιδιά? Είναι κάποιο από τα δύο πιο συγκεντρωτικα?
5,4 5,5 δεν θυμάμαι ακριβως. Το σκητ είναι με πιστον σκητ βύσμα και 9,5 νούμερο σκαγιων. Το τραπ δεν ξέρω τι βύσμα έχει αλλά είναι σε 7,5 νούμερο σκαγιων. Οι πιο ειδικοί ας με διορθώσουν αν κάνω λαθος.

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Φαντάζομαι θα είναι και λίγο πιο μαλακά από τα sporting σωστά?
Αυτά τα λίγα που έριξα με το δικανο τον Φλεβάρη που μας πέρασε είχαν ανεπαίσθητη ανακρουση και σκότωναν κιόλας και πηρα την απόφαση να τα δοκιμάσω πιο διεξοδικά!

Σε τι τιμή χοντρικά βγήκαν τα 24αρια? Ποια η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των τραπ και των σκητ ρε παιδιά? Είναι κάποιο από τα δύο πιο συγκεντρωτικα?
η πιο σημαντική διαφορά
επειδή τα τραπ έχουν 24 γρ σκαγια # 7 1/2 κάνουν πολλά κενά στην κατανομή και δεν.......
ενώ με τα σκητ # 9 1/2 κυνηγάς άνετα
ορτύκι και τσιχλοκότσυφα περπατητό δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά σκητοφύσιγγα

Μέχρι πόσα μέτρα σε καλύπτουν όμως γιατί όπως ανέφερε και ο Δημήτρης πρέπει να είναι με βύσμα πιστον σκητ. Μέχρι τα 30 μέτρα λογικά θα είναι επαρκές για τα δισκακια, σωστά? Για το κυνηγι είμαι μια χαρά με τα 28 και 30γρ για τα μικρά θηράματα, δεν πέφτω πιο κάτω

Μέχρι πόσα μέτρα σε καλύπτουν όμως γιατί όπως ανέφερε και ο Δημήτρης πρέπει να είναι με βύσμα πιστον σκητ. Μέχρι τα 30 μέτρα λογικά θα είναι επαρκές για τα δισκακια, σωστά? Για το κυνηγι είμαι μια χαρά με τα 28 και 30γρ για τα μικρά θηράματα, δεν πέφτω πιο κάτω
Λέγε....!!! Μέρα και ώρα....

έχω πάρει τσίχλες και στα 35μ με 24αρια σκητ πιο μακρυά σπάνια ρίχνω γιατί δεν βρίσκω ευκολα τα χτυπημένα
έχε υπόψη ότι τα σκητ δεν είναι διασποράς
και τα 28 -30 γρ μια χαρά είναι

Παιδιά ο Ρουμελιώτης βγάζει τώρα μόνο σκοπευτικα. Όλα τα υπόλοιπα καλο τελος Ιουνίου και βαλε. Χθες μιλησαμε. Δράμια μονοβολα μάλλον θα βγαλει. Εμάς μας έστειλε 140 κουτάκια 28αρια και 20 κουτια 24αρια σκητ σήμερα και περιμενουμε....
Ta 28gr σε τι τιμη τα πηρατε? Ποια ειναι, τα hyperion sporting,hyperion compak ή τα csb?

Last edited:
Back