πωληηηη καλες τιμουλες εχη ο αντρεας,,εδωσα και εγω την παραγκελιαμου σε 30νταρια και 34 διασπορας
Με ποιόν διασπορέα Σάκη;πωληηηη καλες τιμουλες εχη ο αντρεας,,εδωσα και εγω την παραγκελιαμου σε 30νταρια και 34 διασπορας
Ποτήρι με σταυρό αλλά δεν θυμάμαι πιανου είναι. (Σαν gualandi δηλ.. )Με ποιόν διασπορέα Σάκη;
Έχει και με ελικοειδή διασπορεα. Δοκίμασα περσι και τα δυο για μαύρες. Το ποτήρι με σταυρό μου άρεσε πιο πολυ.Ποτήρι με σταυρό αλλά δεν θυμάμαι πιανου είναι. (Σαν gualandi δηλ.. )
Καρδαρα βαζειΜε ποιόν διασπορέα Σάκη;
Εμένα Πιο πολύ με Ελικα στα 33γρ.Έχει και με ελικοειδή διασπορεα. Δοκίμασα περσι και τα δυο για μαύρες. Το ποτήρι με σταυρό μου άρεσε πιο πολυ.
Μάλλον ναι μετά της 15/8Ξέρουμε αν θα βγάλει το αλφα33 με α1 και το gm3 32 και σε τη τιμές;
Ακόμα δεν ξέρει, έχει ζητήσει αλλά ακόμα τίποτα. Δεν έχει παραλάβει.Ξέρουμε αν θα βγάλει το αλφα33 με α1 και το gm3 32 και σε τη τιμές;
Ρωτάω γιατί με αυτά κυνηγάω όλο το χρόνο .Ακόμα δεν ξέρει, έχει ζητήσει αλλά ακόμα τίποτα. Δεν έχει παραλάβει.
Παρτον ένα τηλέφωνο μήπως ξέρει τώρα να σου πει σίγουρα.Ρωτάω γιατί με αυτά κυνηγάω όλο το χρόνο .
Μετά τις 15/8 περιμένει πυρίτιδες Α1 και gm3 ,μου είπε όταν τις παραλάβει θα γεμίσει, τιμές δεν μπορεί να ξέρει ακόμα.Ξέρουμε αν θα βγάλει το αλφα33 με α1 και το gm3 32 και σε τη τιμές;
Ο.κ σε ευχαριστώ γιατί είναι τα μόνα που εμπιστεύομαι.Μετά τις 15/8 περιμένει πυρίτιδες Α1 και gm3 ,μου είπε όταν τις παραλάβει θα γεμίσει, τιμές δεν μπορεί να ξέρει ακόμα.
Μήπως ρώτησες με τι συγκεντρωτηρα?
Αν λες για τα 30,5 με άλλον γεμίζει τα 8αρια και με άλλον τα 9αρια. Δεν θυμάμαι τύπους.Μήπως ρώτησες με τι συγκεντρωτηρα?
Καλοκαυτα φίλε και τα δικά μ είναι στον δρόμο αύριο λογικά θα παραλάβω
Μάλιστα, ευχαριστώ.Αν λες για τα 30,5 με άλλον γεμίζει τα 8αρια και με άλλον τα 9αρια. Δεν θυμάμαι τύπους.
Ευχαριστώ πολύ, να μη μας φτάσουν...!Καλοκαυτα φίλε και τα δικά μ είναι στον δρόμο αύριο λογικά θα παραλάβω