Άποψή μου και τα 2 εφάμιλλα τοσο σε απόδοση, όσο και σε ποιότητα και φήμη...Για πείτε όσοι τα έχουν δοκιμάσει, για μακρινές τουφεκιές με δικανο ποιο θα βάζατε.
Εγώ σκεφτόμουν κάποιο ανάμεσα σε Winchester super X 36gr ή Remington express LR.
Αυτό εννοείς;Άποψή μου και τα 2 εφάμιλλα τοσο σε απόδοση, όσο και σε ποιότητα και φήμη...
Τώρα είναι και τι ταιριάζει καλύτερα στην καννη του όπλου σου...
Και τα 2 παντως είναι υπερ του δέοντος συγκεντρωτικά και από τα πιο ''μαλακά'' φυσίγγια (μαζί με το Γερμανικό RWS) στην κατηγορία 35-36γρ, κατάλληλα για δίκαννα...
Το φοβ έχει επιχαλκωμενα σκαγια ? Για πες εντυπώσεις αν το έχεις δοκιμάσειΕπιπλεον θα σου προτινα το fop lievre 36 γρ σε 4.
Μαλακο καο φονικοτατο.
Όχι δεν νομίζω, για μακρινές τουφεκιες αν και δεν έχω κυνηγήσει λαγό θα πρότεινα είτε επιχαλκωμενα είτε επινικελομενα με τα δευτέρα να υπερτερουν.Αυτά δεν νομίζω να τα έχουν φέρει Ελλάδα ακόμα. Αλλά θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω
Ο λαγος δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο ενα δικαννο με κατανομη 60-40 και ψυχραιμο παλικαρι πισω απο αυτο.Δικανναρα στο λαγο!
2 τσοκ,δυο τυποι φυσιγγιων!
Προκειμενου για τριτη....ας τον ξανακυνηγησουμε!!
Δεν ξέρω,Αλλα δεν νομίζω να έχουν διαφορες μεταξύ τους ως προς την σκληρότητα..είτε επιχαλκωμενα είτε επινικελομενα με τα δευτέρα να υπερτερουν.
Γιώργο αν θες γινε πιο συγκεκριμενος στο τι ζητάς, για να σε βοηθησουμε οπου μπορουμε.Όχι Μήτσο, θέλω κάτι να δοκιμάσω, αλλά τώρα που το λες δεν το αποκλείω.
Γιώργο δεν μου γεμίζει πλέον το μάτι .xm.Κάποτε ήμουν και γω οπαδός του. Μάλλον οι αλλαγές στην Tekna έβαλαν το χεράκι τους και σε αυτό το φυσίγγι.
Τασο δεν γνωριζω ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο. Οι αποψεις διίστανται. Προσωπικα θα πηγαινα σε επιχαλκωμενα. Αν και στον λαγο δε θελω να αλλαξω συνταγη. Καφε και ρεμι εξπρες δαγκωτο.Δεν ξέρω,Αλλα δεν νομίζω να έχουν διαφορες μεταξύ τους ως προς την σκληρότητα..
Εχεις δικιο ενας ελληνικος καφες μαζι με ρεμ εξπρές είναι παράδοση πολλών χρόνων στο λαγοκυνηγι..Καφε και ρεμι εξπρες δαγκωτο.
Εισαι εσυ μια κουφαλααα... Μεταξυ μας τον "ελληνικο" σου τον πινεις με s4 και 33 γρ σκαγακια..Εχεις δικιο ενας ελληνικος καφες μαζι με ρεμ εξπρές είναι παράδοση πολλών χρόνων στο λαγοκυνηγι..