Εάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....Πολύ δυνατά ρε φίλε και πανάκριβα τα 46 γραμμαρια είναι η υπερβολή της υπερβολας
Άποψη μου 25 χρόνια λαγας βόρεια Ελλάδα.
Εάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....Πολύ δυνατά ρε φίλε και πανάκριβα τα 46 γραμμαρια είναι η υπερβολή της υπερβολας
Δίωξη κυνηγάω και πέταμα όταν βγω στα καράφλα με τα φυσίγγια που έδειξα δεν το σκέφτομαι καν το κοντά μακριά και έχω και άλλα 36 άρια όταν ξεκίνησα τον κυνηγούσα χρόνια με λαμπρο καφέ όλα κάνουν τη δουλειά τους το θέμα είναι τι δίνει σιγουριά στον καθέναΕάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....
Το 2 το θεωρώ υπερβολή 4 5 6 χρησιμοποιώΕάν κυνηγάς με δίωξη για μακρινές τουφεκιές σε νο2 είναι μονόδρομος αυτά η τα νιτρο....
Στους δηκουσμας λαγους ναι.και νο7 ακομα στο πεταγμα ειναι ειπερ αρκετοΤο 2 το θεωρώ υπερβολή 4 5 6 χρησιμοποιώ
Γιατί το 9 στα 30 μέτρα αρσενικό 3800 καθαρό τον χαλάει?Στους δηκουσμας λαγους ναι.και νο7 ακομα στο πεταγμα ειναι ειπερ αρκετο
Οχη βεβεαΓιατί το 9 στα 30 μέτρα αρσενικό 3800 καθαρό τον χαλάει?
Αυτή η γραφή θυμίζει Ζαραλη...Σωστά?
Ναι Τάσο, συμφωνώ!Αυτή η γραφή θυμίζει Ζαραλη...Σωστά?
Προσπαθεί να πεισει τους κυνηγους να κατέβουν σε διάμετρο σκαγιων για όλα τα θηράματα...
Σε πολλά κ με τον τρόπο που τα λέει δεν συμφωνώ...
Το παρατράβηξε το θέμα........
Και χωρίς κάποια διευκρίνησηΔιασπορας ψιλα στην εναρξη
Ναι γιατί μετά, στα κρύα είναι ιδανικά αχαχαΔιασπορας ψιλα στην εναρξη
Κατεβα όταν έχει φεξει καλά από το αμάξι πολλές φορές σέρνουν γιατί κάποιοι ανυπόμονοι ξεκινάνε πολύ νωρίς νύχτα ακόμα και ο λαγός ασφαλος και δεν δέχεται πλησίασμα η πήγαινε σε καράφλα εκεί δεν σέρνουνΕδω τωρα στην εναρξη φεβγουν πρην πανε τα σκυλια,οποτε θελουμε σφηκτα τσοκ και μακρινες τουφεκιες
Και εγώ 6 μάλλινο το έχω βασικό και 5 το χειμώνα και όταν είμαι μέσα στο πυκνό διασποράς και δεύτερο συγκεντρωτηρα 34 35 36 γραμμαρια 5 4 τωρα για τα μέτρα διαφωνο με τον τύπο αφού και στα 50 με το 4 ξερενετε
Ωχ και κάτι μου θυμίζει αυτό....
ΣηχοροχαρτιΩχ και κάτι μου θυμίζει αυτό....