Το βάζω... Τφεκαω να μαζεψω κανενα σκυλι καμία φορά αν δεν ακούει με το σφύριγμα... ΧαχαχαΝαι την εχω ξαναδει την φωτογραφια...Να φανταστω δεν το ξαναεβαλες ποτε αυτο το φυσιγγι
Το βάζω... Τφεκαω να μαζεψω κανενα σκυλι καμία φορά αν δεν ακούει με το σφύριγμα... ΧαχαχαΝαι την εχω ξαναδει την φωτογραφια...Να φανταστω δεν το ξαναεβαλες ποτε αυτο το φυσιγγι
Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!!!Μπιβ κι €!!!Το βάζω... Τφεκαω να μαζεψω κανενα σκυλι καμία φορά αν δεν ακούει με το σφύριγμα... Χαχαχα
Δω να να!!!!Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!!!Μπιβ κι €!!!
Ποια δουλευεις τωρα Αντρεα?Το βάζω... Τφεκαω να μαζεψω κανενα σκυλι καμία φορά αν δεν ακούει με το σφύριγμα... Χαχαχα
Μαλλον έχει κουφαθεί η γριά.... Μου σπάσε τα ουμπαλα την Τετάρτη... Εριξα 7-8 ροτβαιλ... Δεν ξεκολλαγε αμα δεν τον σήκωνε... Απο τις 7 το πρωί τον σηκωσε στις 10.. Μου ρχεται στα 40 μετρα κ στέκεται πισω απο την περίφημη γκορτσα τβασιλη... (@gvp9000).. Κανω δεξια το σώμα να τφεκισου κ μπρααααφ δίνει ενα σαλτο κ παειιιιιΔω να να!!!!
Colombo, θειος Νικος mg2, long distance 3*5, remighton @gvp9000 κλπΠοια δουλευεις τωρα Αντρεα?
Εμ το ξέρω... Αμα εκανε γαβ δε χαρίζει κάστανα... Αλλα εχω κάτι εμποδιακα τελευταία χρόνια κ δεν με αφήνουν να τη χαρω οπως πρέπει...Άκουγε η γερόντισσα αλλά ήξερε η κάθετη...
οσα χρονια κυνηγαω ποτε δεν μου εχει συμβει με το rotweill ,απο τα πιο σταθερα φυσιγγια σε αποδοση .[και κυνηγια σε φασσα και περδικα που ριχνεις πολλα.]Στατιστικα λιγες... Ποσοστιαια αγγίζει το αριστα.. Οταν ομως σου έχει συμβεί στην παρέα 6-7 φορες αυτό μένει... Γιατί 10 χρόνια με Νόμπελ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα;... Colombo, percorso, long distance, κλπ...
Με ποΕχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο
ΣεView attachment 60155
Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο
rottweil το έπαθες αυτό ;
Καλημέρα . Με ποια rottweil το έπαθες αυτό ;Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο
View attachment 60155
36gr ....γερμανικο...και η αφλογιστια επισης με το ιδιο...Με πο
Καλημέρα . Με ποια rottweil το έπαθες αυτό ;
Συγκέντρωση Βασιλη τι ελεγαν?Ποια federal δουλεψες και ποια Winchester?Προσωπικά είναι η 5η χρονιά που χρησιμοποιώ τα rottweil game edition 36gr . Τέτοια διάτρηση δεν έχω δει σε κανένα άλλο ! Τα winchester , remighton kai Federal που τα δοκίμασα δεν με ικανοποίησαν , ειδικά τα Federal πολύ φασαρία , λάκτισμα και πονοκέφαλος για το τίποτα !!!!
Σε πινακα δοκιμασα remighton , winchester super speed ,federal 42 gr , rottweil...Καλυτερη συγκεντρωση είχαν με σειρά τα reminghton , winchester , rottweil και federal...Διάτρηση πρώτα τα rottweil , μετά τα winchester , remighton ! Ολα σε νο3 με benelli montefeltro 3* στα 35 μέτραΣυγκέντρωση Βασιλη τι ελεγαν?Ποια federal δουλεψες και ποια Winchester?