N
Nikolis
το φελτρο Νο5 είναι με tecna 34γρ.
Οχι γιατι μου μοιάζουν ίδιες,Εμπιστευομαι όμως τον Ναυπλιωτη χωρίς δεύτερη σκέψη ως προς τα υλικά των φυσιγγίων του.Δεν ειναι καθόλου τυχαία νούμερο ένα σε πωλήσεις φυσιγγίων στην Ελλάδα.μπορεις και τις ξεχωρίζεις φιλε αν τις δεις ?
Μιτσο μην πειράζεισ τον τασο......λοιπον τασο να τησ ξεχωρίσεισ αποκλείεται.... αν εχει πανο απο 1,65 είναι τεκναμπορεις και τις ξεχωρίζεις φιλε αν τις δεις ?
Δηλαδη Ηλια αν αγοράσεις πχ s4 και ο πονηρός ο έμπορος σου έχει βάλει στο δοχείο tecna δεν θα μπορείς να το καταλάβεις??λοιπον τασο να τησ ξεχωρίσεισ αποκλείεται....
Γιώργο το λαμπρο το διασποράς το δουλεψα με άριστα αποτέλεσμα τα στο λαγο προπερσυ .Επειδή ξέρω ότι πολύ λαγάδες που κυνηγάτε "καβάλα", βάζετε το πρώτο διασποράς, πιο φυσίγγι θεωρείτε πιο φονικό;
Θέλω ένα καλό φυσίγγι διασποράς σε χοντρό σκάγι αλλά επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με διασποράς, δεν το κατέχω.
Η sipe εχει φυλαρακια 0,85x0,85mm η s4 1x1 και η tecna 1,2x1,2.Eιναι η μονη οφθαλμοφανης διαφορα που εχουν μεταξυ τουςΔηλαδη Ηλια αν αγοράσεις πχ s4 και ο πονηρός ο έμπορος σου έχει βάλει στο δοχείο tecna δεν θα μπορείς να το καταλάβεις??
δεν είναι η μονη διαφορα αυτή φιλε , εχουν και στον χρωματισμο διαφορα με την τεκνα να εχει μια πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση από τις άλλες δυο και ισως και πιο γυαλιστερη αν θυμαμαι καλαΗ sipe εχει φυλαρακια 0,85x0,85mm η s4 1x1 και η tecna 1,2x1,2.Eιναι η μονη οφθαλμοφανης διαφορα που εχουν μεταξυ τους
Ακρηβος πιο ασημογιαληστερη και ληγο πιο χονδροκομενηδεν είναι η μονη διαφορα αυτή φιλε , εχουν και στον χρωματισμο διαφορα με την τεκνα να εχει μια πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση από τις άλλες δυο και ισως και πιο γυαλιστερη αν θυμαμαι καλα
Μου φαινετε που δεν τη πολυδουλευεις τη τεκνα...δεν είναι η μονη διαφορα αυτή φιλε , εχουν και στον χρωματισμο διαφορα με την τεκνα να εχει μια πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση από τις άλλες δυο και ισως και πιο γυαλιστερη αν θυμαμαι καλα
για πεςΜιτσο σημερα ξερεις που ειχα σκαρφαλοση την sipe στα 28γρ χαρτινο ταπα 12χ65 με 6,45????
πιο παλια την δουλευα πολύ , αλλας πες τι εννοεις , εκανα λαθος ?Μου φαινετε που δεν τη πολυδουλευεις τη τεκνα...
Λαθος δεν εκανες...αλλα καταλαβα που εισαι ποιο πολυ λατρεις της b&pπιο παλια την δουλευα πολύ , αλλας πες τι εννοεις , εκανα λαθος ?
ε ναι η ΒP είναι η κορυφη κατά την γνωμη μου , αλλα φιλε όταν λεγεσαι ιδιογομωτης πρεπει να ξερεις όλα τα υλικα , όχι μονο μια πυριτιδαΛαθος δεν εκανες...αλλα καταλαβα που εισαι ποιο πολυ λατρεις της b&p
Οχι.. αλλα δεν τον σημφερει ειναι ποιο ακριβή η τεκνα.Δηλαδη Ηλια αν αγοράσεις πχ s4 και ο πονηρός ο έμπορος σου έχει βάλει στο δοχείο tecna δεν θα μπορείς να το καταλάβεις