Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα παρέλαβα κι ένα πακετάκι από την Σάμο, δώρο από τον θείο τον Νίκο για μενα και τον πατέρα μου....... πιστεύω για τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα χρειαστώ πάλι φυσίγγια......
🐇 🐇:cool::cool: ffff.sex hard..my man.

1000586277.jpg

Last edited:
Σήμερα παρέλαβα κι ένα πακετάκι από την Σάμο, δώρο από τον θείο τον Νίκο για μενα και τον πατέρα μου....... πιστεύω για τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα χρειαστώ πάλι φυσίγγια......

View attachment 88498
Φυσιγγι και λαγος σου ευχομαι...Ωραιος ο κυρ Νικος...

2η τουφεκια λεει ο θειος Νικος, μηπως νομιζει οτι πας για κυνηγι με benelli??????

Σταμάτη,χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης...
Έφυγε και ηρέμησε το φόρουμ!
Πήγε άλλου, έκανε τα ίδια και ξανάφυγε!
Σέβομαι την άποψη σου-σας,αλλά εγώ απομακρύνθηκα ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του,από το φόρουμ,γιατί έχω εξαιρετικά άσχημη άποψη για το άτομο του!
Άμα τον εκτιμάς κ θες να επικοινωνείς με κάποιον, τρόποι υπάρχουν....
Να ναι καλά ... Εκεί που είναι!
Δε μου έλειψε καθόλου!
Πρώτη κ τελευταία μου,τοποθέτηση για τον κ.Νικο,μιας και τον μνημόνευσες!
.-

Και εγω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....
Απομακρυνθηκες γιατι δεν αντεχες την αληθεια...
Τωρα...Απο που εχεις αυτην την εξαιρετικα ασχημη αποψη για το ατομο μου ???
Μηπως απο τις ωρες που διεθεσα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι η ρελιαστρα χειρος δεν ειναι μυλος
του καφε ???
Μηπως απο τις δεκαδες φωτο που σου εστελνα σε καθε σεταπ ( μεσω Βαιπερ ) για να καταλαβεις πως
κλεινουν τα φυσιγγια,,,,για να μην κανεις το λαθος και ανατιναχτεις ???
Μηπως απο σεταπ διασπορας που εδινα για μπεκατσα δοκιμασμενα...και παλι με δεκαδες φωτο...για να μην κανεις λαθος ???
Ισως σου κοστισε οτι σε παρατησα οταν διαπιστωσα οτι κανεις του κεφαλιου σου....και σου ελεγα ρωτα
τον Γιαννη....τον κοινο μας φιλο που με εμπλεξε με σενα !!!
Τι να σου πω ???? Λυπαμαι για σενα...
Θα σου πω αυτο....Οι ανδρες τα παντελονια τα φορανε για να τα τιμουν......

ΥΓ. Και μην με ξανα πιασεις στο στομα σου !!!

Μεγάλη μαλακια το μπαναρισμα του Νίκου, καθόλου δικεο

Γεια σου ρε κουζουλε....Σου πηρε 8 μηνες να παρεις θεση....αλλα καλιο αργα παρα ποτε !!!
Αν μη τι αλλο...τιμησες τα παντελονια σου....απεδειξες οτι τα φορας και τα τιμας....και οχι για μην κρυωνεις !!!

Γεια σου ρε κουζουλε....Σου πηρε 8 μηνες να παρεις θεση....αλλα καλιο αργα παρα ποτε !!!
Αν μη τι αλλο...τιμησες τα παντελονια σου....απεδειξες οτι τα φορας και τα τιμας....και οχι για μην κρυωνεις !!!
Νικόλα δεν θελο να ερχωμε με αντιπαράθεση με κανέναν δεν είναι του γούστου μου,χαλιεμε το όπιο δεν θελο.οσο δηνης σε πατάνε κάτω, βλέπε τη Μούχαν κάνει εμένα.οποτε δεν αξιζη να χαλιεμε με κανέναν,μετά από αυτά όλα τα κρατιζο για πάρτι μου,και μόνο στους φηλους δηνο οτη θέλουν αλά μεχρει εκει

Back