Τι πυρητιδες έχουν τα πυρκαλ που κυκλοφορούν τώρααγορασατε ολοι την πυρκαλ και δεν μιλαει κανενας!τον σηκωσατε ολων τον καρδαρα και δεν εχει τιποτα!
gm3 ,mb32, mb36Τι πυρητιδες έχουν τα πυρκαλ που κυκλοφορούν τώρα
Μοναχοφάη ... στις τσίχλες με δεδομένες καιρικές συνθήκες θα τα πάνε τέλεια πιστεύω ...πριτς!!!οταν τελειωση το κυνηγι θα σας πω!
Που να ρίξεις το starlight της victory.Πετας το όπλο κάτω και γυρνάς μετά από μία ώρα στο καρτέρι πάλι.μόλις έριξα με πήρε η μποχα σαν ψοφιο κουνάβι
Αφού το βρίσκεις πάλι, πάλι καλά!γυρνάς μετά από μία ώρα στο καρτέρι πάλι.
Τώρα που το λες... Mια μέρα έφυγα με baikal και γύρισα με zabala...Αφού το βρίσκεις πάλι, πάλι καλά!
Δώσε μου και μένα κανένα τέτοιο μπας και γυρίσω με perazi!Τώρα που το λες... Mια μέρα έφυγα με baikal και γύρισα με zabala,λες...?
Μία κούτα derby για ένα φυσίγγι.Δώσε μου και μένα κανένα τέτοιο μπας και γυρίσω με perazi!
Όταν πάς με το blazer πες μου να κάτσω στο δίπλα καρτέριΤώρα που το λες... Mια μέρα έφυγα με baikal και γύρισα με zabala...
Τι να το κάνεις... Πάλι Λάμπρο θα ρίχνεις.Όταν πάς με το blazer πες μου να κάτσω στο δίπλα καρτέρι
Να το πουλήσω το θέλωΤι να το κάνεις... Πάλι Λάμπρο θα ρίχνεις.
Ας το έβρισκα ακόμη Αλέξανδρε και δεν θα με ένοιαζε καθόλου, Πάντως χωρίς πλάκα όταν κυκλοφορούσε και το έριχνα δεν είχα τέτοιο θέμα.Που να ρίξεις το starlight της victory.Πετας το όπλο κάτω και γυρνάς μετά από μία ώρα στο καρτέρι πάλι.
Πράγματι πολύ καλό.Θα το έβαζα άνετα δίπλα στο ΑΖ-20.Ας το έβρισκα ακόμη Αλέξανδρε και δεν θα με ένοιαζε καθόλου, Πάντως χωρίς πλάκα όταν κυκλοφορούσε και το έριχνα δεν είχα τέτοιο θέμα.
Το καλύτερο κατά την γνώμη μου τσιχλοφύσιγγο ever.
Αλλαγή φύλου;Τώρα που το λες... Mια μέρα έφυγα με baikal και γύρισα με zabala...
Ποια έχουν ποια ξερουμε !!!gm3 ,mb32, mb36
Αυτό που μύρισες Σταύρο είναι το γνωστό υδρόθειο που έχει τη μυρωδιά που περιγράφεις (ή όπως μαθαίναμε σαν κλούβιο αυγό).Καλησπέρα σήμερα αγόρασα δύο κουτάκια nsi Europa 28γρ. μόλις έριξα με πήρε η μποχα σαν ψοφιο κουνάβι τι γεμίζουν και σε μία τουφεκια παραλίγο να καουν τα μάτια μου από την φλόγα φοβηθεικα αλήθεια αλλα.
Billy μου ήρθε να ξεράσω τόσο βρώμα.Αυτό που μύρισες Σταύρο είναι το γνωστό υδρόθειο που έχει τη μυρωδιά που περιγράφεις (ή όπως μαθαίναμε σαν κλούβιο αυγό).
Η πυρίτιδα είναι ένωση άνθρακα, θείου και αζώτου.
Με την καύση της πυρίτιδας, τα αέρια που προκύπτουν και εξέρχονται του στομίου της κάννης, περιέχουν θείο, το οποίο ενώνεται με το νερό που περιέχει η ατμόσφαιρα (την υγρασία δηλαδή) και έτσι δημιουργείται το υδρόθειο.
Έχει τύχει να το μυρίσω και εγώ σε πρωινό με απόλυτη υγρασία.