9,5 σκαγι σου κάνει η θες ν10? Νομίζω κάνει.Στα Ηyperion κάνει μαγειρέματα στα νούμερα?
Και τα 2 είναι πολύ καλά ένα κλικ παραπάνω του Ρουμελιώτη σε κρύο καιρό.Όσο κ ο κένταυρος δλδ, πιστεύεις είναι καλύτερα από τα 28αρια του Κενταύρου?
Και του κένταυρου τα 28άρια και του Ρουμελιώτη είναι πολύ καλά.Όσο κ ο κένταυρος δλδ, πιστεύεις είναι καλύτερα από τα 28αρια του Κενταύρου?
Ρε συ παντού 9.50 τα έβρισκα. Μόνο κάποιο μαγαζί Βόρεια Ελλάδα που θα είχε και μεταφορικά.Δεν επερνες ρε φουτσουλα πάλι τα chedite tordo στα 9ευρω? Μικρή διαφορά!
Και τα κόκκινα τα jordan πολύ καλά ΗΤΑΝ για νορμάλ καιρούς.Ρε συ παντού 9.50 τα έβρισκα. Μόνο κάποιο μαγαζί Βόρεια Ελλάδα που θα είχε και μεταφορικά.
Από τον ίδιο τον Ιορδάνογλου στον ΒύρωναΑπό πού την πήρες αυτή τη τιμή φίλε;;
Κορυφαία ήταν...όπου και σε ότι σήκωνα έπεφτε.. τουλάχιστο 7 χρόνια μόνο αυτά έπαιρναΚαι τα κόκκινα τα jordan πολύ καλά ΗΤΑΝ για νορμάλ καιρούς.
Τώρα δεν ξέρω.
Τα κυνηγούσα 5 σερί χρόνιες από Μπασίματα 8αρια μέχρι Φλεβάρη 9αρια χωρίς παράπονο.Και τα κόκκινα τα jordan πολύ καλά ΗΤΑΝ για νορμάλ καιρούς.
Τώρα δεν ξέρω.
Κι εμένα μου ταίριαξαν πολύΚορυφαία ήταν...όπου και σε ότι σήκωνα έπεφτε.. τουλάχιστο 7 χρόνια μόνο αυτά έπαιρνα
Εγώ πάνω από δεκαετία ...Κορυφαία ήταν...όπου και σε ότι σήκωνα έπεφτε.. τουλάχιστο 7 χρόνια μόνο αυτά έπαιρνα
Πέρσι έριξα τα δύο τελευταία κουτιά.. φέτος που κοίταξα η τιμή τους είναι πολύ ψηλά. 10 και 10.50 στη Χίο..στη Μυτιλήνη που ρώτησα τον αλαγιάννη δεν τα είχε.Κι εμένα μου ταίριαξαν πολύ
Βρες ρε συ κανέναν που θα κατέβει Χίο για διακοπές να σου φέρει 2 κούτες να κάνεις τη δουλειά σουΠέρσι έριξα τα δύο τελευταία κουτιά.. φέτος που κοίταξα η τιμή τους είναι πολύ ψηλά. 10 και 10.50 στη Χίο..στη Μυτιλήνη που ρώτησα τον αλαγιάννη δεν τα είχε.
εγω μιλησα με τον ανδρεα πρωσφατα γιαννηηη και δεν ξεκινησε ακωμη ουτε τιμες εβγαλε,,τον ρωτησα για 30γρ και μου λεη απο 7,5,,εως και 8 θα παη το κουτι ακωμη την ψαχνη και αυτως θα τον παρω παλι σε λιγες μερεςςΟποίος έχει επαφές με τον Αντρέα ας ανεβάσει τιμες με αυτά που βγάλει φετος… αν ξεκίνησε παραγωγη
Ηλία με βαφτίσανε αν θες όμως λέγεμε και Γιάννη !!!!!!εγω μιλησα με τον ανδρεα πρωσφατα γιαννηηη και δεν ξεκινησε ακωμη ουτε τιμες εβγαλε,,τον ρωτησα για 30γρ και μου λεη απο 7,5,,εως και 8 θα παη το κουτι ακωμη την ψαχνη και αυτως θα τον παρω παλι σε λιγες μερεςς
Αν φτιαχνει σε μισα εννοεις? Το πρωτο που τον ρωταω. Περσι και φετος απαντησε θετικα και πηρα σε 8μισο και 9μισο. Προπερσι μου ειπε οχι και πηρα 8 , 9 και 10. Το 28 νο 10 θεριζε και με κρυο στις αποστασεις που το εριξα.Στα Ηyperion κάνει μαγειρέματα στα νούμερα?
Με αύτες της τιμες δεν συμφέρουν τα 28 7,50€ είναι ακριβάΑν φτιαχνει σε μισα εννοεις? Το πρωτο που τον ρωταω. Περσι και φετος απαντησε θετικα και πηρα σε 8μισο και 9μισο. Προπερσι μου ειπε οχι και πηρα 8 , 9 και 10. Το 28 νο 10 θεριζε και με κρυο στις αποστασεις που το εριξα.