Φυσίγγια για Τσίχλες

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
O μόλυβδος πάντως έχει 6% αύξηση από πέρσι τέτοια εποχή.

Νομίζω ότι οι πυρίτιδες έκαναν την δουλειά.
Αν υποθέσουμε ότι θέλουμε 40gr πυρίτιδα κατά μέσο όρο για 25 φυσίγγια (1 κουτί) τότε ...
Αν τα 500gr πυρ. τα αγόραζε κάποιος πέρσι με πχ 30€ και τώρα θέλει 40€ αυτό σημαίνει μια αύξηση στο κουτί 1€ μόνο για την πυρίτιδα.
Αν τα 500gr πυρ. τα αγόραζε κάποιος πέρσι με πχ 30€ και τώρα θέλει 50€ αυτό σημαίνει μια αύξηση στο κουτί 1,5€ μόνο για την πυρίτιδα.
Αν τα 500gr πυρ. τα αγόραζε κάποιος πέρσι με πχ 30€ και τώρα θέλει 60€ αυτό σημαίνει μια αύξηση στο κουτί 2,5€ μόνο για την πυρίτιδα.

.shake hands. .RESPECT..RESPECT.απλα τα πραγματααααα
 
Σε λίγο καιρό θα βάζουμε ένα μονο φυσιγγι μέσα στο όπλο. Συμπέρασμα οι τιμές στα μονόκαννα θα πάρουν τον ανήφορο.
εγω γιωργο εδω και δυο χρονια στην τσιχλα την καραμπινα την εχω διαραααα και πιω πωλη γουσταρωωωωω πρωτον ριχνω προσεχτηκες του τουφεκιεςςςς;)
 
εγω γιωργο εδω και δυο χρονια στην τσιχλα την καραμπινα την εχω διαραααα και πιω πωλη γουσταρωωωωω πρωτον ριχνω προσεχτηκες του τουφεκιεςςςς;)
Ας περνάνε αβέρτα από τα καρτέρια φέτος και θα διαλέγουμε τουφεκιές.
Θα αυξήσουμε και τα ποσοστά μας. 😜
 
Ξέρει κανείς τιμές από Ρουμελιώτη?
Τέλη του μήνα θα ξεκινήσει να γεμίζει κυνηγετικά φυσίγγια, οπότε αναμένουμε. Πάντως ότι και να γίνει, θα παραμείνει από τους πιο προσιτούς κατασκευαστές, χωρίς να κάνει έκπτωση στην ποιότητα των φυσιγγίων του.
 
@outlander τα cheddite τα tordo t2, με τον 8αρι πάφυλα, ξέρεις τι λένε?
Ποια λες ρε? Τα πράσινα τα chedite tordo 32gr! Ότι καλύτερο κυκλοφορεί για τρυγόνια, τσίχλες, τα έριχνα πέρσι, πρωινό, απογευματινο φοβερό φυσιγγι αλλά δεν θα συμφέρει σε λίγους μήνες.
 
Back
Top