Ακόμα με fiem κάλυκες τα φτιάχνει?το πιο φθηνο φυσιγγι του gorilla ειναι στα 9,90ε 31γρ ,καλα θα παει αυτος.
το πιο φθηνο φυσιγγι του gorilla ειναι στα 9,90ε 31γρ ,καλα θα παει αυτος.
Πολύ καλό στο τρυγόνι όμως. Τότε που τα έριχνα ήταν με fiem και csb.Ακόμα με fiem κάλυκες τα φτιάχνει?
Ο κενταυρος τα 28αρια του τα βγάζει μέχρι 9 νομίζω...ωραίο και συγκεντρωτικο φυσιγγι. Αν θες σώνει και καλά από τον κενταυρο, έχει του τσιπουρα το fast j&p 30 gr που βγαίνουν και σε #10Έχει ο "Κένταυρος" (Θεοδωρίδης) κανένα ελαφρύ (26-30γρ.) φυσίγγι σε #10? Όταν με το καλό έρθουν οι πυρίτιδες που τόσο μας έλειψαν, να παραγγείλω μαζί 3-4 κουτάκια.
Στα ποσα γρ;τριμης απο 8,50 και καρδαρας απο 8,00.
Γιατί Γιαννη; Ποσο εχει τα 32 γρ. καινούρια τιμη; Όχι στοκ απο πέρσι.Ρουμελιοτης μου φενετε πολη μπροστααα
ναι ,κανονικα.Ακόμα με fiem κάλυκες τα φτιάχνει?
30-32Στα ποσα γρ;
8,30εΓιατί Γιαννη; Ποσο εχει τα 32 γρ. καινούρια τιμη; Όχι στοκ απο πέρσι.
Καλά και αυτός από τιμές δεν έχει ουσιαστικές διαφορές απ' τους υπόλοιπους.Ρουμελιοτης μου φενετε πολη μπροστααα
Τώρα λογικά πρέπει να έχουν ακουιλα.Καλησπερα παιδια!Περασα απο Σαλαπατα στο Ναυπλιο το Σαββατο και πηρα κι εγω τα φυσιγγια μου για φετος.Πηρα εξπρες 32 και μερικα κουτια να δοκιμασω εξπρες 28.Ξερει καποιος με τι γεμιζονται τα 32;
Πάρε του Κενταύρου τα 28γρ σε ν9Έχει ο "Κένταυρος" (Θεοδωρίδης) κανένα ελαφρύ (26-30γρ.) φυσίγγι σε #10? Όταν με το καλό έρθουν οι πυρίτιδες που τόσο μας έλειψαν, να παραγγείλω μαζί 3-4 κουτάκια.
Να το έβγαζε σε νο10!Πάρε του Κενταύρου τα 28γρ σε ν9
Είναι που τα θέλω πιο πολύ για σιταρήθρεςΠάρε του Κενταύρου τα 28γρ σε ν9
Το ίδιο είναι μωρέ, δεν θα καταλάβεις διαφορά.Είναι που τα θέλω πιο πολύ για σιταρήθρες