Πολυ σωστος!!Κι εγω φανατικος στα 32 αντε 31 γραμ για την τσιχλα,φετος πηρα να δοκιμασω στα 28 του κενταυρου καθως και τα express 28 του Δορκα.Ακομα δεν εχω πληρη εικονα αλλα μια πρωτη ιδεα που πηρα ,μια χαρα μου φανηκαν!!!Παλιότερα έλεγα αν σου έδιναν 7,50 ευρώ ενα 32 ή ένα 28 αρι ποιο θα επέλεγες; Ήμουν φανατικά υπερ των 32. Τώρα θα πώ αν είναι καλο το 28 γιατί να πάρω το 32. Σ αυτό βοήθησαν και πολλά παιδιά απο δω που το έγραφαν. Καμμιά φορά πρέπει να είμαστε και λίγο περισσότερο open minded!
Η Prima V εχει αποδιχτει, πυριτιδάρα...κριμα που πηρα μονο 500gr τότε για δοκιμη...που να ήξερα...την εχω βρει πολυ μαζί της ιδικα στα 26gr (ιδιογόμωση) κ την παω με το σταγονόμετρο στα ορτύκια κ μπεκατσίνια....Εγώ σήμερα βάρεσα 5 πουλάκια με τα 28αρια prima nsi για να είμαι ειλικρινής πιο αποτελεσματικά τα βλέπω μ αυτον τον καιρό απο τα tordo cheditte. Όλα ξερά και περνούσαν και ψηλά.
Καλάαααα! Δεν θα πας Βυτίνα! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.Παλιότερα έλεγα αν σου έδιναν 7,50 ευρώ ενα 32 ή ένα 28 αρι ποιο θα επέλεγες; Ήμουν φανατικά υπερ των 32. Τώρα θα πώ αν είναι καλο το 28 γιατί να πάρω το 32. Σ αυτό βοήθησαν και πολλά παιδιά απο δω που το έγραφαν. Καμμιά φορά πρέπει να είμαστε και λίγο περισσότερο open minded!
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιος τον Αύγουστο!Πολυ σωστος!!Κι εγω φανατικος στα 32 αντε 31 γραμ για την τσιχλα,φετος πηρα να δοκιμασω στα 28 του κενταυρου καθως και τα express 28 του Δορκα.Ακομα δεν εχω πληρη εικονα αλλα μια πρωτη ιδεα που πηρα ,μια χαρα μου φανηκαν!!!
Πριν αρκετα χρονια(δεν θυμαμαι ποσα) με αυτη γεμιζονταν τα euromix και τα tordo.Το euromix που εριχνα τοτε φοβερο φυσιγγι.Ειτε με κρυο ειτε με ζεστη ολα τα πουλια ξερα,κοντα- μακρυα.Μετα απο καποιο διαστημα εγινε η μεταβαση σε gm3 και απο τοτε δεν...Η Prima V εχει αποδιχτει, πυριτιδάρα...κριμα που πηρα μονο 500gr τότε για δοκιμη...που να ήξερα...την εχω βρει πολυ μαζί της ιδικα στα 26gr (ιδιογόμωση) κ την παω με το σταγονόμετρο στα ορτύκια κ μπεκατσίνια....
Ισως ήταν η Prima S...την Orima V (×28) δεν ανεβαινει στα 32.....που ειναι ο @ΣΤΕΛΙΟΣΠριν αρκετα χρονια(δεν θυμαμαι ποσα) με αυτη γεμιζονταν τα euromix και τα tordo.Το euromix που εριχνα τοτε φοβερο φυσιγγι.Ειτε με κρυο ειτε με ζεστη ολα τα πουλια ξερα,κοντα- μακρυα.Μετα απο καποιο διαστημα εγινε η μεταβαση σε gm3 και απο τοτε δεν...
Χαχαχα, σωστοοςςς... Εκεί δεν ισχύουν τα παραπάνω. Εκει το πρωί θέλει 34 και να ναι και ζωηρό!Καλάαααα! Δεν θα πας Βυτίνα! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Το καλύτερο βεβαια απ ολα είναι οτι το σταμάτησε!!! Πήγα σήμερα και πηρα due europa, επειδή prima γιοκΗ Prima V εχει αποδιχτει, πυριτιδάρα...κριμα που πηρα μονο 500gr τότε για δοκιμη...που να ήξερα...την εχω βρει πολυ μαζί της ιδικα στα 26gr (ιδιογόμωση) κ την παω με το σταγονόμετρο στα ορτύκια κ μπεκατσίνια....
Δεν γνωριζω πολλα απο πυριτιδες και ειδικα τοτε δεν ειχα καθολου ιδεα.Ηταν την εποχη που αλαξαν χρωμα καλυκα τα euromix και απο μαυρο πλεον εβγαιναν σε μπλε και με χαμηλο παφυλα.Πρεπει να ηταν περιπου στο 2004-2005.Τα περναμε 3 ευρω......Νομιζω απο καποια εντυπα τησ εποχης ειχαμε δει οτι ειχαν Prima V.Μετα απο 1-2 χρονια τα αλλαξαν σε Gm3Ισως ήταν η Prima S...την Orima V (×28) δεν ανεβαινει στα 32.....που ειναι ο @ΣΤΕΛΙΟΣ
Ναι ακριβώς αυτά! Ευχαριστώ και για την πληροφορία!αυτά που έχει ο αλλαγιαννης λες με 7€ View attachment 81192
Μην τα πάρεις ολλα θα Πάρο και εγώ λίγα!!!!!Ναι ακριβώς αυτά! Ευχαριστώ και για την πληροφορία!
δεν εχει αποθεμα Ηλια πηραμε τηλ κι εμεις χαρηκαμε τσαμπααυτά που έχει ο αλλαγιαννης λες με 7€ View attachment 81192
Με τέτοιες τιμες που έχει που να προλάβει να παραγγελνη τον έχουν ξετινάξει τον ανθρωποδεν εχει αποθεμα Ηλια πηραμε τηλ κι εμεις χαρηκαμε τσαμπα
Μα ειναι γνωστό πως τα περισσότερα που εχουν να κάνουν με το κυνήγι βρίσκονται ριζωμένα στο μυαλό μας κ δυσκολα αλλάζουμε νοοτροπίες ακόμα κ αν ξέρουμε πως κάπου σκεφτόμαστε λάθος....Παλιότερα έλεγα αν σου έδιναν 7,50 ευρώ ενα 32 ή ένα 28 αρι ποιο θα επέλεγες; Ήμουν φανατικά υπερ των 32. Τώρα θα πώ αν είναι καλο το 28 γιατί να πάρω το 32. Σ αυτό βοήθησαν και πολλά παιδιά απο δω που το έγραφαν. Καμμιά φορά πρέπει να είμαστε και λίγο περισσότερο open minded!
Το συνήθειο είναι μεγάλη υπόθεση στα πάντα .Ειδικά στα φυσίγγια και στα όπλα.Και η εύκολη λύση είναι να ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτά για την κάθε αποτυχία που και όντως να φταίνε πάλι έχεις και εσύ ευθύνη διότι οφείλεις να ξέρεις τον καιρό που θα κυνηγήσεις και να έχεις το ανάλογο φυσιγγι .Πάντα μα πάντα πρέπει να έχεις μαζί δύο κουτάκια με διβασικη πυρίτιδα s4/sipe/NIKE.Εφοσον δε γεμίζειςΜα ειναι γνωστό πως τα περισσότερα που εχουν να κάνουν με το κυνήγι βρίσκονται ριζωμένα στο μυαλό μας κ δυσκολα αλλάζουμε νοοτροπίες ακόμα κ αν ξέρουμε πως κάπου σκεφτόμαστε λάθος....
Εάν κάποιος χρησιμοποιεί χρόνια 32γρ κ παει στα 28 σε κάθε πιθανη αστοχία δεν πρεπει να κάνει την σκεψη:
"Αν είχα 32γρ δεν θα μου γλίτωνε"..
Θέλοντας να ρίξει όλο το βάρος της ευθυνης στα -4γρ...
Ακόμα κ αν την προηγουμενη μέρα με τα ίδια φυσίγγια είχε μεγάλη ευστοχία....
Αυτο είναι κ το πιο δυσκολο κομμάτι που θα πρεπει να αποβαλλει γιατί είναι βέβαιο πως την ίδια στιγμή θα επιστρέψει σε ότι του έδινε σιγουριά κ εμπιστοσύνη.....
Δεν μου χρειάζονται Γιάννη...Πάντα μα πάντα πρέπει να έχεις μαζί δύο κουτάκια με διβασικη πυρίτιδα s4/sipe/NIKE.Εφοσον δε γεμίζεις