Που τέτοια τύχη!!πριν 2 βδομάδες πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέονδεν εχει αποθεμα Ηλια πηραμε τηλ κι εμεις χαρηκαμε τσαμπα
Που τέτοια τύχη!!πριν 2 βδομάδες πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέονδεν εχει αποθεμα Ηλια πηραμε τηλ κι εμεις χαρηκαμε τσαμπα
Ότι καλύτερο είναι αυτό και το euromix δε τα αλλάζω με τίποτα στη τσίχλαΤην Τρίτη που πέρασε έγραψα μια κριτική για τα Navarro 30, είχε νοτιά και μούχλα, είχα πει ότι ναι μεν έπεφταν τα πουλιά αλλά δεν με τρέλαναν κιόλας.
Για να είμαι δίκαιος όμως έπρεπε να τους δώσω και άλλες ευκαιρίες, σήμερα με λίγο ψυχρά και καθαρό καιρό από το βοριαδακι τα φυσίγγια μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, ακαριαία σκοτώματα ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις ( όταν λέω "μακρινές αποστάσεις" εννοώ 35-40- βία 45 μέτρα περίπου, ) τώρα κάτι 60-70 μέτρα τα αφήνω για αυτούς που μπορούν εκεί .
Euromix ;; Οι γνώμες διίστανται. Με ενδιαφέρει η δική σου.Ότι καλύτερο είναι αυτό και το euromix δε τα αλλάζω με τίποτα στη τσίχλα
Δεν φταινε τα φυσιγγια....εχουν ακουστει επανελλημενα εμπλοκες για τις 930i...Σήμερα εριξα τα Νavaro 30. Με τα συγκεκριμένα φυσίγγια έπαθα πολλές εμπλοκές με την 930i.
Κώστα μετά άλλαξα φυσίγγια και τα έριχνε μια χαρά.Δεν φταινε τα φυσιγγια....εχουν ακουστει επανελλημενα εμπλοκες για τις 930i...
Ναι δεν αντιλεγω, ισως κ να επεσες στην περιπτωση που λεει ο λογος....Κώστα μετά άλλαξα φυσίγγια και τα έριχνε μια χαρά.
Πρώτη φορά τα ρίχνω Κώστα. Θα τα ρίξω και με benelli να δω τι γίνεται.Ναι δεν αντιλεγω, ισως κ να επεσες στην περιπτωση που λεει ο λογος....
Παρε 1 κουτακι Navaro απο αλλο καταστημα κ δοκιμασε παλι...δεν εχεις να χασεις, αν σου αρεσουν κ αυτα τα φυσιγγια....ισως να στην κανει απο το μεταλλο, που αρκετοι παραπονιουνται για αυτο το υψος (8mm) μετάλλου σε φυσιγγια...τι να πω....
Τι να πω εμένα από περισι τα ρίχνω και μαρεσουν σε όλους σχεδόν τους καιρούς γλυκιά και φαρμακερη τουφέκια για τσίχλα ορτύκι μόνο αυτά τα δύο ρίχνω 2 χρόνια τώραEuromix ;; Οι γνώμες διίστανται. Με ενδιαφέρει η δική σου.
Πριν από αρκετά χρόνια το είχα μονόδρομο. Μετά σκάρτεψε. Τώρα ξανάφτιαξε πάλι;;;
Κλάφτα σταματάνε να παράγονται μαζη με τα τορντο32 λόγω εληψεις gm3( έτσι μας είπε μαγαζάτορας εδώ)Τι να πω εμένα από περισι τα ρίχνω και μαρεσουν σε όλους σχεδόν τους καιρούς γλυκιά και φαρμακερη τουφέκια για τσίχλα ορτύκι μόνο αυτά τα δύο ρίχνω 2 χρόνια τώρα
Ξέρω μωρέ πολύ κρίμαΚλάφτα σταματάνε να παράγονται μαζη με τα τορντο32 λόγω εληψεις gm3( έτσι μας είπε μαγαζάτορας εδώ)
Τελικά το πρόβλημα το έχει το 930i Κώστα. Τα εριξα τα navaro 30 με την benelli. Κανένα πρόβλημα.Δεν φταινε τα φυσιγγια....εχουν ακουστει επανελλημενα εμπλοκες για τις 930i...
Μάλιστα...Τελικά το πρόβλημα το έχει το 930i Κώστα. Τα εριξα τα navaro 30 με την benelli. Κανένα πρόβλημα.
Αν το 930 i δεν έχει πρόβλημα με αλλά φυσίγγια ιδίως με παφιλα 12 και πάνω δεν είναι του όπλου είναι της γυφτιας.Τελικά το πρόβλημα το έχει το 930i Κώστα. Τα εριξα τα navaro 30 με την benelli. Κανένα πρόβλημα.
Τι εννοείς της " γυφτιας"?Αν το 930 i δεν έχει πρόβλημα με αλλά φυσίγγια ιδίως με παφιλα 12 και πάνω δεν είναι του όπλου είναι της γυφτιας.
Όποιος κατασκευάζει και πουλάει φυσίγγια με 8αρι παφιλα είναι φτηνιαφης και γύφτος.Τι εννοείς της " γυφτιας"?
Δεν ξέρω. Πρώτη φορά ρίχνω φυσιγγια με 8αρι παφιλα.Όποιος κατασκευάζει και πουλάει φυσίγγια με 8αρι παφιλα είναι φτηνιαφης και γύφτος.
Εγώ είχα πρόβλημα στο πλάγιο Baikal με 8αρι sipe, με 12αρι ποτέ και με κανένα όπλο.Τσαμπα να μου τα δίνεις δεν τα θέλω.Δεν ξέρω. Πρώτη φορά ρίχνω φυσιγγια με 8αρι παφιλα.
Συμφωνώ μαζί σου, είναι ξεφτίλα. Αλλά είναι λόγος αυτός, να δικαιολογήσουμε ένα αυτογεμές του 21 αιώνα που δεν μπορεί να τα ρίξει ?Όποιος κατασκευάζει και πουλάει φυσίγγια με 8αρι παφιλα είναι φτηνιαφης και γύφτος.
Και μετα θα παραπονιεσαι εσυ κ άλλοι, οτι ειναι ακριβα, αν στα πουλάνε 9.00€ το τσιχλοφύσιγγο....δεν ξερεται τι θέλετε καποιοι........Όποιος κατασκευάζει και πουλάει φυσίγγια με 8αρι παφιλα είναι φτηνιαφης και γύφτος.