είχε α11,70*32 με gt και 688 καψουλι τι θέλεις να κάνη … τα τωρινά δεν ξέρω τι εχουνΤο nsi velox κλωτσουσε σα γαϊδούρι δίχως λόγο, πριν 3-4 χρόνια....
είχε α11,70*32 με gt και 688 καψουλι τι θέλεις να κάνη … τα τωρινά δεν ξέρω τι εχουνΤο nsi velox κλωτσουσε σα γαϊδούρι δίχως λόγο, πριν 3-4 χρόνια....
αν ειναι ετσι θα απορριφθεί άμεσαΤο nsi velox κλωτσουσε σα γαϊδούρι δίχως λόγο, πριν 3-4 χρόνια....
Ψυχολογικά θα πάθεις...Μιλησα με Κένταυρο και μου είπε οτι g3000 τέλος οπότε silver από του χρονου αν ξαναφέρουν...
Να μη το απορρίψεις, διοτι μπορει να εχει βελτιωθει....παρε 1 κουτακι για δοκιμη να δεις...κ βλέποντας κ κάνοντας...αν ειναι ετσι θα απορριφθεί άμεσα
Βάϊ βάϊ παναγιά μμμμ...είχε α11,70*32 με gt και 688 καψουλι τι θέλεις να κάνη … τα τωρινά δεν ξέρω τι εχουν
Ξέρεις ποσα έχω ρε; Ή του τα ξαναπουλαω ή ανοιγω μαγαζι διπλα του.Ψυχολογικά θα πάθεις...
Εσύ δεν πιανεσαι είσαι ευαίσθητο αγόριΤο nsi velox κλωτσουσε σα γαϊδούρι δίχως λόγο, πριν 3-4 χρόνια....
Ο καιρός του είναι αυτός.gm3 fast της nsi δοκιμάστηκε σήμερα πολύ ωραίο φυσηγγι δυνατό και ας είχε 11 βαφμους θα δουμε και με άλλους καιρούς τι κανει
Δοκιμάστηκε και σήμερα το προι με 5 βαφμους τα πουλια μπάλαΟ καιρός του είναι αυτός.
Περασαν πουλια Ηλια η πιασμενα ηταν;;;Δοκιμάστηκε και σήμερα το προι με 5 βαφμους τα πουλια μπάλα
Λίγα πιασμενα και λίγα μπασιματιαρηκα ερχόταν από θάλασσαΠερασαν πουλια Ηλια η πιασμενα ηταν;;;
Με τι όπλο;Δοκιμάστηκε και σήμερα το προι με 5 βαφμους τα πουλια μπάλα
Βάλε εγγύηση αυτά που έχεις ήδη και σου δίνουν για την πυρκαλ ολόκληρηΠάω τράπεζα για δάνειο και καρφί για derby.
Βάλε εγγύηση αυτά που έχεις ήδη και σου δίνουν για την πυρκαλ ολόκληρη
Δεν ξέρω αν έχει πολλά ή λίγα, αλλά μια αγάπη στα καλά φυσίγγια την έχει.Έχει πάρει πάρα πολλά η κουφαλιτσα
beretta 390Με τι όπλο;