Φιλε Ηλια μη με παρεξηγησεις αλλα επειδη το γραφεις συνεχως το σωστο ειναι ''βαθμος''.Δοκιμάστηκε και σήμερα το προι με 5 βαφμους τα πουλια μπάλα
Φιλε Ηλια μη με παρεξηγησεις αλλα επειδη το γραφεις συνεχως το σωστο ειναι ''βαθμος''.Δοκιμάστηκε και σήμερα το προι με 5 βαφμους τα πουλια μπάλα
Δεν ξέρω αν έχει πολλά ή λίγα, αλλά μια αγάπη στα καλά φυσίγγια την έχει.
Λογικά στην προηγούμενη ζωή του, ήταν μπουρλοτιέρηςΒρε εχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα σου λέω
Λογικά στην προηγούμενη ζωή του, ήταν μπουρλοτιέρης
Ναι ρε καμία παρεξηγήσει έχω ακούσει και χειρότερα για ορθογραφικά λάθη …. Θα διαβάσω Μπαμπινιώτης επείγοντος για να μπορώ να γράφω σαν μορφωμενος!!!!!!Φιλε Ηλια μη με παρεξηγησεις αλλα επειδη το γραφεις συνεχως το σωστο ειναι ''βαθμος''.
φιλε μου μην τους ακους.Η μορφωση ειναι ατομικο αθλημα.Διαβαζεις απο μονος σου ιστορια,φιλοσοφια,γεωγραφια ο,τι θες και σου αρεσει.Στο πανεπιστημιο απλως παιρνεις εξηδικευση και τιποτε αλλο.Ναι ρε καμία παρεξηγήσει έχω ακούσει και χειρότερα για ορθογραφικά λάθη …. Θα διαβάσω Μπαμπινιώτης επείγοντος για να μπορώ να γράφω σαν μορφωμενος!!!!!!
Γιατί τα τσιχλοφύσιγγα του Ζαγοραίου από πότε έχεις να τα δείς? Αλήθεια τα θυμάται κάποιος?Μαπάκης ??? Έχω να τα δω απο πιτσιρίκι ,όταν τα έπαιρνε ο πατέρας μου
Του Ζαγοραίου βέβαια τα θυμάμαι, τα έχω αγοράσει κιόλας πολύ παλιά. Η θυμάται κανείς του Σκορπιού στο Χαιδάρι ?Γιατί τα τσιχλοφύσιγγα του Ζαγοραίου από πότε έχεις να τα δείς? Αλήθεια τα θυμάται κάποιος?
Για να είμαι ειλικρινής αυτά δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι όμως του Ρερρέ που τα δούλευαν σχεδόν όλοι οι κυνηγοί της Νάξου.Του Ζαγοραίου βέβαια τα θυμάμαι, τα έχω αγοράσει κιόλας πολύ παλιά. Η θυμάται κανείς του Σκορπιού στο Χαιδάρι ?
Καλά κάνεις και δεν τα θυμάσαι, ακόμα μπαρούτια έχω στα μάτια μου Πρέπει να ήμουν 20 χρονών όταν αγόραζα απο εκεί,σχεδόν δίπλα απ το σπίτι μου ήταν.Για να είμαι ειλικρινής αυτά δεν τα θυμάμαι. Θυμάμαι όμως του Ρερρέ που τα δούλευαν σχεδόν όλοι οι κυνηγοί της Νάξου.
Εγώ.Εχω ακόμα κάποια κουτιά από...Γιατί τα τσιχλοφύσιγγα του Ζαγοραίου από πότε έχεις να τα δείς? Αλήθεια τα θυμάται κάποιος?
Ξέρω ποιος είναιΣτο καρτέρι της Κυριακής είχε περάσει γνώστης πρίν.
View attachment 82548
Ο Δηλαβέρης έβγαζε ένα 32αρι με socol Πολωνίας φοβερό.Εγώ.Εχω ακόμα κάποια κουτιά από...
Ζαγοραίο
Σκορπιό
Μπουτσελακο
Διλαβερη
Προσεξες το καψουλι απο του Μαπακι αν ηταν χρυσαφί...Στο καρτέρι της Κυριακής είχε περάσει γνώστης πρίν.
View attachment 82548
33γρ ν10 κ 32γρ ν11 κ τα δυο διασποράς..Στο καρτέρι της Κυριακής είχε περάσει γνώστης πρίν.
View attachment 82548
Είχαν κ ραβασάκι σπέσιαλ...Καλά κάνεις και δεν τα θυμάσαι, ακόμα μπαρούτια έχω στα μάτια μου Πρέπει να ήμουν 20 χρονών όταν αγόραζα απο εκεί,σχεδόν δίπλα απ το σπίτι μου ήταν.
Μπορεί να μην ήταν τόσο διαδεδομένα. Εμείς όμως στο Χαιδάρι το τιμούσαμε το κατάστημα.
Στο καρτέρι της Κυριακής είχε περάσει γνώστης πρίν.
View attachment 82548
Τα The best παίζει να είναι 30γρ. Είχα πάρει μια /δύο κουτες ν10 για ορτυκια.33γρ ν10 κ 32γρ ν11 κ τα δυο διασποράς..
Παραείναι γνώστης.......