Μην ανησυχείς Κυριάκο. Μέχρι την Πρωτοχρονιά σε φτάνουν. Για μετά δεν ξέρω.Εχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Μην ανησυχείς Κυριάκο. Μέχρι την Πρωτοχρονιά σε φτάνουν. Για μετά δεν ξέρω.Εχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Κυριακο ξεκινά βάλε μια κούτα αύριοΕχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Κυριακο ξέμεινα βάλε μια κούτα αύριοΕχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
....Μια παλιά 302 κ ενα φορτηγο φυσίγγια...Εχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Πήρες και σούπερ ρε λαμόγιο!Εχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Κυριακο ξεκινά βάλε μια κούτα αύριο
Ζάντα είσαι?Κυριακο ξέμεινα βάλε μια κούτα αύριο
ΜΛΜΖάντα είσαι?
Η σωστή η κούτα η 20αρα, old schoolΕχω μια ανησυχία μηπως δεν μου φτάσουν για φέτος.....
View attachment 82637
Καλά έκαναν γιατί θα πηγαινε η μονορχιδία συννεφο...Η σωστή η κούτα η 20αρα, old school
Ήρθαν οι Ιταλοί και μας τις έκαναν 10αρες
Η 302 δεν αλλάζει, είναι φετίχ. Οσο για τα φυσίγγια...αυτος ο @DimDre φταίει που μας πιπιλησε το μυαλό για για ατελείωτες ορδές τσιχλοκότσυφων να κατακλύζουν τις εξοχές....Μια παλιά 302 κ ενα φορτηγο φυσίγγια...
Μπραβο ρε φίλε....Έχεις πιασει το νόημα....
Τί να κανω ρε, μολις τελειώσουν τα ψιλα θα πηγαίνω για φάσσεςΠήρες και σούπερ ρε λαμόγιο!
Άστα Ηλία.εχθες πήγα να πάρω διασποράς και μεσοταπα.2 κουτάκια διασποράς και ένα μεσοταπα 33 ευρώ.εχουμε ξεφύγει και δε ξέρω που θα παειΕυκαιρίες να πάρεις φυσηγγια σε καλες τιμες υπάρχουν …, το πρόβλημα είναι το € οποίος δεν έχει θέμα καλά κάνη και πέρνει
Πόσο το έχει?Και μια που λέτε για φυσίγγια το veloce σε 9/10 το έχει ρίξει κάποιος?γιατί η gm3 τέλος και δε βλέπω να υπάρχει tordo για πολύ ακομα
9,60Πόσο το έχει?
Ακριβά δεν είναι για κρότου λάμψης?9,60
nsi gm3 fast, 8,5€ ΑλαγιαννηςΚαι μια που λέτε για φυσίγγια το veloce σε 9/10 το έχει ρίξει κάποιος?γιατί η gm3 τέλος και δε βλέπω να υπάρχει tordo για πολύ ακομα
Μην ορκίζεσαι κιόλας Ευριπίδη. Μας τα έχει κάνει μαντάρα ο Δορκάς πλέον με τις αλλαγές. Psb1,aquila,granular,drago έχουν βρεθεί στο express.Αν θέλω aquila πάω στο εξπρές που δυστυχώς του άλλαξε τη psb1