Άμα πηγαίνεις για τρυγόνια κρατά κάνα κουτί να ευχαριστηθείς τουφεκιές.What a pity ρε γμτ!
Σε τι νούμερο?Άμα πηγαίνεις για τρυγόνια κρατά κάνα κουτί να ευχαριστηθείς τουφεκιές.
Ν7 ν8Σε τι νούμερο?
Κρατα για τα τρυγονια!!!!Σήμερα έγινε συστηματικη χρήση των ideal, πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ, μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο και άμεσο από το derby. Υποθέτω οτι θα αποδίδει κ σε πιο κρύο καιρό, πάντως σήμερα με νότια κ 20 βαθμούς ότι βρήκε το άφησε ξερό.
Δυστυχώς με τον καρδαρα που επικοινώνησα μου είπε ότι του εξαντλήθηκαν.
ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Με το ρυθμό που βλέπω τρυγόνια μου φτάνει ένα κουτί και θα μεινει κ περίσσευμα!Κρατα για τα τρυγονια!!!!
Δεν πειραζει. Κρατησε το. Ηταν το απολυτο φυσιγγι στα τρυγονια τοτε!!!Με το ρυθμό που βλέπω τρυγόνια μου φτάνει ένα κουτί και θα μεινει κ περίσσευμα!
Πόλη καλή ευκολοδουλεφτη ένα τηκ πιο ελαστική από την Α1Τελικά η psb1 το μεταμόρφωσε, έναν δυσαρεστημένο μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει.
Να είναι καλά η NSI αυτή την μεταμόρφωσε!Τελικά η psb1 το μεταμόρφωσε, έναν δυσαρεστημένο μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει.
Και ποιος σου είπε ότι η μονοβασικες δεν κάνουν στην υγρασιαβρηκα την πυριτιδα.ειναι η 206.πως ανταποκρινεται σε τοση υγρασια αφου ειναι μονοβασικη?
κανουν ,αλλα οι διβασικες κανουν κατι περισσοτερο.Και ποιος σου είπε ότι η μονοβασικες δεν κάνουν στην υγρασια
Με το σωστό στήσιμο είναι πανεύκολοκανουν ,αλλα οι διβασικες κανουν κατι περισσοτερο.
Είναι με μαλινοταπο, τώρα είναι πανάκριβα, για μπεκατσα ορτυκια τρυγόνια είναι φοβερά.παιδια εριξα σημερα κατι φυσιγγια που ειχα απο το 2016 και θεριζαν στην υγρασια 90%.special game της NSI.πρασινα.ξερετε τι πυριτιδα ειχαν?
μιλαμε για εμπορικα φυσιγγια.αν ισχυει και για τα εμπορικα τι εννοεις σωστο στησιμο?Με το σωστό στήσιμο είναι πανεύκολο
τι σχέση έχει άμα είναι εμπορικό? Άμα είναι σωστό το set up θα πηγαίνει μια χαρά.μιλαμε για εμπορικα φυσιγγια.αν ισχυει και για τα εμπορικα τι εννοεις σωστο στησιμο?