Γιατί άραγε....Κανένα Αλέξη..
Τα συγκεκριμένα δεν έχουν έρθει εδω...
Γιατί άραγε....Κανένα Αλέξη..
Τα συγκεκριμένα δεν έχουν έρθει εδω...
Τι να σου πω.....Γιατί άραγε....
3 κουτιά σε απογευματινό; Και μετά λες για εμένα ότι δεν συμφέρω γατάκι ε γατοπαρδάκι...να θελω 30 ε για να ριξω σε ενα απογευματινο!!!!με τιποτα!!!
Τα είχε με παλιό στοκ 7,5€ όπως μας έλεγε ο Γιάννης Κυνηγός.Πάλι με g3000 ήταν; Καλά σίγουρα θα είχε και άλλα με καλή τιμή περσινή αλλά ποια-ες κουφάλα-ες θα χαμογέλασαν, ένας θεός ξέρει...Τον πήρα τηλέφωνο, ακόμα με g3000 είναι, 9.5 ευρώ μου είπε.
Δεν τα λες και φθηνά.Έτσι κατεβαίνει στα 7,5 ευρώ η 25αδα. Καλή τιμή νομίζω για τα σημερινά δεδομένα.
Ούτε και ακριβά για την εποχή.Πέρα από τον ρουμελιώτη που βρίσκεις άλλες τιμές έτσι; Άντε και ο Αβραμοπούλος με τον Καρδαρά ίσως, αλλιώς ανεβαίνει πολύ μετά..Δεν τα λες και φθηνά.
Πας μιση ωρα αργοτερα στο καρτερι κ ετσι θα κανεις κ οικονομια....να θελω 30 ε για να ριξω σε ενα απογευματινο!!!!με τιποτα!!!
Ωραιοι καλυκες ...
Τα φέρνουν Ελλάδα?τι πυρίτιδα?Πας μιση ωρα αργοτερα στο καρτερι κ ετσι θα κανεις κ οικονομια....
Ωραιοι καλυκες ...
Ένα τέτοιο εργοστάσιο εδώ ρε! Έχουμε πήξει στους τσελεμεντεδεςΠας μιση ωρα αργοτερα στο καρτερι κ ετσι θα κανεις κ οικονομια....
Ωραιοι καλυκες ...
Δε γνωριζω τιποτα.Τα φέρνουν Ελλάδα?τι πυρίτιδα?
Καλημέρα παιδιά! Αν δεν κάνω λάθος τα Victory τα φέρνει η Dispan στη Πειραιώς....
Ψάχνει κανένας τα victory εδώ;;στην Ελλάδα;;; έχω κατάστημα φίλου που τα φέρνει σχεδόν όλη την σειράΚαλημέρα παιδιά! Αν δεν κάνω λάθος τα Victory τα φέρνει η Dispan στη Πειραιώς....
ποιος ειναι αρη?Ψαχνει
Ψάχνει κανένας τα victory εδώ;;στην Ελλάδα;;; έχω κατάστημα φίλου που τα φέρνει σχεδόν όλη την σειρά
Εγώ!Ψαχνει κανένας τα victory εδώ;;στην Ελλάδα;;; έχω κατάστημα φίλου που τα φέρνει σχεδόν όλη την σειρά
την αντίστοιχη Lambro της Κύπρου ψάχνεις;Εγώ!
Ψαχνει
Ψάχνει κανένας τα victory εδώ;;στην Ελλάδα;;; έχω κατάστημα φίλου που τα φέρνει σχεδόν όλη την σειρά
ποιος ειναι αρη?