Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από το σάιτ του Χατζιώτη κ ίσως να το (ξανά)φέρουν και άλλοι μιας που ήταν σε έλλειψη...
Για να δουμε αν θα ακολουθήσουν κ άλλα εισαγόμενα φυσίγγια που είχαν εξαντληθεί...

ΟΛΑ θα παιξουν απο την τιμη διαθεσης....think.

ΟΛΑ θα παιξουν απο την τιμη διαθεσης....think.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια Χρήστο...

Η γνώμη μου είναι πως θα πουλήσουν κ θα παραπουλήσουν όπως γινόταν παντοτε με κάθε Ιταλικό (στην προκειμενη)εισαγόμενο τσιχλοφυσιγγο....

Χτες μιλαγα με ένα κυνηγομαγαζο στην Λακωνία ο οποίος βγάζει κ φυσιγγια δικά του(για άλλο λόγο τον πήρα τηλ αλλά δεν γινόταν να μην ρωτησω) κ μου λέει αυτή την στιγμή εχω μόνο 30γρ με aquila κ αν γεμισω παλι γιατί δεν βρίσκω πυριτιδα υπολογίζω να μου βγουν στα 9,70€..

Τι να λέμε τώρα που καταντήσαμε να θεωρούμε οικονομικό ένα φυσιγγι 32γρ που πωλειται 9-9,50€.....

Eιμαι περιεργος να δω την τιμη.
Ο Παρδαλακης που θεωρειται απο τους φθηνους,μου ειπε οτι οταν ερθει,μαλλον θα κοστιζει 10,50...
Μου ανεφερε επισης οτι δεν ειναι σιγουρο και πως ενδεχομενως να παει η τιμη 11+....

Από το σάιτ του Χατζιώτη κ ίσως να το (ξανά)φέρουν και άλλοι μιας που ήταν σε έλλειψη...
Για να δουμε αν θα ακολουθήσουν κ άλλα εισαγόμενα φυσίγγια που είχαν εξαντληθεί...

Παλιά, το μακρινό '16-'17 πρέπει να τα έπαιρνα από το G&Κ 7 ευρώ, ίδια τιμή νομίζω είχε το gorilla red που ήταν η 1η μου επιλογή τότε. Είχα πάρει έτσι για δοκιμή μερικά κουτακια και μου άρεσαν πολύ. Πάρε ποσότητα αν σου αρέσουν μου είχε πει ο Χρήστος, πού μυαλό εγώ...

Last edited:
Αν ήξερε ο κάθε ένας τι ερχετε θα είχε λειτουργήσει αλλιώς.Αλλα και τώρα που όλοι ξέρουμε ότι τα φυσίγγια θα ανάβουν και άλλο κανείς δεν παίρνει ένα ου είναι σε φθηνή τιμή σε μεγάλη ποσότητα ,λόγο οικονομικών . Αλλιώς με 10.50 τα nci s4 του αλαγιανης θα έπαιρνα μια μπαλέτα αν είχε γιατί όπως πάει θα φτάσουν 15€ το κουτί ,αλλά έλα που δεν διαθέτω τόσα λεφτά .Κάπως έτσι γινόταν πάντα με τα φυσίγγια .Οποίος έχει μεγάλη οικονομική άνεση βρίσκει ένα που του ταιριάζει σχετικά φθηνότερα από τα αλλά και αγοράζει μερικές χιλιάδες από την δια παρτίδα .

Back