Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
View attachment 94019

Τα εχει δοκιμάσει κανεις?
Αν ειναι το 32 εγω, gt συγκεντρωτηρα εχει. Στην ζεστη ηταν λιγο ζωηρο αλλα εκοβε καλα. Εριξα ενα πριν λιγες μερες στα ελατα με γυρω στους 8 καρπωιηκα την δεντροτσιχλα αλλα και ειδα πολυ βρωμια στην καννη. Εριξα ενα φυσιγγι ομως μονο. Γενικα αξιζει την δοκιμη θα ελεγα. Παντως το α1 32 μου αρεσε περισσοτερο

View attachment 94019

Ενα κουτι σε νουμερο 8 που εριξα,πριν μερικες μερες,μου αρεσε πολυ.Τα εριξα με 4αρι τσοκ και ολα τα πουλια που ντουφεκισα επεσαν ξερα,εκτος απο μια κοψοφτερη.Ειχε δυνατο δροσοπαγο εκεινην την μερα και τα 30αρια Ναβαρο κλαταραν και ετσι δοκιμασα αυτα.

View attachment 94019

Αν μιλάμε για 30αρια, τότε είναι εξαιρετικά. Τα ρίχνω δεύτερη σεζόν και πραγματικά τα έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν έχει κρυο και υγρασία χρειάζεται να ρίχνω ένα νούμερο κάτω (Νο8) ή να ρίχνω τα 32 που είναι λίγο πιο σκληρό αλλά σε τέτοιες συνθήκες τραβάνε καλύτερα. (Όπλο : fabarm L4s)

Αν μιλάμε για 30αρια, τότε είναι εξαιρετικά. Τα ρίχνω δεύτερη σεζόν και πραγματικά τα έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν έχει κρυο και υγρασία χρειάζεται να ρίχνω ένα νούμερο κάτω (Νο8) ή να ρίχνω τα 32 που είναι λίγο πιο σκληρό αλλά σε τέτοιες συνθήκες τραβάνε καλύτερα. (Όπλο : fabarm L4s)
Τα 32γρ πηρα

Απο τότε που χρησιμοποιούσα το δίκαννο με τα lambro classic 32 έχω να πώ τη λέξη εξαιρετικό φυσίγγι ή συνδυασμός τελοσπάντων. Απο κει και πέρα ότι έχω δοκιμάσει είναι απλά καλά με τα περισσότερα να κινούνται στη μετριότητα.

Ποιό θεωρείτε καλύτερο;

ΕXPRESS 32
TORDO CHEDDITE 32
NSI CLASSICA LIGHT 30

Αυτά βρίσκω εύκολα
Το express 32 μέχρι πριν κάνα 3αρι χρόνια δεν παιζόταν. Από τότε που για κάποιο λόγο που δεν έμαθα ποτέ το άλλαξαν για μένα έφαγε Χ. Τώρα άραγε με τι μπαρούτι να το γεμίζει ο Δορκάς?

Back