Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το απορτόσκυλο ξαναεμφανίστηκε.Μάζεμα δικά μου πάντα,άλλων αν δεν έχει πίεση στο καρτέρι και γενικά μπουκάλια κτλ....Καλά τα είχαμε ξαναπεί για το πόσα γεμάτα φυσίγγια έχω βρει, φρέσκα και μη...Καθαρίζουμε και αφήνουμε τον τόπο καθαρό! Screenshot_20241204-094301_Gallery.jpg

Με την υγρασία δεν κάνει καθόλου
Για τον τόπο μου μια χαρά κάνει κ αυτός ήταν κ ο αρχικός λόγος για τον οποίο τα εξύμνησα....
Κρυα μπορεί να μην έχουμε όπως άλλες περιοχες της χώρας μας, αλλά από υγρασια δοξα τον Θεό........

Εγώ δεν τα έριχνα τα Ντιάνα θυμάμαι ένα κυνήγι στον άγιο Θωμά πρωί
το 21-22 κάπου τότε
Εγώ έριχνα τα σούπερ κιλ
Και ένα παλικάρι που βρήκα εκεί έριχνε τα Ντιάνα
Υγρασία έφτανε στα 80% έκανε παπάδες το παιδί καθαρά σκοτωματα

Εγώ χρειάστηκα ένα κουτί Diana 30gr για να πετύχω ένα έλατο στα 5 μέτρα.
Τωρα μου θυμισες μια μαλακισμενη συνήθεια ανεγκέφαλων η οποία μετράει αρκετά χρόνια πισω κ δυστηχως γίνεται ακόμα κ στις μέρες μας....
Συνεχόμενες τουφεκιές πανω σε κορμους δεντρων συνήθως κυπαρισσιων η λευκας με σκοπό να σκάψουν το δέντρο η να κόψουν κάποιο κλωναρι...
Εχω τυχει σε τέτοιο περιστατικο σε απογευματινό τσιχλας όπου δεν περναγαν πουλια..
Ρε μαλακες λέω εντάξει χέστε το δέντρο, αν γυρίσει σκαγι πισω κ παρει μάτι την γαμησατε,ευτυχώς το κατάλαβαν....

Τωρα μου θυμισες μια μαλακισμενη συνήθεια ανεγκέφαλων η οποία μετράει αρκετά χρόνια πισω κ δυστηχως γίνεται ακόμα κ στις μέρες μας....
Συνεχόμενες τουφεκιές πανω σε κορμους δεντρων συνήθως κυπαρισσιων η λευκας με σκοπό να σκάψουν το δέντρο η να κόψουν κάποιο κλωναρι...
Εχω τυχει σε τέτοιο περιστατικο σε απογευματινό τσιχλας όπου δεν περναγαν πουλια..
Ρε μαλακες λέω εντάξει χέστε το δέντρο, αν γυρίσει σκαγι πισω κ παρει μάτι την γαμησατε,ευτυχώς το κατάλαβαν....
Δεν είναι τα κυπαρίσσια και οι λεύκες στα θηρευσιμα?

Back