Το καλύτερο καρτέρι ήταν οι πίνακες.απόγευμα στον Ασπρόπυργο τερμα δεξια προς το υψωμα ειχε μπασιμο καρακαξας παντως, πιατακια και μαλακιες
Το καλύτερο καρτέρι ήταν οι πίνακες.απόγευμα στον Ασπρόπυργο τερμα δεξια προς το υψωμα ειχε μπασιμο καρακαξας παντως, πιατακια και μαλακιες
Δεν μπορούσα ποτέ να πετύχω τον πίνακα.Το καλύτερο καρτέρι ήταν οι πίνακες.
Δεν ήταν αγριοπεριστεραΝαι, θυμάμαι πώς γλυτώσαμε το αυτόφωρο.
Εντάξει κι ο Χάρης δεν πετυχαίνει γαϊδούρα στον ανήφορο Κλάιν ΜάινΔεν μπορούσα ποτέ να πετύχω τον πίνακα.
Σε βοριά και ξερό καιρό θερίζει.Με την υγρασία δεν κάνει καθόλουΚαλύτερα να μη μιλήσω για το Diana 30 με Aquila
Φόρτωσε μολύβια να δω τι θα τα κάνεις...δεν άκουσες τι είπε ο Jordan? Σε δυο τρία χρόνια, μόνο ατσαλιναΩραίο φυσιγγακι το Ντιάνα 30 γρ ν9
Ώρα να φορτώσω
Ακούει ρε
Σπυρακο την Κυριακή άκουγα ριπές κατω τι γινότανΣε βοριά και ξερό καιρό θερίζει.Με την υγρασία δεν κάνει καθόλου
Δεν ξουν ταρχιδιατςΦόρτωσε μολύβια να δω τι θα τα κάνεις...δεν άκουσες τι είπε ο Jordan? Σε δυο τρία χρόνια, μόνο ατσαλινα
Για τον τόπο μου μια χαρά κάνει κ αυτός ήταν κ ο αρχικός λόγος για τον οποίο τα εξύμνησα....Με την υγρασία δεν κάνει καθόλου
Το ίδιο έπαθε και χωριάνος μου πήρε μια 10αδα 30αρια και 32 ...δεν του τραβάνε με τίποτα με μια ραφαελο που έχειΣε βοριά και ξερό καιρό θερίζει.Με την υγρασία δεν κάνει καθόλου
Το έλατο φταίει κουνιότανΕγώ χρειάστηκα ένα κουτί Diana 30gr για να πετύχω ένα έλατο στα 5 μέτρα.
Γαμιδον πήγαινε!Το έλατο φταίει κουνιόταν
Ε τι σε λέω αφού γαμιεταιΓαμιδον πήγαινε!
Τωρα μου θυμισες μια μαλακισμενη συνήθεια ανεγκέφαλων η οποία μετράει αρκετά χρόνια πισω κ δυστηχως γίνεται ακόμα κ στις μέρες μας....Εγώ χρειάστηκα ένα κουτί Diana 30gr για να πετύχω ένα έλατο στα 5 μέτρα.
Δεν είναι τα κυπαρίσσια και οι λεύκες στα θηρευσιμα?Τωρα μου θυμισες μια μαλακισμενη συνήθεια ανεγκέφαλων η οποία μετράει αρκετά χρόνια πισω κ δυστηχως γίνεται ακόμα κ στις μέρες μας....
Συνεχόμενες τουφεκιές πανω σε κορμους δεντρων συνήθως κυπαρισσιων η λευκας με σκοπό να σκάψουν το δέντρο η να κόψουν κάποιο κλωναρι...
Εχω τυχει σε τέτοιο περιστατικο σε απογευματινό τσιχλας όπου δεν περναγαν πουλια..
Ρε μαλακες λέω εντάξει χέστε το δέντρο, αν γυρίσει σκαγι πισω κ παρει μάτι την γαμησατε,ευτυχώς το κατάλαβαν....