Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το classica light το έχεις δοκιμάσει? Έχω ακούσει καλά λόγια. Το cheddite δεν το έχω ρίξει
Το classica light 30 gr νο 9 για ήπιο καιρό είναι εξαιρετικό. Αλλά είναι δυσεύρετο και δεν ξέρω τι κάνει στα δύσκολα, που εύχομαι να έρθουν σύντομα.

Το classica light 30 gr νο 9 για ήπιο καιρό είναι εξαιρετικό. Αλλά είναι δυσεύρετο και δεν ξέρω τι κάνει στα δύσκολα, που εύχομαι να έρθουν σύντομα.
Συμφωνώ με τον προλαλησαντα, όσες φορές το δοκίμασα σε νορμάλ θερμοκρασίες ήταν μια χαρά.

Ναι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανά
Και εσύ το πίστεψες..... αμφιβάλλω αν κυνηγάει ...για να πουλήσουν λένε ότι μαλακια τους κατεβάσει το κεφάλι

Ναι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανά
Άστα στην άκρη για εκείνη τη μέρα που θα σου πέφτουν τα νύχια από το κρύο.Προσωπικα θεωρώ ότι το Ν8 δεν είναι για τσίχλα.Να το βάλεις σε μπασίματα άντε...να το βάλεις σε καρτέρι που υπάρχει περίπτωση να δείς Φασσες άντε...να το χρειαστείς μία φορά κάθε 4-5 χρόνια σε λαγό στο περπατητο άντε...αλλά να πάρεις φυσίγγι καθαρά για τσίχλα είναι άκυρο.Τις περισσότερες φορές θα σου κάνει υπερδιάτρηση.Παρε Ν9-10 από την ίδια μάρκα και πες μου ότι έχω λάθος.

Θωμά θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο..
Εχω γράψει και παλαιότερα ότι το jb καφέ σε 5αρι η 6αρι ήταν από τα καλύτερα ελληνικά φυσιγγια που έχω ρίξει...
Εχω δώσει σε ένα φιλαράκι στο άγαλμα στο Καλπακι να ρίξει σε φασσες...
Έτρεχε μετά να τα βρει στα Γιάννενα...
Ένα πράγμα δεν ξέρω εάν με τις ελλείψεις, το γέμισε με κάτι άλλο...
Εγώ αυτά που έχω είναι με mb 32...
Αν μπορείς άνοιξε ένα...

Θωμά θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο..
Εχω γράψει και παλαιότερα ότι το jb καφέ σε 5αρι η 6αρι ήταν από τα καλύτερα ελληνικά φυσιγγια που έχω ρίξει...
Εχω δώσει σε ένα φιλαράκι στο άγαλμα στο Καλπακι να ρίξει σε φασσες...
Έτρεχε μετά να τα βρει στα Γιάννενα...
Ένα πράγμα δεν ξέρω εάν με τις ελλείψεις, το γέμισε με κάτι άλλο...
Εγώ αυτά που έχω είναι με mb 32...
Αν μπορείς άνοιξε ένα...
Με τι θερμοκρασίες δουλεύει δλδ ?
Θα ανοίξω ένα ναι

Back