Το tordoΠοιό θεωρείτε καλύτερο;
ΕXPRESS 32
TORDO CHEDDITE 32
NSI CLASSICA LIGHT 30
Αυτά βρίσκω εύκολα
Το tordoΠοιό θεωρείτε καλύτερο;
ΕXPRESS 32
TORDO CHEDDITE 32
NSI CLASSICA LIGHT 30
Αυτά βρίσκω εύκολα
Ούτε ό ίδιος δεν ξέρει.Το express 32 μέχρι πριν κάνα 3αρι χρόνια δεν παιζόταν. Από τότε που για κάποιο λόγο που δεν έμαθα ποτέ το άλλαξαν για μένα έφαγε Χ. Τώρα άραγε με τι μπαρούτι να το γεμίζει ο Δορκάς?
Το cheddite, με διαφορά.Ποιό θεωρείτε καλύτερο;
ΕXPRESS 32
TORDO CHEDDITE 32
NSI CLASSICA LIGHT 30
Αυτά βρίσκω εύκολα
Το classica light 30 gr νο 9 για ήπιο καιρό είναι εξαιρετικό. Αλλά είναι δυσεύρετο και δεν ξέρω τι κάνει στα δύσκολα, που εύχομαι να έρθουν σύντομα.Το classica light το έχεις δοκιμάσει? Έχω ακούσει καλά λόγια. Το cheddite δεν το έχω ρίξει
Συμφωνώ με τον προλαλησαντα, όσες φορές το δοκίμασα σε νορμάλ θερμοκρασίες ήταν μια χαρά.Το classica light 30 gr νο 9 για ήπιο καιρό είναι εξαιρετικό. Αλλά είναι δυσεύρετο και δεν ξέρω τι κάνει στα δύσκολα, που εύχομαι να έρθουν σύντομα.
Το καφέ;;Είχα ένα κουτί jb καφέ και είπα να το ρίξω σήμερα στο περπατητο ανάθεμα τη στιγμή που τα πήρα όσες χτύπησα όλες ζωντανές και περπάτημα φουλ με 14 βαθμούς όλα αυτά
Νούμερο?Είχα ένα κουτί jb καφέ και είπα να το ρίξω σήμερα στο περπατητο ανάθεμα τη στιγμή που τα πήρα όσες χτύπησα όλες ζωντανές και περπάτημα φουλ με 14 βαθμούς όλα αυτά
8Νούμερο?
Ναι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανάΝούμερο?
Και εσύ το πίστεψες..... αμφιβάλλω αν κυνηγάει ...για να πουλήσουν λένε ότι μαλακια τους κατεβάσει το κεφάλιΝαι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανά
Άστα στην άκρη για εκείνη τη μέρα που θα σου πέφτουν τα νύχια από το κρύο.Προσωπικα θεωρώ ότι το Ν8 δεν είναι για τσίχλα.Να το βάλεις σε μπασίματα άντε...να το βάλεις σε καρτέρι που υπάρχει περίπτωση να δείς Φασσες άντε...να το χρειαστείς μία φορά κάθε 4-5 χρόνια σε λαγό στο περπατητο άντε...αλλά να πάρεις φυσίγγι καθαρά για τσίχλα είναι άκυρο.Τις περισσότερες φορές θα σου κάνει υπερδιάτρηση.Παρε Ν9-10 από την ίδια μάρκα και πες μου ότι έχω λάθος.Ναι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανά
Θωμά θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο..Ναι ρε φίλε με τη μπεκάτσα απ' έξω μου είπε αυτός απ' το μαγαζί ότι είναι καλά και τα ρίχνει όλο τον χρόνο από 10 ως 35 40 μέτρα τα έριχνα όλα αλλά όλα ζωντανά
Με τι θερμοκρασίες δουλεύει δλδ ?Θωμά θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο..
Εχω γράψει και παλαιότερα ότι το jb καφέ σε 5αρι η 6αρι ήταν από τα καλύτερα ελληνικά φυσιγγια που έχω ρίξει...
Εχω δώσει σε ένα φιλαράκι στο άγαλμα στο Καλπακι να ρίξει σε φασσες...
Έτρεχε μετά να τα βρει στα Γιάννενα...
Ένα πράγμα δεν ξέρω εάν με τις ελλείψεις, το γέμισε με κάτι άλλο...
Εγώ αυτά που έχω είναι με mb 32...
Αν μπορείς άνοιξε ένα...