Τώρα που το λες με το ένα χέρι κόβει μάρμαρα,με το άλλο τιμολόγια,γράφει φωνητικά τα κείμενα εδώ μέσα και με το πινέλο καρφωμένο πίσω κάνει κοψίματα στα σοβατεπί.Πότε δουλεύεις εσύ; Ή για κυνήγι θα είσαι ή για φυσίγγια.
Ήρεμα ρωτάω.
Τώρα που το λες με το ένα χέρι κόβει μάρμαρα,με το άλλο τιμολόγια,γράφει φωνητικά τα κείμενα εδώ μέσα και με το πινέλο καρφωμένο πίσω κάνει κοψίματα στα σοβατεπί.Πότε δουλεύεις εσύ; Ή για κυνήγι θα είσαι ή για φυσίγγια.
Ήρεμα ρωτάω.
Ήμουν πικερμι ξεφόρτωνα και βρήκα χρόνο κάνα 40 λεπτόΠότε δουλεύεις εσύ; Ή για κυνήγι θα είσαι ή για φυσίγγια.
Ήρεμα ρωτάω.
Λεωνίδα δεν το κατάλαβα αυτό. πως βοηθάει το σήκωμα του κοντακιού όταν αδυνατίζει η όραση λόγω ηλικίας;Ακόμα και το κοντάκι σου μπορεί να χρειάζεται σήκωμα για να βοηθήσει την όραση που αναγκαστικά έχει αδυνατίσει.
Να βάλω τον χιμπατζή τώρα σε τρώει ο λωκος σουΤώρα που το λες με το ένα χέρι κόβει μάρμαρα,με το άλλο τιμολόγια,γράφει φωνητικά τα κείμενα εδώ μέσα και με το πινέλο καρφωμένο πίσω κάνει κοψίματα στα σοβατεπί.
Τουφεκουσατε ο ένας τον άλλον?Εσυ ησουν απέναντι μπαμ μπουμ
Για εναν φιλο πες ντε...Λεωνίδα δεν το κατάλαβα αυτό. πως βοηθάει το σήκωμα του κοντακιού όταν αδυνατίζει η όραση λόγω ηλικίας;
Όχι πως με αφορά, καθαρά εγκυκλοπαιδικά...
Να μην σε νοιάζει τι έκανα εγώ. Εσύ μου λες γιατί έρχεσαι στην γειτονιά μου και δεν έχεις πάρει ποτέ ένα τηλέφωνο;Ήμουν πικερμι ξεφόρτωνα και βρήκα χρόνο κάνα 40 λεπτό
Εσυ ησουν απέναντι μπαμ μπουμ
Κερδίζεις ορατότητα Παντελή. Συν το ότι βοηθάει με θέματα κυριαρχίας που έρχονται με την ηλικία.Λεωνίδα δεν το κατάλαβα αυτό. πως βοηθάει το σήκωμα του κοντακιού όταν αδυνατίζει η όραση λόγω ηλικίας;
Όχι πως με αφορά, καθαρά εγκυκλοπαιδικά...
Δε θέλει να σε κομπλαρει δάσκαλε.Εχει ξεφύγει σκοπευτικά.Να μην σε νοιάζει τι έκανα εγώ. Εσύ μου λες γιατί έρχεσαι στην γειτονιά μου και δεν έχεις πάρει ποτέ ένα τηλέφωνο;
Δεν κομπλαρω εγώ. Ίσα ίσα να τον καμαρώσω θέλω.Δε θέλει να σε κομπλαρει δάσκαλε.Εχει ξεφύγει σκοπευτικά.
Κουρούνα τουφεκαει φάσσα πέφτει!Δε θέλει να σε κομπλαρει δάσκαλε.Εχει ξεφύγει σκοπευτικά.
Το ότι ξεκινάει για κυνήγι στα Σκούρτα και ξαφνικά βλέπει ταμπέλα Κοζάνη που το βάζεις...?Κουρούνα τουφεκαει φάσσα πέφτει!
Το ότι βάζει παραδόσεις μόνο όπου έχει απογευματινά;Το ότι ξεκινάει για κυνήγι στα Σκούρτα και ξαφνικά βλέπει ταμπέλα Κοζάνη που το βάζεις...?
Αυτό διδάσκεται στην ακαδημία μου να ξέρεις.Κουρούνα τουφεκαει φάσσα πέφτει!
Έχεις δίκαιοΝα μην σε νοιάζει τι έκανα εγώ. Εσύ μου λες γιατί έρχεσαι στην γειτονιά μου και δεν έχεις πάρει ποτέ ένα τηλέφωνο;
Έρχομαι δάσκαλε!!!Αυτό διδάσκεται στην ακαδημία μου να ξέρεις.
Κουρούνα τουφεκαει φάσσα πέφτει!
Π@υστρ@κι@Το ότι ξεκινάει για κυνήγι στα Σκούρτα και ξαφνικά βλέπει ταμπέλα Κοζάνη που το βάζεις...?
Πως γλίτωσαν τότε τα περιστέρια στον ασπροπυργο θυμάσαιΑυτό διδάσκεται στην ακαδημία μου να ξέρεις.
Ναι, θυμάμαι πώς γλυτώσαμε το αυτόφωρο.Πως γλίτωσαν τότε τα περιστέρια στον ασπροπυργο θυμάσαι
Εσυ κοιτούσες τα πιατάκια ενώ πετούσαν περιστέρια
απόγευμα στον Ασπρόπυργο τερμα δεξια προς το υψωμα ειχε μπασιμο καρακαξας παντως, πιατακια και μαλακιεςΠως γλίτωσαν τότε τα περιστέρια στον ασπροπυργο θυμάσαι
Εσυ κοιτούσες τα πιατάκια ενώ πετούσαν περιστέρια