Μετά το ψέκασμα ή πριν.Υπάρχουν και αυτά στην Κυπρο.Τα πήρε φίλος 12 ευρώ. Τις ξεραίνει λέει.
Μετά το ψέκασμα ή πριν.Υπάρχουν και αυτά στην Κυπρο.Τα πήρε φίλος 12 ευρώ. Τις ξεραίνει λέει.
Να σκαγιασουμε τη φύση να πέσει η μπεκάτσα ..40 γραμμάρια νο12?????? Γιατί όχι 56 γραμμάρια νο 14????
ειναι ,και συγκεντρωτηρας ακουιλα.Ισως; Ή είναι;
Το ειδα σε διαφημιση και νομιζα ηταν τυπογραφικο λαθοςΥπάρχουν και αυτά στην Κυπρο.Τα πήρε φίλος 12 ευρώ. Τις ξεραίνει λέει.
Τα έδωσα παιδιά μην μου στέλνετε αλλά μνμ.. ευχαριστώ !!Όποιος ενδιαφέρεται για Ναβάρο σε τιμή 7€ το κουτί τα δίνω 30 γρ
4 ΤΕΜ 9αρια
3 ". 10αρι
1. . ". 8αρι
Και εγώ το ίδιο Αργύρη. Τα έδωσα με 7,50 ευρώ το κουτί.Τα έδωσα παιδιά μην μου στέλνετε αλλά μνμ.. ευχαριστώ !!
Θα σου δώσω ξεβαμμένα, χαμπάρι δεν θα πάρεις.Εκεί είμαστε προκατειλημμενοι![]()
Δεν κυνηγάνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τα ίδια όπλα ....τα παιδιά που ρωτάνε μπορεί να είναι νέα και να θέλουν να μάθουνδιαβαζω ρε παιδες εδω και καιρω τι σκαγια θελη η τσιχλααα και τι γραμαριαααα εγω πως της κατεβαζω με 24 γρ 28 γρ και 30γρ απωρο το πρωβλημα πιω ειναι και κρωτατε πωσα γρ θελη το σπουργιτηηη μαλλων ναχαμε να λεγαμεεεεεεε![]()
![]()
![]()
νε ρε φιλεμου ηλιαααα οκ οκ δηλ η υπολυπη ελλαδα κυνιγαη με αλα φισυγκια;;; νοτιαα με την βορεια ελλαδα δεν μπωρο καταλαβωΔεν κυνηγάνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τα ίδια όπλα ....τα παιδιά που ρωτάνε μπορεί να είναι νέα και να θέλουν να μάθουν
Και εγώ θεωρώ υπερβολή τα 36 γρ στην μπεκάτσα ..δεν σε σημενει ότι είμαι και σωστός ...νε ρε φιλεμου ηλιαααα οκ οκ δηλ η υπολυπη ελλαδα κυνιγαη με αλα φισυγκια;;; νοτιαα με την βορεια ελλαδα δεν μπωρο καταλαβωακουω για κατι 34γρ διασπωρας και κτλ εαν ημαστε καλααααα,, απω 28 εως 32γρ ειμαστε κομπλε παραπανω για μενα ειναι υπερβωληηηηη
![]()
Σάκη είχα γνωρίσει μια παρέα 4 άτομα πρόπερσι σε κυνήγι τσίχλας. Ήταν όλοι της νοοτροπίας 24 28γρ, δεν θέλει παραπάνω γρ ούτε χοντρά σκάγια. Μου την είπαν μάλιστα όταν τους είπα ότι τις κυνηγάω με ν7. Μέχρι που μια μέρα τους συνάντησα σε πρωινό καρτέρι με πάγο. Εγώ τις έκαιγα και αυτοί μόνο τα κλάματα που δεν βάλανε. Ας αφήσουμε λοιπόν την καραμέλα με τα γρ και νούμερο σκαγίων γιατί δεν κυνηγάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο και ίδιο τόπο τα θηράματα. Αν εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και έχω επιτυχίες με ν7 ή ν8 κλπ, με το τάδε τσοκ τι να μου πει ο άλλος.νε ρε φιλεμου ηλιαααα οκ οκ δηλ η υπολυπη ελλαδα κυνιγαη με αλα φισυγκια;;; νοτιαα με την βορεια ελλαδα δεν μπωρο καταλαβωακουω για κατι 34γρ διασπωρας και κτλ εαν ημαστε καλααααα,, απω 28 εως 32γρ ειμαστε κομπλε παραπανω για μενα ειναι υπερβωληηηηη
![]()
μια χαρα βαζω 24 γραμμαρια ιδιογωμοση και με το 20αρι μεχρι 26 γραμμαρια , και με το 12αρι στην τσιχλα βαζω απο 24 γραμμαρια μεχρι μαξ 30 ολα 9αρια , με την υποψια καμιας μπεκατσας με το επανιελδιαβαζω ρε παιδες εδω και καιρω τι σκαγια θελη η τσιχλααα και τι γραμαριαααα εγω πως της κατεβαζω με 24 γρ 28 γρ και 30γρ απωρο το πρωβλημα πιω ειναι και κρωτατε πωσα γρ θελη το σπουργιτηηη μαλλων ναχαμε να λεγαμεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Τα είπες όλα! Δεν κυνηγάμε όλοι απογευματινό.Σάκη είχα γνωρίσει μια παρέα 4 άτομα πρόπερσι σε κυνήγι τσίχλας. Ήταν όλοι της νοοτροπίας 24 28γρ, δεν θέλει παραπάνω γρ ούτε χοντρά σκάγια. Μου την είπαν μάλιστα όταν τους είπα ότι τις κυνηγάω με ν7. Μέχρι που μια μέρα τους συνάντησα σε πρωινό καρτέρι με πάγο. Εγώ τις έκαιγα και αυτοί μόνο τα κλάματα που δεν βάλανε. Ας αφήσουμε λοιπόν την καραμέλα με τα γρ και νούμερο σκαγίων γιατί δεν κυνηγάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο και ίδιο τόπο τα θηράματα. Αν εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και έχω επιτυχίες με ν7 ή ν8 κλπ, με το τάδε τσοκ τι να μου πει ο άλλος.
Αυτά φιλικά χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση. Ας κυνηγάει ο καθένας όπως γουστάρει.
Το πρόβλημα είναι η έλλειψη θηραμάτων και οι τιμές των φυσιγγίων που έχουν πάρει τον ανήφορο και αμφιβάλω αν θα πέσουν.
Καλό παιδί, αλλά περετακιαςΤα είπες όλα! Δεν κυνηγάμε όλοι απογευματινό.
Είσαι μικρός ακόμα θα μάθειςΚαλό παιδί, αλλά περετακιας
Καλό είναι αυτό που σε βολεύει.Δεν κυνηγάνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τα ίδια όπλα ....τα παιδιά που ρωτάνε μπορεί να είναι νέα και να θέλουν να μάθουν
Ο χρυσός μέσος όρος είναι τα 30 gr ( Κατά τη προσωπική μου άποψη φυσικά....)νε ρε φιλεμου ηλιαααα οκ οκ δηλ η υπολυπη ελλαδα κυνιγαη με αλα φισυγκια;;; νοτιαα με την βορεια ελλαδα δεν μπωρο καταλαβωακουω για κατι 34γρ διασπωρας και κτλ εαν ημαστε καλααααα,, απω 28 εως 32γρ ειμαστε κομπλε παραπανω για μενα ειναι υπερβωληηηηη
![]()