Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.Οοο τι πάθατε κύριε Γιάννη?
Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.Οοο τι πάθατε κύριε Γιάννη?
Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι.Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Ευχαριστώ, το ελπίζω.Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι.
Περαστικά να είναι.Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Περαστικά φίλε.Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Περαστικά,να πάνε όλα καλά !Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Περάστηκα να ειναιΕγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Ευχαριστώ πολύ.Περαστικά να είναι.
Ευχαριστώ πολύΠ
Περάστηκα να ειναι
Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύΠεραστικά,να πάνε όλα καλά !
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.Περαστικά φίλε.
Περαστικα κ ότι το καλυτερο ευχομαι!Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Περαστικα κ ότι το καλυτερο ευχομαι!
Σου εύχομαι από καρδιάς ταχεία ανάρρωση να έχει η σύζυγος.Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Σ΄ ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά.Σου εύχομαι από καρδιάς ταχεία ανάρρωση να έχει η σύζυγος.
Περαστικά κ γρήγορα! Γερο στομάχι χρειάζεται κ πολύ πίστη!Εγώ προσωπικά τίποτα, με τη γυναίκα μου έχουμε πρόβλημα υγείας και τρέχουμε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.
Σ΄ ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω!Περαστικά κ γρήγορα! Γερο στομάχι χρειάζεται κ πολύ πίστη!