Τα διασποράς γενικά είναι περίεργο έργο..
για τα συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέει ο γέροντας.Καλησπέρα εχω πάρει ένα κουτί classic 32 διασποράς lambro για το δίκανο γιατί έχει στενά τσοκαρισματα να το δοκιμάσω σε περπατητο στα πέντε φυσίγγια το πέταξα
περιπου αποστασεις που τα εριξες?[λιγα εριξες παντως για αρχη]Φίλε αφού δε πέταξα το τφεκι πάλι καλά που πέταξα τα φσεκια μόλις έβαλα τα prima fimbre όλα καλά μήπως υπάρχει κάποιος να μου το εξήγηση γιατί δεν έχω ιδέα για τα συγκεκριμένα
Καλημέρα ναι λίγα έριξα μπορεί να κάνω και εγώ λάθος τα πουλιά είναι λίγα και καταλαβαίνεις τώρα η αποστάσεις ήταν απο 15 έως 20 μέτρα είναι λίγα πολλά δε ξέρωπεριπου αποστασεις που τα εριξες?[λιγα εριξες παντως για αρχη]
με στενα τσοκαρισματα επρεπε να κανεις δουλεια εκει,μαλλον δεν ταιριαξατε στης ταχυτητες.Καλημέρα ναι λίγα έριξα μπορεί να κάνω και εγώ λάθος τα πουλιά είναι λίγα και καταλαβαίνεις τώρα η αποστάσεις ήταν απο 15 έως 20 μέτρα είναι λίγα πολλά δε ξέρω
Δεν το κατέχω με τα διασποράς
Μπορεί θα βάζω τα prima fibre και όλα καλάμε στενα τσοκαρισματα επρεπε να κανεις δουλεια εκει,μαλλον δεν ταιριαξατε στης ταχυτητες.
Στα 15 μέτρα;Μαλλον δεν ταιριαξατε στης ταχυτητες.
επρεπε να το παρη εκει με το διασποραςΣτα 15 μέτρα;
Με τι νούμερο τσοκ και νούμερο σκαγιών?επρεπε να το παρη εκει με το διασπορας
Με τι νούμερο τσοκ και νούμερο σκαγιών?
Browning. 1-2 σταθερόΜε τι νούμερο τσοκ και νούμερο σκαγιών?
Ώπα, με αυτά τα τσοκαρισματα ελικα θες διασπορας χάρη, όχι τον gualadiBrowning. 1-2 σταθερό
32 γρ
Με αυτά τα τσοκαρισματα θες σιδεροπριονο.Ώπα, με αυτά τα τσοκαρισματα ελικα θες διασπορας χάρη, όχι τον gualadi
Γρήγορα τον σωληνοκοφτη.Με αυτά τσοκαρισματα θες σιδεροπριονο.
Χα χα μάλλονΏπα, με αυτά τα τσοκαρισματα ελικα θες διασπορας χάρη, όχι τον gualadi
Χάρη δοκίμασε αυτά. Λίγο ακριβά αλλά θα κάνεις πολύ καλή δουλειά. Τα δούλεψα φέτος στο ορτύκι σε ν9 μπιχτές τουφεκιές είναι θάνατος. Τα έβαλα και σε 2 3 περπατητά που έκανα σε σφιχτό μέρος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με ελικοειδή διασπορέα είναι.Χα χα μάλλον
Οπως είπα και ποιο πάνω φίλε μου δεν έχω Ξαναρίξει διασποράς εκτός στο λαγό που το βάζω πρώτο
Φέτος έχω κάνει 4-5 εξόδους με αυτό το όπλο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος παρά του Στενου τσοκ και το βάρος του
ΛΕΣ να ξαναπάρω ένα κουτί να το ξανά δοκιμάσω ;;;
Οκ φίλε μου θα το δοκιμάσω ευχαριστώΧάρη δοκίμασε αυτά. Λίγο ακριβά αλλά θα κάνεις πολύ καλή δουλειά. Τα δούλεψα φέτος στο ορτύκι σε ν9 μπιχτές τουφεκιές είναι θάνατος. Τα έβαλα και σε 2 3 περπατητά που έκανα σε σφιχτό μέρος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με ελικοειδή διασπορέα είναι.
View attachment 60956
Σοβαρά βρε Χάρη, εριξες πεντε φυσίγγια (.. βγήκε το συμπέρασμα..)Καλησπέρα εχω πάρει ένα κουτί classic 32 διασποράς lambro για το δίκανο γιατί έχει στενά τσοκαρισματα να το δοκιμάσω σε περπατητο στα πέντε φυσίγγια το πέταξα
Δηλαδή τι έκανες ρίχνοντας πέντε μαλλινοταπα prima fibre (στις ίδιες αποστασεις που αναφέρεις)?Φίλε αφού δε πέταξα το τφεκι πάλι καλά που πέταξα τα φσεκια μόλις έβαλα τα prima fimbre όλα καλά
Και βέβαια.....ΛΕΣ να ξαναπάρω ένα κουτί να το ξανά δοκιμάσω ;;;
Σοβαρά βρε Χάρη, εριξες πεντε φυσίγγια (.. βγήκε το συμπέρασμα..)
Και τα υπόλοιπα τα πεταξες?
Δηλαδή τι έκανες ρίχνοντας πέντε μαλλινοταπα prima fibre (στις ίδιες αποστασεις)?
Και βέβαια.....