Φυσίγγια για μπεκάτσα

Δες φίλε με ελιξ διασποράς στα 15μετρα
Με 5τσοκ και κάτω υπερκυληνδρος -060αρνιτικη το φυσίγγι είναι φτιαγμένο..
Αλλά είναι ίδιο με το ελιξ
Ωραίος ειδικά το φτιάχτο είναι φωτιά με 5* είναι οι δοκιμές?

Ωραίος ειδικά το φτιάχτο είναι φωτιά με 5* είναι οι δοκιμές?
Ίδια σκέψου είναι..
Η μία είναι με το 5τσοκ κύλινδρο εργοστασιακό όσο είναι ο αυλός 18.3..
Υπερκυληνδρος είναι αρνητική σύσφιξη κάνει καμπανα άνοιγμα στο τέλος ένα τσοκ πιο άνοιγμα σαν 6τσοκ..

Ίδια σκέψου είναι..
Η μία είναι με το 5τσοκ κύλινδρο εργοστασιακό όσο είναι ο αυλός 18.3..
Υπερκυληνδρος είναι αρνητική σύσφιξη κάνει καμπανα άνοιγμα στο τέλος ένα τσοκ πιο άνοιγμα σαν 6τσοκ..
Το ελιξ το έριξα στα 20 μέτρα σε χαρτί αλλά με 4* πολύ ικανοποιητικο δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτό έχει διασπορά σαν την πρώτη φωτό περίπου αλλά κάποια σκάγια χάθηκαν δεν έχει τόσα πολλά αλλά και πάλι δεν γλιτώνει τίποτα για πρώτο είναι πολύ καλό πιστεύω μόνο να μην έχω ζωντανά πάλι

Το ελιξ το έριξα στα 20 μέτρα σε χαρτί αλλά με 4* πολύ ικανοποιητικο δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτό έχει διασπορά σαν την πρώτη φωτό περίπου αλλά κάποια σκάγια χάθηκαν δεν έχει τόσα πολλά αλλά και πάλι δεν γλιτώνει τίποτα για πρώτο είναι πολύ καλό πιστεύω μόνο να μην έχω ζωντανά πάλι
Βάλε 5τσοκ

Διασποράς εχω ριξει μόνο του Στοκα και ελάχιστα. Ειχα παρει δυο κουτια για συγκεκριμενο σημειο που περνουσαν κοτσυφια το απογευμα και επρεπε να ντουφεκισω στα 15 μ
Τέτοιο διασποράς δεν έχω δει μέσα απο τις φωτογραφίες που βλεπω. Το φυσιγγι στα 15 μ ειχε ενα ανοιγμα ομπρελας, σκετο κέντημα και οχι με ανοιχτά τσοκ.

Διασποράς εχω ριξει μόνο του Στοκα και ελάχιστα. Ειχα παρει δυο κουτια για συγκεκριμενο σημειο που περνουσαν κοτσυφια το απογευμα και επρεπε να ντουφεκισω στα 15 μ
Τέτοιο διασποράς δεν έχω δει μέσα απο τις φωτογραφίες που βλεπω. Το φυσιγγι στα 15 μ ειχε ενα ανοιγμα ομπρελας, σκετο κέντημα και οχι με ανοιχτά τσοκ.
Βγάζουν ακόμα με αποκεντρωτηρα,ο lambro,ο τριμης ο τασκωφ και άλφα γκειμ.και νομίζω και ο ροκετ.

View attachment 94820

Πήρα 2 κουτιά φέτος για δοκιμή (15 ευρώ το ένα). Για πολύ κοντά και μπηχτές τουφεκιές είναι ότι πρέπει (ούτε το ένα έχω καταφέρει να τελειώσω ακόμα... 🤣 🤣 🤣 ).
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτα....τα δουλευουν πολλοι εδω...
Με τους αποκεντρωτηρες ηλιόπουλου, που επαψαν να κυκλοφορουν, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το εχω για 1ο φυσιγγι του χρόνου....😕

View attachment 94820

Πήρα 2 κουτιά φέτος για δοκιμή (15 ευρώ το ένα). Για πολύ κοντά και μπηχτές τουφεκιές είναι ότι πρέπει (ούτε το ένα έχω καταφέρει να τελειώσω ακόμα... 🤣 🤣 🤣 ).
Θέλει από 4 τσοκ και κάτω για να δουλέψει καλά, ποια ανάμικτα πήρες?

View attachment 94820

Το ΧΑΚΙ είχα ρίξει του τριμμη με τον έλικα καλό

Θέλει από 4 τσοκ και κάτω για να δουλέψει καλά, ποια ανάμικτα πήρες?
Προσωπικά το θέλω για πρώτη τουφεκιά μέχρι τα 10 μέτρα, σε δύσκολα τερέν (πουρνάρι) και σε μοναχικά κυνήγια. Μέχρι πέρυσι ήμουν καλυμμένος από τα direct 8/9. Φέτος το καλοκαίρι τα πρότεινε ένας φίλος μου, οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία και σ΄ έναν άλλο κατασκευαστή και σε ένα εξειδικευμένο φυσίγγι που πριν δεν γνώριζα. Πήρα τα 8/10. Βέβαια κυνηγάω επί το πλείστον με κύλινδρο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες σε θέμα κατανομής ενός φυσιγγίου με ανάποδο αποκεντρωτήρα.

Προσωπικά το θέλω για πρώτη τουφεκιά μέχρι τα 10 μέτρα, σε δύσκολα τερέν (πουρνάρι) και σε μοναχικά κυνήγια. Μέχρι πέρυσι ήμουν καλυμμένος από τα direct 8/9. Φέτος το καλοκαίρι τα πρότεινε ένας φίλος μου, οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία και σ΄ έναν άλλο κατασκευαστή και σε ένα εξειδικευμένο φυσίγγι που πριν δεν γνώριζα. Πήρα τα 8/10. Βέβαια κυνηγάω επί το πλείστον με κύλινδρο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες σε θέμα κατανομής ενός φυσιγγίου με ανάποδο αποκεντρωτήρα.
Με το ντιρεκτ και τα ΣΤΌΚΑΣ και λίγα δικά μου τα σταμάτησα γιατί είχα όλα τα πουλιά τραυματισμενα έπεφταν ζωντανά..
Και μετά από ψάξιμο στον δικό μου συνδυασμό..
Μόνο κύλινδρος και ελικοιδες..
Βέβαια έχω φίλους που έχουν στάνταρ κάννες και το ντιρεκτ το πάνε πρώτο και δεύτερο με καλά σκοτωματα

Back