Τα Ρίχνω χρόνια Αλλά πέραν του ότι άλλο στήσιμο δίνει στο 7 και άλλη στο 6 και κάτω παρουσιάζουν έντονες ασταθειες από παρτίδα σε παρτίδα.ΜΗΝ το ρίξεις με υψηλές θερμοκρασίες θα μετανιώσεις εσύ ο ωμός και το μαγουλο σου....Σκέφτομαι να δοκιμάσω Λάμπρος καφέ Νο7, πως είναι η C7 στα 33γρ ;
Nsi speed 34 Γιάννενα λιανικη(1 κουτι) 8 eurosΑλέξανδρε τα speed σε τι τιμή τα έχεις βρεί ;
Στον Καλκ που κοιταξα τα εχει 8.20 αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα τα παρω, βασικα δεν εχω παραπονο απ το percorso απλα ελεγα να τα δοκιμασω απ τις 15 του μηνα μεχρι μεσα Οκτωβριου που λογικα θα εχει ακομα ζεστηΑλέξανδρε τα speed σε τι τιμή τα έχεις βρεί ;
Αμα σου περνανε μακρια Ηλια δεν νομιζω να τις κατεβασεις με το 7,5, μεχρι τα 30 μετρα βαρια 35 δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Περυσι με feltro no7 πηρα φασσες μεχρι τα 40 μετρα αλλα ειχα το kicks πανω που βοηθαει παρα πολυΕγώ λέω να πάω με τα classica στην έναρξη του βουνό σε 7,5...λέτε να έχω θέμα?
Πάντως με 32 γραμμάρια σκέφτομαι να πάω!δεν ξέρω αν το βγάζει εξαρι!και το δυάρι που θα έχω πάνω δίνει αρκετά σφιχτή ντουφέκια...αλλά και εμένα το 7,5 δεν μου δίνει απόλυτη σιγουριά συμφωνώ ως προς το 6αρι!Αμα σου περνανε μακρια Ηλια δεν νομιζω να τις κατεβασεις με το 7,5, μεχρι τα 30 μετρα βαρια 35 δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Περυσι με feltro no7 πηρα φασσες μεχρι τα 40 μετρα αλλα ειχα το kicks πανω που βοηθαει παρα πολυ
Βγαινει και σε 6αρι παντως το classica αρα παιξε και με 7.5 και με 6 να μας πεις εντυπωσεις, πουλια να εχει και θα την βρουμε την ακρη!Πάντως με 32 γραμμάρια σκέφτομαι να πάω!δεν ξέρω αν το βγάζει εξαρι!και το δυάρι που θα έχω πάνω δίνει αρκετά σφιχτή ντουφέκια...αλλά και εμένα το 7,5 δεν μου δίνει απόλυτη σιγουριά συμφωνώ ως προς το 6αρι!
Στην εναρξη στο βουνο βγαινουν κοντα, μεχρι τα 35 μετρα με 4 αστρα θα τις κανεις σκονη, αλλα εγω δεν θα πηγαινα για φασσες με 7,5αρια κ ειδικα εμποριου...Εγώ λέω να πάω με τα classica στην έναρξη του βουνό σε 7,5...λέτε να έχω θέμα?
Άρι νομίζω πως μετά το 7,5 βγάζει 6,θυμασαι?και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω πως θα περνάνε κοντά!Στην εναρξη στο βουνο βγαινουν κοντα, μεχρι τα 35 μετρα με 4 αστρα θα τις κανεις σκονη, αλλα εγω δεν θα πηγαινα για φασσες με 7,5αρια κ ειδικα εμποριου...
Βαλε 7αρακια, σαν κοτες ερχονται στην εναρξη...
Αυτό ευχόμαστε όλοι,να έχει πουλάκια!Βγαινει και σε 6αρι παντως το classica αρα παιξε και με 7.5 και με 6 να μας πεις εντυπωσεις, πουλια να εχει και θα την βρουμε την ακρη!
Μαλλον σωστος εισαι, παρε 6αρια η πηγαινε με αλλο φυσιγγι... Η βαλε πρωτο 7,5 κ μετα δυο εξαρακια...Άρι νομίζω πως μετά το 7,5 βγάζει 6,θυμασαι?και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω πως θα περνάνε κοντά!
Άμα έχει 6αρια φίλε θα βάλω πρώτο 7,5 και δύο εξαρια από πίσω!Μαλλον σωστος εισαι, παρε 6αρια η πηγαινε με αλλο φυσιγγι... Η βαλε πρωτο 7,5 κ μετα δυο εξαρακια...
Ναι αλλα σε τι αποστασεις Δημητρη? Αν ειναι κοντα δεν διαφωνω γιατι θα παιρνουν καμια 20αρια σκαγια μη σου πω 30Θα με πείτε όλοι τρελό το ξέρω ....Πριν από 14 χρόνια που ξεκίνησα να κυνηγάω φασσα συστηματικά χρησιμοποιούσα γομωσεις δυναμίτες με σκάγια για ελέφαντες....Σήμερα λοιπόν μετά από επιτυχίες και πολλες αποτυχίες μέχρι τις παγωνιες του Νοεμβρίου τους Ρίχνω δεκαρακια gm3....βέβαια το kicks lf κάνει παπάδες με πουλιά χαρτοπετσέτα...
Μέχρι τα 30 μέτρα δεν βαράνε καν μανιβελα πεφτοντας...με εντυπωσιάζει ότι όλα μα όλα τα πουλιά έχουν συντριμια κεφάλι λαιμο πόδια φτερά...Είναι τόσα πολλά τα σκάγια που θα πάρει σε λαιμό κεφάλι σίγουρα.Πρόσθεσε σε αυτό ότι το kicks δίνει παρα μα πάρα πολλά σκάγια ανά κυβικό μετρο...το μόνο κακό που εντοπίζω είναι ότι στο μαγείρεμα έχουμε θέματα και προβληματίζομαι μιας και πέρυσι πληρώσαμε 600 ευρώ σε σφραγισματαΝαι αλλα σε τι αποστασεις Δημητρη? Αν ειναι κοντα δεν διαφωνω γιατι θα παιρνουν καμια 20αρια σκαγια μη σου πω 30
Μεχρι τα 30 μετρα με το kicks δεν το θεωρω παραλογο γιατι οπως σου ειπα και πιο πανω θα παιρνουν παρα πολλα σκαγια τα πουλια, φαντασου περυσι με το kicks και super caccia 38gr αναμοικτο 6/4 στα 20 μετρα περιπου μια φασσα ειχε πανω απο 20 σκαγια, τωρα με το 10αρακι δεν μπορω καν να φανταστω ποσα θα ειχε!Μέχρι τα 30 μέτρα δεν βαράνε καν μανιβελα πεφτοντας...με εντυπωσιάζει ότι όλα μα όλα τα πουλιά έχουν συντριμια κεφάλι λαιμο πόδια φτερά...Είναι τόσα πολλά τα σκάγια που θα πάρει σε λαιμό κεφάλι σίγουρα.Πρόσθεσε σε αυτό ότι το kicks δίνει παρα μα πάρα πολλά σκάγια ανά κυβικό μετρο...το μόνο κακό που εντοπίζω είναι ότι στο μαγείρεμα έχουμε θέματα και προβληματίζομαι μιας και πέρυσι πληρώσαμε 600 ευρώ σε σφραγισματα
τα φυσιγγια ηταν ιδιογωμοση η εμποριου , γιατι δες εδω την πρωτη μερα ηταν ενας γνωστος μου και εβαζε στα αγριοπεριστερα αναμηκτα σκαγια 9- 10 με φυσιγγια εμποριου , που τα επερνε αποτελεσματηκα και υποστηρηζε οτι τα ψηλα σκαγια ειναι πολυ καλυτερα απο τα χοντρα ,και κανουν για ολα τα θυραματα ακομα και σε φασες και περδηκες ,, ενω εγω εβαζα 7αρια . Επηδη την ψηλιαστηκα με τα σκαγια , του ζητησα ενα φυσιγγιο με τα 9-10 , οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα μετρησα τα σκαγια με το παχημετρο , και ηταν ολα στο 2,3 , 2,2 , δηλαδη 8αριαΘα με πείτε όλοι τρελό το ξέρω ....Πριν από 14 χρόνια που ξεκίνησα να κυνηγάω φασσα συστηματικά χρησιμοποιούσα γομωσεις δυναμίτες με σκάγια για ελέφαντες....Σήμερα λοιπόν μετά από επιτυχίες και πολλες αποτυχίες μέχρι τις παγωνιες του Νοεμβρίου τους Ρίχνω δεκαρακια gm3....βέβαια το kicks lf κάνει παπάδες με πουλιά χαρτοπετσέτα...