Φυσίγγια για την Φάσσα

Μα για αυτό το δοκιμασα.Επειδή άκουσα τα καλύτερα για σφιχτές ντουφεκιες...η θερμοκρασία Ήταν υψηλή όντως 28 βαθμούς Αλλά έριξα και percorso για αυτό τον λόγο και ήταν πολύ καλύτερη η κατανομη.Τι να πω είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν...

Χθες απόγευμα παιδιά δοκίμασα τα nsi speed no7.Πολύ σκόρπια ντουφεκια...Πολλά κενά ...εντελώς ανομοιομορφη κατανομή...
Το speed ειναι 34γρ με C7 δεν μου φαίνεται καλός συνδυασμός για το καλοκαίρι.
Αστα στην άκρη για τον χειμώνα. Ή δοκίμασε τα classica που είναι 32γρ.

Έτσι ακριβώς.δεν την αγαπάει τη ζέστη το speed

Το speed ειναι 34γρ με C7 δεν μου φαίνεται καλός συνδυασμός για το καλοκαίρι.
Αστα στην άκρη για τον χειμώνα. Ή δοκίμασε τα classica που είναι 32γρ.
Οι φάσσες στην εναρξη είχαν άλλη άποψη .yel..
hOE1oVY.jpg

Πέρα από την πλάκα το έχω αγαπήσει αυτό το φυσίγγι.Ειδικά ένα long range ντουμπλεδακι φέτος ήταν σκέτη απόλαυση .
Ίσως μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο το παλιότερο με τον πιο κοντό παφυλα.Ηταν λίγο πιο γλυκό σαν αίσθηση .

Τις ιδιες ανισυχιες εχουμε γιατι κι εγω ψαχνομαι για ενα καπως σταθερο στα 34γρ κυριος για οκτ μηνα. Γι αυτα εχω ακουσει τα καλυτερα, εχω καιρο να τα δουλεψω. Με ποια c7 ειναι γεμισμενα? Επισης ποιες οι ιδανικοτερες συνθηκες, μεχρι ποσους βαθμους? Θεωρω για τα περασματα ειναι καλα.
Σε ενα κουτι καποια, οπως και στα κλασικα, μου σφινωναν και το κλειστρο δεν ανοιγε με τιποτα. Υποθετω ηταν στο μεταλλο το θεμα

Η c7 φοβάται την πολύ ζέστη (τουλαχιστο του εμπορίου)αλλά δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα το πολύ πολύ να δεις αίματα η να σπαρταραει το πουλί ανήμπορο .
6 χρόνια με φυσίγγια c7 εμπορίου κάνω έναρξη στα τρυγόνια δεν το έχω παρατηρήσει αυτό....και είμαι λάτρης του μεσημεριανού καρτεριου την πρώτη ημέρα!

6 χρόνια με φυσίγγια c7 εμπορίου κάνω έναρξη στα τρυγόνια δεν το έχω παρατηρήσει αυτό....και είμαι λάτρης του μεσημεριανού καρτεριου την πρώτη ημέρα!
Ε τα Λάμπρο καφέ και τα περφεκτρα μου το κάνανε εμενα . Το speed λιγότερο αλλά σε πολύ ζέστη μου το έχει κάνει. Τώρα εξαρτάται και για τι ζεστη μιλάμε . Δεν παύει να είναι από τα αγαπημένα μου όλα με c7

Ε τα Λάμπρο καφέ και τα περφεκτρα μου το κάνανε εμενα . Το speed λιγότερο αλλά σε πολύ ζέστη μου το έχει κάνει. Τώρα εξαρτάται και για τι ζεστη μιλάμε . Δεν παύει να είναι από τα αγαπημένα μου όλα με c7
Δεν αντιλέγω πως το διαπιστώσες απλά εμένα με τα classica δεν μου έτυχε ποτέ για αυτό το αναφέρω!

Δεν αντιλέγω πως το διαπιστώσες απλά εμένα με τα classica δεν μου έτυχε ποτέ για αυτό το αναφέρω!
Άλλο το 32 και άλλο το 34.μη μπερδεύεσε. υπήρχαν παρτίδες speed παλιότερα τα οποία στη ζέστη έριχναν τα πουλιά ζωντανά και μες στο αίμα στη πολλή ζέστη.το classica δεν το έκανε ποτέ αυτο

Εμένα φέτος το κεφάλαιο φυσίγγι φάσσας δεν θα με απασχολήσει καθόλου.
Έχω μαζέψει ένα κάρο!
Lambro Biturbo και Blue σε νούμερο 6,Percorco Caccia πάλι σε 6άρι,Supercaccia σε 5άρι,B&P F2 Long Range σε 5άρι.
Μακάρι να έχει πουλιά να μην μας φτάσουν!

Άλλο το 32 και άλλο το 34.μη μπερδεύεσε. υπήρχαν παρτίδες speed παλιότερα τα οποία στη ζέστη έριχναν τα πουλιά ζωντανά και μες στο αίμα στη πολλή ζέστη.το classica δεν το έκανε ποτέ αυτο
Ελήφθη,κατενοηθη!

Εμένα φέτος το κεφάλαιο φυσίγγι φάσσας δεν θα με απασχολήσει καθόλου.
Έχω μαζέψει ένα κάρο!
Lambro Biturbo και Blue σε νούμερο 6,Percorco Caccia πάλι σε 6άρι,Supercaccia σε 5άρι,B&P F2 Long Range σε 5άρι.
Μακάρι να έχει πουλιά να μην μας φτάσουν!
Ρε τρελοκομείο που θα το ρίξεις το supercaccia?
o_O

Back