Φυσίγγια για την Φάσσα

Το classica όπως και το speed είναι γεμισμένα με c7. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με το κρύο ακόμα και σε αρνητικές κάτω του μηδενός θερμοκρασίες. Να σου πω την αλήθεια το classica προτιμώ..... Βέβαια για να μην αδικήσω το speed ....δεν το έχω δοκιμάσει.εκτεταμενα......ενω το classica κατά κόρον.......σε πέρδικα και φασα! Στα φθινοπωρινά μπασίστα φασας δοκίμασε τα και σε νο 7 & 7,5 .......θα με θυμηθείς..... Ακόμη ένα της nsi το formula 206 που είχε σταματήσει τώρα ξαναβγαίνει..... Αν είναι όπως το παλιό με 33γρ σκάγια και 206 πυρίτιδα είναι το καλύτερο όλων!
Θα δοκιμαστούν και τα δύο τότε μιας και οι τιμές τους είναι λογικές. Ευχαριστώ..

Λάμπη η μέρα με τη νύχτα είναι αυτά τα 2 φυσίγγια.το speed είναι 34 γραμμάρια με c7 στη ζέστη έχει αρκετή ανάκρουση και είναι αρκετά αργό.το 206 είναι ταχύτατο και μαλακό.αν το καινούργιο είναι ίδιο με το παλιό δεν έχει ανταγωνιστη.περιμενω και τη παλιά καλή 10αδα των 36 γραμμαρίων που όσοι τα είχαν ρίξει ελπίζω να θυμούνται τι εκαναν
Παλιό γιουρι αυτό λες φίλε; Η ακόμα πιο παλιό;

nearest hsbc bank

Λάμπη η μέρα με τη νύχτα είναι αυτά τα 2 φυσίγγια.το speed είναι 34 γραμμάρια με c7 στη ζέστη έχει αρκετή ανάκρουση και είναι αρκετά αργό.το 206 είναι ταχύτατο και μαλακό.αν το καινούργιο είναι ίδιο με το παλιό δεν έχει ανταγωνιστη.περιμενω και τη παλιά καλή 10αδα των 36 γραμμαρίων που όσοι τα είχαν ρίξει ελπίζω να θυμούνται τι εκαναν
Καλημέρα .
Δέν νομίζω νάναι η διαφορά τόση .Κοντά είναι αυτά τα δύο όσο αφορά την συμπεριφορά στο τερέν
Το speed δεν θα το βρείς πάνω από 33.5 γρ αν το ανοίξεις (κάπου εκεί ,σίγουρα κάτω από 34) κι το 206 33 gr σίγουρα πάνω από 33 gr .
Όπως κ νάναι η διαφορά τους σε V1.5 δεν ξεπερνά τα 5 m/s καί δουλεύουν κ τα δύο σε άπνοια καί με σχετική υγρασία ....

Παλιό γιουρι αυτό λες φίλε; Η ακόμα πιο παλιό;

nearest hsbc bank
Ήταν το 1ο μου φυσίγγι που έριξα σε νο.11 (τσίχλα)δώρο το κουτί από φίλο μαγαζάτορα προκειμένου να με πείσει για το πολύ λεπτό σκάγι .
1η ντουφεκιά πρωί-πρωί 682 skeet silver 26'' με το ένα χέρι λόγω βάρους σακκιδίου δεν μπορούσα να πιάσω πάπια στουπί το τσιχλόνι o_O:rolleyes:

Last edited:
Δοκιμασα το 206 33γρ νο6 σημερα με 31 βαθμους, μπορω να πω οτι μου φανηκε αρκετα γρηγορο και αρκετα καλο 113 στον κυκλο και 166 στο χαρτονι στα 51 μετρα, εριξα και ενα 206 παλι νο4 στον πατο ενος τενεκε στα 47 μετρα για να δω αν θα το ριξω σε κανενα λαγο φετος.
2548
2549

Dim63 αυτή την δοκιμή σου είχα δει και αποφάσισα να δοκιμάσω τα gorilla αφού ενθουσιαστηκα με την συγκέντρωση. Από σκότωματα δικαιολογούν την συγκεκριμένη εικόνα και στο κυνήγι? Επίσης ξέρουμε σε τι καιρους δουλεύουν καλά τα 34 και τα 36 του γκοριλα?
Το κυνηγησα σε ν6 και ν5 από 15 Σεπτέμβρη έως τέλος σεζόν. Με ζέστη, υγρασία, παγώνια έως μείον 10 απροβληματιστο με καθαρά σκοτώματα, ταιριαξε πολύ καλά στη μάξους μου. 2 φασες πήρα ζωντανές και αυτές λόγω του ότι χτυπηθηκαν φτερό. Πολύ ωραίο φυσίγγι μου έβγαλε καλά γούστα. Το f2 που αρέσει σε πολλούς το έχει για πρωινό.... Η 206 είναι φοβερή πυριτιδα και ίσως έκανα και Χαζομάρα που δεν την επέλεξα στο ξεκίνημα μου στην ιδιογομωση! Πιστεύω όμως ότι και η c7 θα κάνει θαύματα.
Στα μείον του γκοριλα ο Καλυκας fiem που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά το πάντρεμα των υλικών στο συγκεκριμένο φυσίγγι δείχνει να δικαιώνει τον κατασκευαστή.
Το 36γρ δεν το έριξα πέρα από 5 φυσίγγια ένα εκ τον οποίων σε αλεπού στα 45+ σε ν5 Γενάρη σε απογευματινο για πάπια η οποία έσβησε χωρίς καν να χτυπηθεί.

Το κυνηγησα σε ν6 και ν5 από 15 Σεπτέμβρη έως τέλος σεζόν. Με ζέστη, υγρασία, παγώνια έως μείον 10 απροβληματιστο με καθαρά σκοτώματα, ταιριαξε πολύ καλά στη μάξους μου. 2 φασες πήρα ζωντανές και αυτές λόγω του ότι χτυπηθηκαν φτερό. Πολύ ωραίο φυσίγγι μου έβγαλε καλά γούστα. Το f2 που αρέσει σε πολλούς το έχει για πρωινό.... Η 206 είναι φοβερή πυριτιδα και ίσως έκανα και Χαζομάρα που δεν την επέλεξα στο ξεκίνημα μου στην ιδιογομωση! Πιστεύω όμως ότι και η c7 θα κάνει θαύματα.
Στα μείον του γκοριλα ο Καλυκας fiem που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά το πάντρεμα των υλικών στο συγκεκριμένο φυσίγγι δείχνει να δικαιώνει τον κατασκευαστή.
Το 36γρ δεν το έριξα πέρα από 5 φυσίγγια ένα εκ τον οποίων σε αλεπού στα 45+ σε ν5 Γενάρη σε απογευματινο για πάπια η οποία έσβησε χωρίς καν να χτυπηθεί.
Ωραία.. Μου αρέσει πολύ αυτό το 'αμεταβλητο' στις καιρικές συνθήκες στα φυσιγγια,ξενοιάζεις.. Από προσκοπευση πως σου φάνηκαν σε σχέση με το περκορσο? Ξέρεις μήπως το 36αρι τι πυριτιδα έχει μέσα?

Σε σχέση με το περκορσο προσκοπευση δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω ρίξει πολύ. Σε απόσταση σκοτώματος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Ο Dim63 που έριχνε δίπλα μου περκορσο πέρυσι στις φασσες όπου σήκωνε σηκώσα και γω....
Το 36αρι μάλλον μβ36 αν θυμάμαι καλά. Δεν περνώ όρκο βέβαια. Θα σου πω όμως ότι δεν μου χρειάστηκε 36αρι πέρυσι με αυτά που είδα και για αυτό δεν έριξα ;)

Πόση πυρίτιδα 206 S είχε το 34άρι αν τόψαξες Κώστα κ καψύλι .

Σε σχέση με το περκορσο προσκοπευση δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω ρίξει πολύ. Σε απόσταση σκοτώματος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Ο Dim63 που έριχνε δίπλα μου περκορσο πέρυσι στις φασσες όπου σήκωνε σηκώσα και γω....
Το 36αρι μάλλον μβ36 αν θυμάμαι καλά. Δεν περνώ όρκο βέβαια. Θα σου πω όμως ότι δεν μου χρειάστηκε 36αρι πέρυσι με αυτά που είδα και για αυτό δεν έριξα ;)
Αντε να δουμε.. Σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω να ταιριάξει και σε μένα.

Φίλε θα είναι τόσο καλό όσο τα δικά μου τα συλλεκτικά που μου έδωσες πέρυσι με αγάπη .love..love.

Ήταν το 1ο μου φυσίγγι που έριξα σε νο.11 (τσίχλα)δώρο το κουτί από φίλο μαγαζάτορα προκειμένου να με πείσει για το πολύ λεπτό σκάγι .
1η ντουφεκιά πρωί-πρωί 682 skeet silver 26'' με το ένα χέρι λόγω βάρους σακκιδίου δεν μπορούσα να πιάσω πάπια στουπί το τσιχλόνι o_O:rolleyes:
Αυτό λαμπη

Back