Φυσίγγια για την Φάσσα

Το κυνηγησα σε ν6 και ν5 από 15 Σεπτέμβρη έως τέλος σεζόν. Με ζέστη, υγρασία, παγώνια έως μείον 10 απροβληματιστο με καθαρά σκοτώματα, ταιριαξε πολύ καλά στη μάξους μου. 2 φασες πήρα ζωντανές και αυτές λόγω του ότι χτυπηθηκαν φτερό. Πολύ ωραίο φυσίγγι μου έβγαλε καλά γούστα. Το f2 που αρέσει σε πολλούς το έχει για πρωινό.... Η 206 είναι φοβερή πυριτιδα και ίσως έκανα και Χαζομάρα που δεν την επέλεξα στο ξεκίνημα μου στην ιδιογομωση! Πιστεύω όμως ότι και η c7 θα κάνει θαύματα.
Στα μείον του γκοριλα ο Καλυκας fiem που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά το πάντρεμα των υλικών στο συγκεκριμένο φυσίγγι δείχνει να δικαιώνει τον κατασκευαστή.
Το 36γρ δεν το έριξα πέρα από 5 φυσίγγια ένα εκ τον οποίων σε αλεπού στα 45+ σε ν5 Γενάρη σε απογευματινο για πάπια η οποία έσβησε χωρίς καν να χτυπηθεί.
Ο καλυκας fiem γιατι θεωρειται μειον?? (Αυτος ειναι που γραφει 12-12...?)

Παρτε ματι και μια με το kicks xfull αφιερωμενη στον Outlander
206 formula 33gr no6 51m
View attachment 2560
Μέτρησες καθόλου πόσα σκάγια είχε το φυσίγγι Αλεξ? Γύρω στα 290 να υποθέσω? Αν λογαριαζω σωστά είσαι χοντρικά στο 45% συγκέντρωση. Αποδεκτή για αυτά τα μέτρα. Με το classica τι συγκέντρωση έπαιρνες σε αυτή την απόσταση θυμάσαι?

Ωραιο το Kikcs Αλεξανδρε... οπου να πεσει φασσα σε ολο το φασμα του κυκλου
δεν γλυτωνει (γινεται ψητη).
Ετσι οπως φαινεται η ντουφεκια στα 51 μετρα σου δινει σιγουρια να τουφεκισεις
κι ακομα πιο μακρια μεχρι και τα 60 μετρα πιστευω.

Μέτρησες καθόλου πόσα σκάγια είχε το φυσίγγι Αλεξ? Γύρω στα 290 να υποθέσω? Αν λογαριαζω σωστά είσαι χοντρικά στο 45% συγκέντρωση. Αποδεκτή για αυτά τα μέτρα. Με το classica τι συγκέντρωση έπαιρνες σε αυτή την απόσταση θυμάσαι?
Πανω κατω ιδια συγκεντρωση με classica
Φιλε Αλεξ να κανω μια χαζη ερωτηση? Γιατι κυκλωνεις τα σκαγια και τραβας και μια γραμμη?
Τα σκαγια τα κυκλωνω οταν τα μετραω και για να φαινονται καλυτερα, η γραμμη που λες δεν ειναι κανονικη γραμμη απλα ειχα διπλωσει τα χαρτονια στη μεση
Αγγίζει το τέλειο αυτή Άλεξ .
Και εμενα μου αρεσει πολυ Λαμπη
Ωραιο το Kikcs Αλεξανδρε... οπου να πεσει φασσα σε ολο το φασμα του κυκλου
δεν γλυτωνει (γινεται ψητη).
Ετσι οπως φαινεται η ντουφεκια στα 51 μετρα σου δινει σιγουρια να τουφεκισεις
κι ακομα πιο μακρια μεχρι και τα 60 μετρα πιστευω.
Εχει αποδειχθει οτι τα εχει και τα 60 Γιωργο και οι δοκιμες ειναι καπου στα 180-190 μετρα υψομετρο

Φιλε Αλεξ να κανω μια χαζη ερωτηση? Γιατι κυκλωνεις τα σκαγια και τραβας και μια γραμμη?
Τα σκαγια τα κυκλωνω οταν τα μετραω και για να φαινονται καλυτερα, η γραμμη που λες δεν ειναι κανονικη γραμμη απλα ειχα διπλωσει τα χαρτονια στη μεση
Αλέξανδρε, ο άλλος Αλέξανδρος απ'ότι κατάλαβα ρωτάει για τις γραμμούλες (τις ουρίτσες) που έχεις κάνει σε κάθε σκάγι, εκτός από το κυκλάκι ... ;)
Λοιπόν Αλέξανδρε (Berben), όπως βλέπω το χαρτόνι, o Alex76 μετράει πρώτα τα σκάγια σε όλο το χαρτόνι κάνοντας κυκλάκι στο καθένα, και μετά σχεδιάζει τον μεγάλο κύκλο (75-76 cm) και ξαναμετράει αυτά που είναι μέσα σε αυτόν, τραβώντας και μια γραμμούλα στο κάθε σκάγι για να μη μπερδευτεί στο μέτρημα. Όπως βλέπεις τα σκάγια που είναι έξω από τον κύκλο δεν έχουν γραμμούλα ... :)
Το ίδιο κάνω κι εγώ ... αλλά με τη διαφορά ότι εγώ μετράω τα εκτός κύκλου σκάγια (επειδή είναι πιο λίγα ... .yel.) και τα αφαιρώ από το σύνολο, του πίνακα !!! .sarcastic.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/post-406492

Last edited:
Αλέξανδρε, ο άλλος Αλέξανδρος απ'ότι κατάλαβα ρωτάει για τις γραμμούλες (τις ουρίτσες) που έχεις κάνει σε κάθε σκάγι, εκτός από το κυκλάκι ... ;)
Λοιπόν Αλέξανδρε (Berben), όπως βλέπω το χαρτόνι, o Alex76 μετράει πρώτα τα σκάγια σε όλο το χαρτόνι κάνοντας κυκλάκι στο καθένα, και μετά σχεδιάζει μεγάλο τον κύκλο (75-76 cm) και ξαναμετράει αυτά που είναι μέσα σε αυτόν, τραβώντας και μια γραμμούλα στο κάθε σκάγι για να μη μπερδευτεί στο μέτρημα. Όπως βλέπεις τα σκάγια που είναι έξω από τον κύκλο δεν έχουν γραμμούλα ... :)
Το ίδιο κάνω κι εγώ ... αλλά με τη διαφορά ότι εγώ μετράω τα εκτός κύκλου σκάγια (επειδή είναι πιο λίγα ... .yel.) και τα αφαιρώ από το σύνολο, του πίνακα !!! .sarcastic.
Μεγάαααλε παίχτη .... .sarcastic.

Λοιπόν Αλέξανδρε (Berben), όπως βλέπω το χαρτόνι, o Alex76 μετράει πρώτα τα σκάγια σε όλο το χαρτόνι κάνοντας κυκλάκι στο καθένα, και μετά σχεδιάζει τον μεγάλο κύκλο (75-76 cm) και ξαναμετράει αυτά που είναι μέσα σε αυτόν, τραβώντας και μια γραμμούλα στο κάθε σκάγι για να μη μπερδευτεί στο μέτρημα. Όπως βλέπεις τα σκάγια που είναι έξω από τον κύκλο δεν έχουν γραμμούλα ... :)
Εισαι πολυ μπροστα!!!! Ακριβως αυτο κανω..shake hands.

Πανω κατω ιδια συγκεντρωση με classica

Και εμενα μου αρεσει πολυ Λαμπη

Εχει αποδειχθει οτι τα εχει και τα 60 Γιωργο και οι δοκιμες ειναι καπου στα 180-190 μετρα υψομετρο
Ευχαριστω για τις απαντησεις! Να μαθαινω τετοια κολπα.....

... και γιατι δεν κάνετε πρωτα τον κύκλο, να μετρατε πρωτα οσα ειναι μεσα σ' αυτον κυκλώνοντάς τα, σημειώνετε τον αριθμό και συνεχίζετε να μετράτε κυκλώνοντας τα εξω; .yelling..sarcastic.

Back