Φυσίγγια για την Φάσσα

ζωγραφισες παλι! ,νομιζω στα τρυγονακια θα κανεις πολλες δοκιμες με αυτα τα φυσιγγια .sarcastic.
Ξερω οτι εχεις αδυναμια στο Κικς και δεν εχεις κι αδικο, γι αυτο το λογο ηταν και η αφιερωση!!!
Τις δοκιμες στα τρυγονακια θα στις πω σε πμ γιατι θα ειναι πολυ long distance .yel.

Καλημέρα , έχει δοκιμάσει κανείς τα super kill κίτρινο και μαύρο στα 33 και 33,5 γρ. αντίστοιχα; Μου πάει πολύ αυτή η εταιρία και λέω να πάρω κάτι ελαφρύ για τις όχι και τόσο κρύες μερες
για τωρα παρε το κιτρινο και για μεσα οκτωμβρη μεχρι τελος το μαυρο.

... και γιατι δεν κάνετε πρωτα τον κύκλο, να μετρατε πρωτα οσα ειναι μεσα σ' αυτον κυκλώνοντάς τα, σημειώνετε τον αριθμό και συνεχίζετε να μετράτε κυκλώνοντας τα εξω; .yelling..sarcastic.
Χρηστάρα, έχω απάντηση σ'αυτό !!! :cool:
Άμα τονίσεις/μαρκάρεις τα σκάγια έχεις καλύτερη εικόνα της τουφεκιάς, πιο σαφή, ώστε να εντοπίσεις ευκολότερα το κέντρο της, την περιοχή με τη μεγαλύτερη πυκνότητα σκαγιών, για να χαράξεις τον κύκλο γύρω από αυτό. ;)
Και τέλος πάντων, στο χαρτόνι ας πούμε, θα μπορούσε να γίνει κι έτσι που λες.
Όμως σε μεταλλικό πίνακα, όπου πρέπει να δουλέψεις μετά σε φωτογραφία στο pc, όπως είναι εμένα οι περισσότερες δοκιμές μου, εγώ είχα κι άλλο θέμα: Για να υπολογίσω και να χαράξω τον κύκλο, έπρεπε να χωράει όλος ο πίνακας στην οθόνη του pc. Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε να μειώσω το μέγεθος της εικόνας, με το πρόγραμμα Ζωγραφική των Windows που χρησιμοποιώ, αλλά έτσι ελαττώνεται και η ποιότητα της φωτο (ειδικά αν είναι με κινητά της πλάκας ... :p) με αποτέλεσμα να "χάνω σκάγια" (.. ή κάποια σημαδάκια να μην είμαι σίγουρος αν είναι από σκάγια ...), αν δεν τα είχα μαρκάρει έντονα προηγουμένως... ;)
topic.

Ξερω οτι εχεις αδυναμια στο Κικς και δεν εχεις κι αδικο, γι αυτο το λογο ηταν και η αφιερωση!!!
Τις δοκιμες στα τρυγονακια θα στις πω σε πμ γιατι θα ειναι πολυ long distance .yel.
Εηηη θέλω να μάθω και εγώ για τις... long distance καταστάσεις :D

Τα κίτρινα τα έχω ρίξει σε τσίχλα και το ρίχνω και τελευταίο στην μπεκάτσα είναι εξαιρετικά . Απλά δεν τα έχω δοκιμάσει σε φάσσα και αν θα μπορούν να τα πάνε καλά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Άμα το πάρεις στο σωστο νούμερο και με τον καιρό που το έχεις δοκιμασει και σου τράβαγε καλά...μια χαρά πηγαίνει!

Το καινουργιο Βαγγελη χωρις αποσπωμενο πατο
Το.παλιο στα 36 μετρ μου.εβαζε 240 σκάγια νο 7 με τσοκ 3* σε κύκλο 76 εκατοστών που σχεδίαζα μετά..... Από ανάκρουση πως το είδες ????? Είναι μαλακό όπως το παλιό?????

Το.παλιο στα 36 μετρ μου.εβαζε 240 σκάγια νο 7 με τσοκ 3* σε κύκλο 76 εκατοστών που σχεδίαζα μετά..... Από ανάκρουση πως το είδες ????? Είναι μαλακό όπως το παλιό?????
Αρκετα μαλακο μου φανηκε, αλλα ειναι και αεριων το οπλο και βαρυ, αλλα πιστευω ακομα και με δικανο ριχνεται ανετα!

Καλησπέρα.. Το τελευταίο διάστημα έχω έναν προβληματισμό... Αν πάρουμε ένα τσιχλοφυσσιγγο που το χρησιμοποιούμε και το εμπιστευομαστε (πχ το express 32 ή το 30αρι του ρουμελ για μένα) σε νο 7 ή 6 και το ρίξουμε στις γαλάζιες στα 35-40μ θα έχουμε καλά αποτελέσματα ναι ή όχι? Έχω πιάσει τον εαυτό μου να καταναλωνω κατά κόρον φυσιγγια των 12-15ε μη ξέροντας τις περισσότερες φορές αν μου δίνουν το κάτι παραπάνω. Μήπως με τα μισά χρήματα σε λογικές αποστάσεις και ήπιες καιρικές συνθήκες μπορούμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα? Εγώ φέτος πάντως θα επιχειρήσω με 32-34γρ ώστε να συγκρίνω σε σχέση με τα ''φασοφυσιγγα 36+γρ'' και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα κυρίως της ποιότητας των καταβολων στο πέρας της σεζόν.

Back